Nie zatial som nic nekupil..,,,Stoporko napísal:fevlad: takže vyriešené?
Turisticka obuv
Re: Turisticka obuv
Tiež uvažujem o kúpe jeseň/zima topánok
Čo mi prišli do hladáčika sú tieto od salomonu
http://www.salomon.com/us/product/x-ult ... cle=371032
sú univerzálne a dajú sa kúpiť aj do 120€, plus recenzie na ne sú tiež pozitívne, čo ma od toho trochu odrádza je tá textília, že či to do roka nebude natrhnuté.
Dávnejšie som mal aj garmonty ale len poltopánky, vedel by tu poprípade niekto odporučiť aj niečo od garmontu, že je s tým spokojný, niečo nad kotník, aby to bolo použiteľné na ľahšiu každodennú turistiku (jeseň/zima), ď.
Čo mi prišli do hladáčika sú tieto od salomonu
http://www.salomon.com/us/product/x-ult ... cle=371032
sú univerzálne a dajú sa kúpiť aj do 120€, plus recenzie na ne sú tiež pozitívne, čo ma od toho trochu odrádza je tá textília, že či to do roka nebude natrhnuté.
Dávnejšie som mal aj garmonty ale len poltopánky, vedel by tu poprípade niekto odporučiť aj niečo od garmontu, že je s tým spokojný, niečo nad kotník, aby to bolo použiteľné na ľahšiu každodennú turistiku (jeseň/zima), ď.
-
Stoporko
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Fevlad: tak napiš do akého terénu to potrebuješ
zatiaľ len vieme, že nie na feraty.
Les,ziadne narocne treky...Stoporko napísal:Fevlad: tak napiš do akého terénu to potrebuješzatiaľ len vieme, že nie na feraty.
Stoporko: Keď už sa bavíme. Tiež uvažujem o kúpe trekových topánok, ale náročnejší terén ako kolega - primárne túry v tatrách (max jeseň, nie zima), vysokých aj nízkych - napríklad Dumbier, Chopok, Rysy... ak by sa ti chcelo konkrétne odporúčania v cene do 120/150/200? Prípadne aj s komentárom prečo tie-ktoré. Ďakujem!
Asi dva mesiace, co som kúpil v Hudy La sportiva Lead. Koza, gtx za 84 eur
Spracovanim lepšie ako čokoľvek z retazcov do 100eur.
garmont dragontail je dobry tip?Stoporko napísal:Fevlad: tak napiš do akého terénu to potrebuješzatiaľ len vieme, že nie na feraty.