TV JOJ
-
Sagittarius
Guru
-
Sagittarius
Guru
-
Sagittarius
Guru
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: TV JOJ
to co je za banda ........ TV JOJ ked na nete pri archive daju 3 reklamy
toto uz neni mozne ako to obmedzuju.da sa s tym niejako vyhnut?rozmyslal som ze si stiahnem
video alebo uz fakt neviem vytaca ma to
toto uz neni mozne ako to obmedzuju.da sa s tym niejako vyhnut?rozmyslal som ze si stiahnem
video alebo uz fakt neviem vytaca ma to
To uz je vrchol drzosti co si k ludom dovolia, reklamy davaju skoro stale, este ani uvodna zvucka daneho serialu nebola a uz je reklama, ale ved ''oni z toho ziju'' ako povedal generalny manazer
, skor si myslim ze na vyzitie maju dost, skor si takto len zarabaju, ved clovek co sedi cely den u TV uz musi mat preprogramovany mozog z toho
, esteze existuje vela veci na svete ktore su zabavnejsie ako TV.
-
typek61
Darca
ale ja nemyslim teraz TV ale na internete si dam serial a drb pocas toho 3 reklamy ak nie 4
ja to chapem ze s toho ziju ale nech to laskavo nepouzivaju na nete pocas archivu vsak to je uz nenormalne
ja to chapem ze s toho ziju ale nech to laskavo nepouzivaju na nete pocas archivu vsak to je uz nenormalne
No ved to je druha vec, ale stale je to to iste, reklama ako reklama, na internete v archivoch tiez uz dost prehanaju.
vsade na internete mas dost reklam, ides na topky a bum vybehne ti flash reklama na cely monitor, ides na aktuality a bum vybehne ti reklama kde je zamaskovany krizik a nevies ako to vypnut len tak, ze na to kliknes, ides na huste pozerat hokej a bum, musis pockat 40 sekund kym ti teta nieco povie o tipsport extralige, samozrejme po skonceni sa mi zapas nenacita, tak musim dat refresh a vypocut si to cele znova 
osobne som v archivoch este reklamu POCAS programu nevidel, zatial iba pred alebo mi sem tam pri okraji vybehne banner na polku monitoru, nad tym sa uz ani nepozastavujem, clovek je nuteny pri pohodlnom sledovani natiahnut sa k myske a kliknut na to aby to zmizlo...
osobne som v archivoch este reklamu POCAS programu nevidel, zatial iba pred alebo mi sem tam pri okraji vybehne banner na polku monitoru, nad tym sa uz ani nepozastavujem, clovek je nuteny pri pohodlnom sledovani natiahnut sa k myske a kliknut na to aby to zmizlo...
-
typek61
Darca
CheZteR toto co opisujes je v pohode.mne pocas sledovania nabehne 20 sekundova reklama,uz ma to vycerpava 
-
Soviet
Darca
No to mas aj niekde v zahranici. Napriklad ked pozeras southpark na oficial strankach, tak je tam tiez reklama pomedzi to zopar krat..Vyhnut sa tomu asi nevyhnes v dnesnej dobe. Bude to len horsie, az kym ludia neprestanu totalne pozerat ten odpad zvany TV. Taky spectrum a spol to este je zvladnutelne 
Chezter: Nato sluzi Flashblock
Chezter: Nato sluzi Flashblock
-
typek61
Darca
mozno sa da vyhnut ked si to video stiahnem do pocitaca nie?lebo toto je vycerpavajuce a potom len kricim na cely byt co za ko*ot je tv joj
ja tv nekukam obcas si kuknem panelak,profesionalov a este spravy.a clovek si chce kuknut v archive ze ho "konecne" nebudu obmedzovat reklamamy a drb ako naschval
ja tv nekukam obcas si kuknem panelak,profesionalov a este spravy.a clovek si chce kuknut v archive ze ho "konecne" nebudu obmedzovat reklamamy a drb ako naschval
Ja používam Readon TV Movie Radio Player+balík staníc cca9000 a fachá to. 
-
typek61
Darca
wtf???
-
hojko
Site Admin
Joj spoplatní Huste.tv o 10 dní. Vieme, čo zamkne (+ako sledovať zadarmo)
Pod zámok sa dostanú živé športové prenosy z hokejovej Tipsport extraligy, futbalovej Corgoň ligy a napríklad seriál Mafstory. Pre Živé.sk to potvrdil šéf online projektov televízie Ondrej Jurovčák. Zo športových prenosov však budú vyňaté tie, ktoré budú vysielané aj v televízii.
Pod zámok sa dostanú živé športové prenosy z hokejovej Tipsport extraligy, futbalovej Corgoň ligy a napríklad seriál Mafstory. Pre Živé.sk to potvrdil šéf online projektov televízie Ondrej Jurovčák. Zo športových prenosov však budú vyňaté tie, ktoré budú vysielané aj v televízii.
fuj, dalsie voyo
3€ denne aby som si mohol pozriet hokej alebo mafstory? hlupaci, radsej podporim klub a na ten hokej sa pojdem pozriet...
3€ denne aby som si mohol pozriet hokej alebo mafstory? hlupaci, radsej podporim klub a na ten hokej sa pojdem pozriet...