TSP Testy studijnych predpokladu

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
eaten
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

TSP Testy studijnych predpokladu

Príspevok od používateľa eaten »

Urcite ste uz vacsina z vas nieco take poculi , ja az terza ked idem maturovat, neviete akoe je to tazke? nemate niekto naozrne ukazky? Rad by som siel do Brna ale toto zbrzdilo vela ludi co podla man mali na to
cvock
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cvock »

Kód: Vybrať všetko

http://www.muni.cz/study/admission/tsp
tam nájdeš minulé verzie testov...
ja som robil TSPečka tento rok a po tom ako som vyšiel z miestnosti kde som ich robil som ostal celkom smutný pretože ono to bolo imho naozaj dosť ťažké ale nakoniec som mal percentil okolo 95 takže treba to brať tak že pre každeho je to ťažké :)
na tspečkach moc nepomože že je niketo čistý jednotkár keď nerozmýšla....
nauraa
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa nauraa »

cvock napísal: som ich robil som ostal celkom smutný pretože ono to bolo imho naozaj dosť ťažké ale nakoniec som mal percentil okolo 95 takže treba to brať tak že pre každeho je to ťažké :)
no, podľa mňa to ťažké pre každého nie je, závisí od náročnosti varianty. ty si mal možno jednu z tých ťažších variánt, na ktorú stačí menej správnych odpovedí, pretože ju spackalo asi veľa ľudí :)
cvock
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

nauraa napísal:no, podľa mňa to ťažké pre každého nie je, závisí od náročnosti varianty. ty si mal možno jednu z tých ťažších variánt, na ktorú stačí menej správnych odpovedí, pretože ju spackalo asi veľa ľudí :)
tak ale bola by blbosť keby sa náročnosť variant líšila nejako velmi extrémne nemyslíš? podla mňa je to tak že tie rozdiely medzi variantami niesú až také velké....
mal som ďalších asi štyroch spolužiakov ktorí robili tiež tsp a myslím že každý sme mali inú variantu a každý vravel že to bolo ťažké....
eaten
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eaten »

a presli ste? ja som mal kamratov kotry podla mna na to mali urcite a nepresli :) dufam ze to am nezbrzdi budem ksusat si to bo pozerma ze dost take ulohy co musis nejako logicky myslet a ne pocita vsetko :)
cvock
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Edo Shinoda napísal:a presli ste? ja som mal kamratov kotry podla mna na to mali urcite a nepresli :) dufam ze to am nezbrzdi budem ksusat si to bo pozerma ze dost take ulohy co musis nejako logicky myslet a ne pocita vsetko :)
od nás čo sme boli z triedy tak chalani mali všetci percentil nad 90 až na jedného ten mal 85 a baby čo boli tie mali okolo 60....chalanov prijali všetkých a tie baby jedna chcela ísť na právo či čo ale s takým percentilom jasné že ju nevzali a druhú vzali na nejakú blbosť kde jej stačil taký malý percentil...proste je to tak na tspčka sa nemáš čo nabifliť....
nauraa
Medium Star
Medium Star

cvock napísal:tak ale bola by blbosť keby sa náročnosť variant líšila nejako velmi extrémne nemyslíš? podla mňa je to tak že tie rozdiely medzi variantami niesú až také velké....
mal som ďalších asi štyroch spolužiakov ktorí robili tiež tsp a myslím že každý sme mali inú variantu a každý vravel že to bolo ťažké....
tak extrémne zas nie, ale je to určite citeľné na výsledkoch, keď (napríklad) niekomu stačí 30 bodov na percentil 80 a niekomu to vystačí len na percentil 60, pretože mal ľahšiu variantu..
neviem, podľa mňa je to skôr časovo nestíhateľné ako ťažké..
cvock
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

nauraa napísal:tak extrémne zas nie, ale je to určite citeľné na výsledkoch, keď (napríklad) niekomu stačí 30 bodov na percentil 80 a niekomu to vystačí len na percentil 60, pretože mal ľahšiu variantu..
neviem, podľa mňa je to skôr časovo nestíhateľné ako ťažké..
no ja som mal 35 bodov a percentil 95 :) a stým časom je to tiež pravda ale zasa boli tam aj také úlohy s ktorými by som nepohol ani keby som mal celý deň....
nauraa
Medium Star
Medium Star

cvock napísal:no ja som mal 35 bodov a percentil 95 :) a stým časom je to tiež pravda ale zasa boli tam aj také úlohy s ktorými by som nepohol ani keby som mal celý deň....
no vidíš, o tom hovorím :D no, z každého rožku trošku hehe
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

A o tom to je, musis vediet ze ked sa jednou ulohou zamestnavas pridlho tak ju treba preskocit a ist dalej, a kedtak sa k nej vratit :wink:
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

na TSP sa teoreticky da pripravit ale len na ten styl uloh... ale pokial nemas zdravy rozum v hlave tak ti biflenie nepomoze.... ja som mal percentil 84,5 tento rok..
Napísať odpoveď