Tune up
Tune up
Zdravím..chcel som odinštalovať TuneUp, ale pri odinštalácii vyplo prúd..keď som zapol pc a išiel to dokončiť, tak nebol medzi programami, ale píše mi, že nemožno nainštalovať pri ďalšiej verzii, pretože sa už nachádza v pc..vie mi niekto poradiť, ako ho mám odstrániť? Vďaka za info..
Re: Tune up
Naštartovať PC v núdzovom režime a smazať všetky zmienky o TuneUp v program files. Následne po reštarte ccleanerom dokončiť v registroch. A porozmýšľať o UPS, lebo máš šťastie, že neodišiel HDD. Mám takýchto desiatky...
Tak som to spustil, zmazal som všetko, čo sa týkalo TuneUp, ale stále mi to píše a nedá sa nainštalovať, pretože tam je..ale spustiť ho nemôžem, pretože ho neviem nájsť.. 
Štart-Ovladaci panel-Pridať alebo odobrať programy.
To mi je jasné..lenže ako som písal v prvom príspevku, nemám ho medzi programami..
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
obnova systému a potom skús uninstall
skusil som vsetko a hladal som vo vsetkych priecinkoch..kde som videl nejaku zmienku o tune up, tak som mazal..a stale mi pri instalacii vypisuje, co je na screene..
Nik ani netuší, čo ten výpadok elektriky za chodu HDD vlastne urobil za šarapatu. Oprava Win s kľudom aj mesiac, nová inštalácia hodiny. Aj tak sa hovorí, že raz do roka to treba 
no ano, ale nie kazdy tyzden..
v sobotu som instaloval..no nic, nebudem ho mat..ale aj tak dik za rady..
-
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Otvor registre, ctrl+f, napis tam tune a maz kazdy kluc, ktory obsahuje nieco co sa tuneup tyka. Mal som problemy so skypom, toto som spravil a ide 
ked stlacim ctrl+f tak nereaguje..mas asi xp, co?
-
hrban
Addict
klootzak?...hrban napísal:obnova systému a potom skús uninstall
//autoeditácia príspevku (23 Apr 2011, 13:31)
a jasné, v zložke temp máš setup tuneUp aby si mohol uninštalovať
daj win+R napíš tam %temp% a nájdi tam setup tuneUp a daj uninstall ale až po tom ako dáš obnovu systému ...
nemam tam tuneup, to je uz zmazane z toho priecinku..
-
hrban
Addict
janci, to tvoje P v nicku znamená prije*** ???
vravím v TEMP pozri tam to musí byť, ak si nemazal, temp tak to bude niekde, nemusí to mať názov tuneup, ale ten setup tam musí byť, proste musí
vravím v TEMP pozri tam to musí byť, ak si nemazal, temp tak to bude niekde, nemusí to mať názov tuneup, ale ten setup tam musí byť, proste musí
klud, hej..vidis to tam niekde??? ja si cenim, ze mi chces pomoct..
//autoeditácia príspevku (25 Apr 2011, 17:13)
ale v spravcovi mi ho ukazuje..
//autoeditácia príspevku (25 Apr 2011, 17:13)
ale v spravcovi mi ho ukazuje..
musíš ho znovu nainštalovať a až následne ho budeš vedieť kompletne odinštalovať
-
slipknot1506
Light Star
Iobit Unistaller by ti mohol pomoct....len potom si este prebehni registre CCleanerom....ja som mal podobny problem so StopZilla