potreboval by som vašu radu ohľadne nového TV do izby. Keďže mám tak nešťastne robenú skriňu, maximálne môžem do nej vtesnať TV do uhlopriečky 90 cm. Ideálny by bol TV od 80 do 90 cm, nepotrebujem SMART TV, ale Full HD by som ocenil. Cenový strop som si dal do 300€. Za každú radu budem vďačný
TV do izby
-
Murder_Inc
Star
TV do izby
Zdravím všetkých,
potreboval by som vašu radu ohľadne nového TV do izby. Keďže mám tak nešťastne robenú skriňu, maximálne môžem do nej vtesnať TV do uhlopriečky 90 cm. Ideálny by bol TV od 80 do 90 cm, nepotrebujem SMART TV, ale Full HD by som ocenil. Cenový strop som si dal do 300€. Za každú radu budem vďačný
Re: TV do izby
Ja osobne by som šiel do samsungu. S tým mám zatiaľ asi najlepšie skúsenosti. Napríklad za 304€ máš v alze aj smart a možno ho nájdeš na nete aj lacnejšie. http://www.alza.sk/32-samsung-ue32h5303-d2148126.htm Počkaj na rady ostatných a potom choď dané televízory pozrieť do nejakého elektra a sám si potom vyberieš ten, ktorý ti vyhovuje.
-
Murder_Inc
Star
Vďaka, napríklad tvoj tip je super. Ja sa nevyznám do TV, ale Samsungom si myslím že nič nepokazím.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Skúsil by som napísať tu na fóre používateľovi Ryan Giggs. Vyzná sa tak možno ti poradí ešte niečo lepšie