Trieda 9.A

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Forsaken
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: Trieda 9.A

Príspevok od používateľa Forsaken »

Pascalwb napísal:No ked si ziak dovoluje nieco ako, ze ucelku zbije po hodine alebo podobne v 15 rokoch, tak tam uz je na vychovu neskoro, a nieco zlihalo. Ako bolo spomenute. Najprv vychovava rodic, neskor je dieta viac v skole ako doma.
no a ja vravim ze rodic nevychovava, lebo pracuje uz v mladom veku dietata... a preto vacsinou vychovava pedagog v jasliach, skolke, babysitter atd... a presne tam to zlyhalo - to je moj nazor.

takze naposledy.

1. Anem - precitaj si moj predchadzajuci prispevok (mas tam spomenuty cely cyklus od 3 rokov dietata, platy, a rodicia dneska len robia - nech ich synacik ma vsetko resp. ich vychovava vacsinou niekto iny, plus nemyslim len ucitelov, ale myslim vsetkych pedagogov...)

2. Pedagogika (pais – dieťa, agein – viesť) / umenie výchovy, znamena to, ze pedagogovia maju vychovavat, ci chces ci nie, skola nema byt len o nejakych faktoch a pouckach a vzorcoch, ale ma byt aj o vychove - a presne tam su pedagogovia neschopny, nevedia to spravne.

3. toto je tema o reality show... tak to tu dalej nerozoberajme.
Anem
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Anem »

Základ tvorí rodič, pedagóg sa môže aj na hlavu postaviť keď má niekto neschopných rodičov. Nie každý rodič robí 12-ky takže ten kto si na decko chce nájsť čas tak si ho aj nájde. Howgh
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Tiez suhlasim, ze na rodicoch, je vacsia cast, ucitel sa moze, v skole/skolke aj roztrhat, ked dieta pride domov, a rodicia ho maju v ***, alebo im je absolutne jedno, ze nosi 4, pripadne nechodi do skoly ...., este mu aj chodia zehlit prusery. To, ze robia nemeni nic natom, ze su rodicia, aj ked su s detmi len cez vykend, alebo vecer, aj to staci.

Skor to mohli spravit prvy polrok, ako povedali 2. im uz onic nejde. A chcelo by to nejaku skrytu kameru, aspon obcas, lebo prekamerov sa kazdy pretvaruje.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Zaujímavá vec.
myssiak
Novice
Novice

Príspevok od používateľa myssiak »

Veľmi dobrý nápad, akurát sa mi až tak nepáči produkcia. Videl som prvú časť, a myslím si, že sa to podobá skôr na dokument ako na reality-show. Hlavne hudobným podkladom a výberom "rozprávača". Preto sa to môže na prvý pohľad zdať nudné a možno preto to má takú malú sledovanosť. Škoda :?
hughito
Redeemer
Redeemer

No ja teda záujem o reality-show nemám, vyhovuje mi to tak, ako to je. V dokumentárnejšej forme.
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Mne sa nepáčilo, že v tejto 2. časti (myslím, že mala iba 30minút) som videla v podstate len rozšírenie toho, čo som videla už v prvej časti (napr. tie pasáže s tým testom, hodnotením, to bolo už v prvej časti..). A teda ma to až tak nenadchlo, ako tá prvá časť.
Forsaken
King
King

zuzanuska napísal:Mne sa nepáčilo, že v tejto 2. časti (myslím, že mala iba 30minút) som videla v podstate len rozšírenie toho, čo som videla už v prvej časti (napr. tie pasáže s tým testom, hodnotením, to bolo už v prvej časti..). A teda ma to až tak nenadchlo, ako tá prvá časť.
presne... ale tak videli sme viac... uvidime co bude dalej... stale je to jedina vec co sa da v TV pozriet...
hughito
Redeemer
Redeemer

Tak som to dopozeral, potom, ako som si na to pred pár dňami spomenul. Pohoda celkom.
Forsaken
King
King

skoncilo to si pred mesiacom...

a tie vysledky testovania ? no uz aj ked som hovado a nic neviem tak natipujem viac % :nono: dost som ostal prekvapeny.
hughito
Redeemer
Redeemer

A čo ako ? Ja som to sledoval cez archív.

Biedne výsledky teda fakt, to teda môj ročník mal oveľa lepšie %.
marek carey
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa marek carey »

Skvely format, skoda, ze pravdepodobne zostane zabudnuty. Laickej verejnosti by v mnohych veciach otvoril oci.
jackoff8
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jackoff8 »

marek carey napísal:Skvely format, skoda, ze pravdepodobne zostane zabudnuty. Laickej verejnosti by v mnohych veciach otvoril oci.
Presne tak, ľudia bohužiaľ nepozerajú takéto show, ktoré nemajú reklamu, väčšina o nich asi ani nevie. Toto bola konkrétne reality show, asi jediná, ktorá ma v živote nadchla, píšem sem tuším cca. po polroku čo skončila. Prečo tak neskoro? Videl som všetky časti, teraz som hľadal archív, cez ktorý som ich okrem jednej všetky videl. Ostal som prekvapený, keď som zistil, že stránka STV už nemá túto reality show ani v archíve. Tak som hľadal cez google a narazil som na túto tému, teší ma, že sa nájdu ľudia, čo aj v dnešnej dobe pozerajú takéto typy relácií.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Teraz dávali rôznym osobnostiam vyjadriť sa k štrajku učiteľov, mimo iných aj trom učiteľom (3 mužom) zo seriálu 9.A.
Jeden je už riaditeľom, druhý už neučí a tretí veľmi o štrajku nepremýšľa, povybavoval si veci, čo potrebuje vo svojom druhom zamestnaní.

Lepšiu výpovednú hodnotu o obraze nášho školstva by ste asi získali už len veľmi ťažko...tragikomické.
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

kde sa da cela 9.A pozret? na oficialnom archive sa mi to nepodarilo najst
jackoff8
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jackoff8 »

ColdRain napísal:kde sa da cela 9.A pozret? na oficialnom archive sa mi to nepodarilo najst
Skús pozrieť uložto, snáď tým nepodporujem warez.
Napísať odpoveď