Turbo Pascal 7.0 - Vykreslenie mena / iniciálok

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
Nyssow
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Turbo Pascal 7.0 - Vykreslenie mena / iniciálok

Príspevok od používateľa Nyssow »

Zdravim potrebujem pomôcť s nakreslením mena (Denis), stačili by mi aj iniciálky (DM) v programe Turbo Pascal 7.0 .. moc sa v tom nevyznám, niečo som už spravil (viď. Code .. prílohy) s pomocou učiteľa na informatike .. potrebujem to poslať v priebehu zajtrajšieho dňa tomu učiteľovy ináč mi dá horšiu známku na vysvedčení .. aj ja sa nejako neviem v tom pohnúť, hlavne to písmeno D. Bol by som Vám veľmi vdačný za pomoc - nemám sa Vám moc čím a ako ovdačiť, čiže jedine K+.

Doma som si sťiahol TP 7.0, ale vypisuje chybu - chýba knižnica grafika.tpu (nejakú som našiel - príloha, ale mne osobne vypisuje error 70: Unit version mismatch ..)

Code - čo som spravil (hm .. neviem ako sa to kopíruje z toho programu, tak jedine prílohy) ..

Viď. prílohy, ešte raz ďakujem za pomoc .. aspoň niečo mu musím poslať nech je spokojný (učiteľ) - aspoň nejaký náznak ..
Prílohy
pascal.rar
Zbalené .. Pascal ten program .pas, .bak, .exe (neviem čo to tam to exe spravilo a čo to je) .. - zase to nebere tie prípony (.pas)
(5.15 KiB) 40 stiahnutí
grafika.rar
Tá chýbajúca knižnica - grafika.tpu - .tpu nebere - preto som to zbalil ako .rar
(9.62 KiB) 71 stiahnutí
Napísať odpoveď