Trosku tych vylevov

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Peter_Retep
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Trosku tych vylevov

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

rad si vypocujem aj nazory ludi z kategorie normalnych...

Here is the deal....Viem balit baby. Fakt to viem. Problem je, ze uz ma to nebavi, vzdy su to kratkodobe znamosti, aj viac naraz...rady ako najdi si frajerku si nechajte pre seba...keby mi nejaka vyhovovala tak s nou uz som. Podstatne je to ze ma to uz vobec nebavi, emocne ma to nenaplna, ani suk si uz tak neviem vychutnat...akonahle viem ze som tu babu ziskal tak pre mna straca hodnotu. Neprejavujem skoro ziadne emocie, idem si len za cielom, ktorym je da sa obrazne povedat len ziskanie trofeje.

potreboval by som z toho vykorculovat. ked s balenim bab prestanem, ok tyzden, dva je to pohoda ale potom mi to zacne chybat...nejaka ta potreba si nieco dokazovat, ten adrenalin ktory pri tom clovek zaziva....je to nieco ako ked narkomanovi nedate jeho davku...

Viem, normalne to urcite nie je :) ale bol by som rad ak by tato tema sluzila ako nejaky brainstorming vasich nazorov (snad sa to neskonci len osocovanim)
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: Trosku tych vylevov

Príspevok od používateľa Grim »

...otestujeme vašu polovičku z vernosti...také niečo?...ty si vlastne nehoníš, tak nepoznáš "rychlý prachy"...jak tam jeden chalan zakaždým testoval frajerku niekoho...pozháňaj si debilov, ktorí nebudú veriť tvojim schopnostiam baliča a poje*** im za to frajerku...myslím, že ten pravý adrenalín príde v momente, keď sa to jej frajer dozvie... :-D ...napr. aj tu na fóre máš mnoho ľudí, ktorí považujú tvoj pick-up za ko*ot...good luck...
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Poradím Ti Peter. Veľmi pozorne čítaj čo Ti napíšem. Choď do kuchyne, nájdi šuflík s nástrojmi na opracovávanie mäsa. Vytiahni kladivo, ktorým sa naklepávajú rezne, teraz čítaj veľmi pozorne, vezmi ho do ruky a tupou stranou si drbni z celej sily do čela, ale je veľmi dôležité aby to bolo tupou stranou.

Teraz seriózne, si normálny chlap, máš v hlave viac ako väčšina populácie tejto zeme, naozaj si napísal takúto správu?

Ver mi či nie, aj ja mám "schopnosť" oblbnúť baby a prezradím Ti tajomstvo, má ho 90% chlapov. Nie je ťažké nabaliť babu, ak máš s čím [financie + brains a sladké rečičky].

Ak si chceš dať pauzu rob niečo úplne iné a hlavne jednoduché. Hraj hry, športuj, vysávaj, upratuj, posiluj. Ja robím tieto veci, tešia ma. Sú to <>viny, ale teším sa z nich. Naskakujú mi denne cashe a teší ma to. Cvičím 6 dní v týždni a teší ma to ako chudnem a rysujem sa. Vysávam každý 2-3tí deň, teší ma to. Hrám hry, tobôž ma to teší.

Nie je žiadna iná rada a veľmi silno pochybujem že Ti v tejto téme niekto poradí.

Peace man, od Teba by som takúto somarinu naozaj nečakal, v dobrom samozrejme.
Peter_Retep
VIP
VIP

zase grim...drzme sa slovenskych realii (snad vies ze tie rychly prchy su fake )
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

každý si v živote "musí " prejsť obdobím vybujačenia sa... Ty to zažívaš teraz, ale príde doba keď príde taká čo Ti tak pomotá hlavu že na druhé baby ani nebudeš myslieť...
Človek na vážny vzťah a fakt vzťah ktorý bude brať seriózne musí vyzrieť...
Zatiaľ asi fakt rob len také veci ako povedal " ujo " Uplink... A keď príde pokušenie, tak sa skús testovať kam až ďaleko dokážeš zájsť bez toho aby si podľahol...
Peter_Retep
VIP
VIP

Uplink: je mi jasne ze sa to zda ako somarina...mam trosku ine vnimanie reality ako clenovia tohto fora. Nejako ma netrapia co si myslia ini...z toho som vyrastol. skor je problemom ta emocna stranka...

kafiatko: mozno si prejst obdobim bujarenia a ze nejaka mi hlavu pomota...len keby to bujarenie netrvalo uz pekne dlho
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...samozrejme...práve preto by si mohol byť priekopníkom a nebyť FAKE...
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

Neviem čo poradiť.. ja som z toho zamotaného kruhu vyšla po 2 rokoch, práve spoznaním niekoho kto ma zmenil...
Ak si nebudeš vedieť rady , tak možno len útek mimo SR od epicentra krásnych žien niekde do pralesa... :D
noone
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa noone »

Alebo si najdi nejaku "ultimate challenge" babu, ktoru budes balit mesiac :-D. Alebo sa zacni pozerat na zeny ako na buduce matky :-D.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

meh, ak Ti ide iba o to aby si dievca zbalil tak je jasne, ze Ti tie vztayh nic nedavaju. to mas ako prist do obchodu s tym, ze si hladny a kupit si suche ovsene vlocky, struhanku a zemiak. najest sa z toho najes, ale vela pozitku z toho asi nebude.

