Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je 24 Mar 2017, 5:10



Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 54 ]  1, 2, 3  Ďalšia

Choď na stránku
tv box
Hľadať:
Facebook Twitter Vybrali Sme  
 
Autor Správa
Redeemer
Redeemer
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30.1.2008
Príspevky: 11655
Bydlisko: VK,TN
Karma: Level +5
Príspevok tv box
mate niekto skusenosti s lacnejsimi TV Boxmi (napr. z ciny) s androidom?

Potrebujem nieco k ne-smart telke aby dokazala prehrat mkv z USB a aby mala wifi a youtube aplikaciu.

Netreba mi Kodi ani nic ine, len tieto dve veci.

Na nete som cital rozne reakcie hlavne po dlhsom pouzivani tych aplikacii. Boxy vraj zvyknu bugovat, restartovat sa ked nestihaju a pod. lenze pri kazdej tejto vade bolo napisane, ze vtedy vyuzivali nejaku built-in appku

Diky za reakcie


08 Nov 2016, 10:19
Profil  ICQ  
Light Professional
Light Professional
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 3.11.2008
Príspevky: 762
Karma: Level +1
Príspevok Re: tv box
Ahoj, ja tiež rozmýšľam nad niečím takým do obývačky lebo tam mame len obyčajnú telku bez smart a hneď som našiel chromecast no neviem nikoho kto to používa ale má to wifi, youtube a videa sa dajú prehrávať cez DLNA napr. aspoň čo som čítal na internete. Cena je trošku vyšia našiel som od 38 do 50 euro ale tak z činy by to bolo asi lacnejšie.


08 Nov 2016, 10:45
Profil  
Redeemer
Redeemer
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30.1.2008
Príspevky: 11655
Bydlisko: VK,TN
Karma: Level +5
Príspevok Re: tv box
chromecast pre mna nie je riesenim lebo ten box chcem pre nasich, ktori maju este starsi PC bez Wifi a slabsie internetove pripojenie


08 Nov 2016, 10:49
Profil  ICQ  
VIP
VIP
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 23.7.2006
Príspevky: 8584
Bydlisko: KE
Karma: Level +6
Príspevok Re: tv box
Napr. Beelink GT1 za nejakych 50€. Preverena a veľmi dobre fungujuca mašina. A z EU skladu napr. z Gearbestu neplatiš žiadnu daň.


08 Nov 2016, 13:20
Profil  
Redeemer
Redeemer
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30.1.2008
Príspevky: 11655
Bydlisko: VK,TN
Karma: Level +5
Príspevok Re: tv box
to je uz celkom slusna sumicka :/


08 Nov 2016, 14:12
Profil  ICQ  
Light Professional
Light Professional
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 3.11.2008
Príspevky: 762
Karma: Level +1
Príspevok Re: tv box
tak napr. som našiel v bazare toto no neviem čo to je ale cena je celkom dobrá : https://elektro.bazos.sk/inzerat/669134 ... id-511.php


08 Nov 2016, 14:23
Profil  
VIP
VIP
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 23.7.2006
Príspevky: 8584
Bydlisko: KE
Karma: Level +6
Príspevok Re: tv box
Tak potom ešte Mini M8S II. ten kupiš do 40 €.


08 Nov 2016, 14:24
Profil  
Redeemer
Redeemer
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30.1.2008
Príspevky: 11655
Bydlisko: VK,TN
Karma: Level +5
Príspevok Re: tv box
dik Ryan, pojdem zrejme do neho. stoji 36€

//autoeditácia príspevku (05 Dec 2016, 9:50)
takze prehravac dorazil..hned po zapnuti sa sam restartoval tak som ho musel flashnut na novy firmware.

to pomohlo, ale objavila sa taka vec, ze pri niektorych filmoch/serialoch na USB kluci neprehrava zvuk.

v pravom hornom rohu sa zjavi ikonka Dolby Digital a nech prepinam v nastaveniach zvuk ako chcem tak nejde

Ta ikonka sa mi zobrazuje len ked ten subor prehravam cez tento tv box. v NTB alebo v inej telke ide vsetko v pohode bez ikony

Nevies o tom nieco?


05 Dec 2016, 9:50
Profil  ICQ  
VIP
VIP
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 23.7.2006
Príspevky: 8584
Bydlisko: KE
Karma: Level +6
Príspevok Re: tv box
Trochu malo info. Posielas to do avr ci iba do tv? Aky prehravac pouzivas? Nastavenia si menil v nastaveni krabicky alebo v nastaveni konkretneho sw prehravaca?


