tv karta
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: tv karta
DVB-T, DVB-C, DVB-S, analogovy signal??? Rozhranie chces PCI/PCI-E alebo USB???
moc tomu nechapemhojko napísal:DVB-T, DVB-C, DVB-S, analogovy signal??? Rozhranie chces PCI/PCI-E alebo USB???
-
johny541
King
Akym sposobom chces chytat telku? Normalne klasickym analogovym bielym televiznym kablom alebo uz nieco lepsie? (DVB-T -> ziadne kable, ale v SR este maly vyber z kanalov). A potom kam to chces zapojit. Ci do vnutra pocitaca do bedne alebo do USB portu.
aha dik za vysvetlivkyjohny541 napísal:Akym sposobom chces chytat telku? Normalne klasickym analogovym bielym televiznym kablom alebo uz nieco lepsie? (DVB-T -> ziadne kable, ale v SR este maly vyber z kanalov). A potom kam to chces zapojit. Ci do vnutra pocitaca do bedne alebo do USB portu.
no chcel by som nahravat program cez kabel nakolko mam na VHS veci ktore sa normalne nedaju zohnat (o 3 start,vox papuly,konecne zvoni)
a zapojenie by som chcel skor do bedne. V podstate mi je jedno ako sa to zapoji ale USB vo mne nevzbudzuje pocit kvality,rychlosti atd...
Tak hladam nieco lacne ale zaroven aby to nahravalo v celkom dobrej kvalite, ale nerozumiem sa vobec co pisu pri tych vyrobkoch a bol by som rad keby mi niekto hodil odkaz na nieco lacne a dobre a najlepsie aj s tymi kablami. Velka vdaka
-
johny541
King
Ty chces prehrat veci z VHS do pocitaca, ked som dobre rozumel? Na nic ine tu kartu nepotrebujes?
no VHS a aj ked nieco pojde v telke aby som to nahraljohny541 napísal:Ty chces prehrat veci z VHS do pocitaca, ked som dobre rozumel? Na nic ine tu kartu nepotrebujes?
-
johny541
King
Ake vystupy ma tvoje video? Mozes aj odfotit zozadu.
mozem ale az zajtra ked bude lepsie svetlojohny541 napísal:Ake vystupy ma tvoje video? Mozes aj odfotit zozadu.
inac su tam 2 tie male kruzky co maju v strede palicku a druhy ma tu palicku dutu na jednom pise AERIAL a na druhom RF OUT a este standartny SCART ktory mam aj na telke
//autoeditácia príspevku (27 Mar 2010, 15:18)
nikto nevie poradit ?
-
johny541
King
Odfot a upni fotku sem do prilohy. Budeme mudrejsi, ktore su vystupy a ktore vstupy.