Mam taky problem ze hra mi v pravidelnych intervaloch trhne (asi kazde 2sekudny) pricom fps mam stale 100. Skusal som uz aj preinstalovat a nic nevie niekto preco?
Podla mna to nebude pripojeim, lebo vtedy by to nesekalo v pravidelnych intervaloch (mozes pustit hru offline a vtedy zistis, ci je to pripojenim).....Skus nahrat novsie ovladace od grafiky, skus zmenit z Direct3D na OpenGL alebo naopak.
Uz som zistil kde bol problem po preinstalovani vsetkeho mozneho aj nemozneho Ked necham operu na pozadi bezat zacne to robit hoc neberia ani procesor na 100% ani nic no neviem zahada:) kazdopadne dik all mozte lock
TT napísal:Uz som zistil kde bol problem po preinstalovani vsetkeho mozneho aj nemozneho Ked necham operu na pozadi bezat zacne to robit hoc neberia ani procesor na 100% ani nic no neviem zahada:) kazdopadne dik all mozte lock
mne presne toto robi FF... ked ho neham bezat tak mi v CoD2 MP tiez trha
awtt napísal:Uz som zistil kde bol problem po preinstalovani vsetkeho mozneho aj nemozneho Ked necham operu na pozadi bezat zacne to robit hoc neberia ani procesor na 100% ani nic no neviem zahada:) kazdopadne dik all mozte lock
mne ked mam operu zapnutu tak mi to trhne len niekedy ale zas ked stahujem tak to trha jak s gulometom a mam vysoky ping tak vtedy si radsej dam oddych ako kazit ostatnym hracom hru