05 Dec 2016, 11:09
Profil  
Redeemer
Redeemer
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30.1.2008
Príspevky: 11655
Bydlisko: VK,TN
Karma: Level +5
Príspevok Re: tv box
prehravam to z USB a prehrava to stock prehravac. Chcel som tam nieco doinstalovat a vyskusat to, no nemal som uz tolko casu kedze s ovladacom vytukat mail a heslo trvalo nekonecne dlho..

nastavenia som pozeral len pri spustenom filme, cize to boli zrejme nastavania prehravacu.

co bude treba pozriet v nastaveniach krabicky? snazil som sa googlit problem a docital som sa nieco ohladom HDMI prepojenia a nastavenia ale moc som nepobral. Ak by si vedel co skontrolovat bol by som rad.

Diky


05 Dec 2016, 11:17
Profil  ICQ  
Star
Star
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 23.12.2005
Príspevky: 514
Bydlisko: TN
Karma: Level +2
Príspevok Re: tv box
Mozno ti prehrava Dolby Digital len cez opticky vystup, u mna to tak je a nejde prinutit aby ho napriklad prehraval cez Hdmi v telke. Mne to ale nevadi, lebo som domace kino prepojil cez opticky kabel.


05 Dec 2016, 11:37
Profil  
VIP
VIP
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 23.7.2006
Príspevky: 8584
Bydlisko: KE
Karma: Level +6
Príspevok Re: tv box
Ten stock prehravac je co ? Kodi?


05 Dec 2016, 11:51
Profil  
Redeemer
Redeemer
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30.1.2008
Príspevky: 11655
Bydlisko: VK,TN
Karma: Level +5
Príspevok Re: tv box
mal by to prehravat ten MoviePlayer


Prílohy:

05 Dec 2016, 13:04
Profil  ICQ  
VIP
VIP
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 23.7.2006
Príspevky: 8584
Bydlisko: KE
Karma: Level +6
Príspevok Re: tv box
Skus to prehrat cez Kodi.


05 Dec 2016, 13:23
Profil  
Star
Star
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 23.12.2005
Príspevky: 514
Bydlisko: TN
Karma: Level +2
Príspevok Re: tv box
A nemozes skusit ten opticky vystup ci tade ide zvuk?


05 Dec 2016, 13:28
Profil  
Redeemer
Redeemer
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30.1.2008
Príspevky: 11655
Bydlisko: VK,TN
Karma: Level +5
Príspevok Re: tv box
nemam na to kabelaz a nie som si isty ci telka vobec ma tu moznost (nie je domace kino)


05 Dec 2016, 13:55
Profil  ICQ  
VIP
VIP
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 23.7.2006
Príspevky: 8584
Bydlisko: KE
Karma: Level +6
Príspevok Re: tv box
Nevidim dovod preco by to nemalo ist cez hdmi.
Na iny kabel sa vybodni, skus ten iny prehravac.


05 Dec 2016, 14:47
Profil  
Redeemer
Redeemer
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30.1.2008
Príspevky: 11655
Bydlisko: VK,TN
Karma: Level +5
Príspevok Re: tv box
ja som sa tiez cudoval..no to skusim az ked tam pojdem lebo vysvetlovat to cez telefon by bol masaker :D

//autoeditácia príspevku (30 Dec 2016, 16:54)
no takze stiahol som aj VLC player a prehraval som to aj cez Kodi a ziadny zvuk. Ocividne ma problem s konvertovanim z 5.1 na 2.0. pozeral som nastavenia aj Kodi aj TV boxu ale fakt neviem co by som este mohol skusit :/


30 Dec 2016, 16:54
Profil  ICQ  
VIP
VIP
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 23.7.2006
Príspevky: 8584
Bydlisko: KE
Karma: Level +6
Príspevok Re: tv box
A maš to dobre nastavene?


30 Dec 2016, 19:14
Profil  
Redeemer
Redeemer
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30.1.2008
Príspevky: 11655
Bydlisko: VK,TN
Karma: Level +5
Príspevok Re: tv box
tu mam odfotene nastavenia a momentalne zvuk len tak chrci. skusal som rozne kombinacie a bud nesiel zvuk vobec alebo chrcal


Prílohy:



31 Dec 2016, 11:48
Profil  ICQ  
Zobraziť príspevky z predchádzajúceho:  Zoradiť podľa  
Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 54 ]  1, 2, 3  Ďalšia

Choď na stránku


Kto je on-line 
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre

Hľadať:
Skočiť na:  

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group. © Hojko 2004-2016
[ Time : 0.106s | 14 Queries | GZIP : On ]