som za Teba naozaj stastny, ze vies balit zeny (a to dokonca tak, ze fakt hej!), ale na vztah, ktory Ta bude naplnat treba trochu viac ako prist do baru, ukazat na prve dievca, ktore sa Ti pozdava a potom sa ho snazit zbalit len koli tomu aby si ho zbalil.

na druhu stranu nechapem co tu niekto pisal o nejakej mega tazko zbalitelnej babe. kvalita vztahu sa naodvija od toho kolko usilia musel niekto venovat tomu aby ho ziskal. dokonca si dovolim tvrdit, ze tie najlepsie vztahy vznikaju najlahsie (dokonca si dovolim tvrdit, ze bez akehokolvek "balenia" ci "pick upov")

P.S. Mohol by si s qwertym spojit sily a napisat ultimatnu knihu o baleni zien.
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

Ja až taký balič niesom, ale s babami nemám problém, avšak tiež som zatiaľ nejaký seriózny vzťah nemal. Tiež si myslím to, čo napísala Kafiatko, raz príde baba, ktorá ti pomotá hlavu a potom budeš len dúfať, že pre ňu budeš aj ty zaujímavý, lebo nech máš akúkoľvek ultimate baliacu techniku, na všetky baby to platiť nikdy nebude... A čo ti do vtedy poradiť ? Ja si nemyslím, že potrebuješ radu. Toto je proste tvoje obdobie, užívaj si, nebude to trvať večne. Buď féroví, buď gentleman, neoblbuj a všetko bude tak, ako má byť...
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

kafiatko napísal:Neviem čo poradiť.. ja som z toho zamotaného kruhu vyšla po 2 rokoch, práve spoznaním niekoho kto ma zmenil...
Ty si bola v akom kruhu, v takom ako Peter a balila si chalanov a ked si ho ziskala, tak si hladala inu trofej alebo ako to mam chapat?
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Mam presne takeho kamosa ako si ty, on sa chlacholi a oblbuje tym, ze jeho snom je trojka a potom si najde babu a skludni hormon. Ale tomu velmi neverim, s jedlom rastie chut a narkomanovi davka. Cim skor skus z toho asi zvolnovat a vypustat, lebo sa scvoknes a ostane z teba nepochopeny 45rocny zoschnuty majster balenia :)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

Peter_Retep napísal:...Viem balit baby. Fakt to viem...akonahle viem ze som tu babu ziskal tak pre mna straca hodnotu. Neprejavujem skoro ziadne emocie, idem si len za cielom, ktorym je da sa obrazne povedat len ziskanie trofeje...
toto napísané niekde bez nicku, prisahal by som, že to písal qwerty. Takže môj nápad - spravte si challenge. Vytipovať babu, a kto z vás dvoch borcov ju získa skôr. Víťazovi pošlem samolepku a kľúčenku hojko.com
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

hlavu hore.. prinajhorsom zomries sam.. bez toho, aby ti mal kto podat pohar vody :D
.
ale na druhu stranu tie zazitky! :)
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

Alebo skús ešte niečo, hneď ako budeš v nejakej babe vidieť trofej a budú tam z jej strany nejaké symapatie, tak jej hneď povedz aké máš úmysly. Možno že týmto to obmedzíš a zvykneš si na normálny život.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Another morning in paradise. Dakujem ti hojko, ze si toto forum stvoril. :-)

A k tvojmu "problemu" - je to len tym, ze si este nikdy nestretol dievca, na ktore by si sa pozeral, ako na "kus masa". Kazdy chlap ma weak point, ked pride na zeny. A to iste je aj s tebou. Vobec by som si na tvojom mieste nelamal hlavu a netrapil sa. Nic nehladal, neriesil. Zil nadalej, kym nenatrafis na tu spravnu. Nech to znie ako akokolvek cliche, je to fakt a mudrovat okolo toho je zbytocne.

A teraz sa v duchu modlim, ze by sem dosiel hodit nejaku mudrost qwerty na tanku s M4 v rukach.
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

skus zmenit prostredie kde balis baby a tym nemyslim vedlasi podnik, ale nieco uplne ine.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Veru demigod qwerty ešte neprispel do tejto témy, to je zvláštne, možno je chorý?
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

chory som ako pes uz tri tyzdne, a serie ma to nehorazne, antibiotika nezabrali, plus je mi blbě niekedy tak nehorazne ze az. :) Nejako to ale do vikendu musim rozchodit.

Autorovi temy,...

Peto nemaj depky, tieto stavy sem tam mam aj ja, presne to co pises, vacsinou s tym ale chodim otravovat schyza na facebook, alebo ludi co mam na okolo do par dni to prejde, a zase som na koni, aj ked moj terajsi ultimatny problem riesim uz par tyzdnov krajne neuspesne (dam tomu este dva)
mile rad sa niekedy pripojim k baleniu zien ak bude dobre kridlo ktorym ty urcite budes, v ZA mam uz kamosa ktory je fest dobry, niekedy by nebolo odveci ist viaceri, kazdy ma predsa iny vkus a inu taktiku, koniec koncov aspon by bola zabava. :roll:
A svoje nazory a postoje nemen, zbytocne by si to robil, pamataj, bud oebes ty ich, alebo ony teba . . . vyber si.
Napísať odpoveď