TV karta WINFast DTV 2000H a nefunkcne dialkove ovladanie

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
4volty
Novice
Novice
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

TV karta WINFast DTV 2000H a nefunkcne dialkove ovladanie

Príspevok od používateľa 4volty »

Zdravim
Mam problem s nefunkcnym dialkovym ovladanim pre WinFast DTV 2000H tv kartu pod win XP. Vsetko je korektne naistalovane, IR kablik je zastrceny v karte,v settings mam "enable" remote control, TV karta funguje (analog a aj digital) ale jedine to DO nie a nie fugovat. Nemali ste niekto podobny problem?
dik
Arachno
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Arachno »

To DO ti predtym aj niekedy fungovalo?
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Baterky si skúšal vymeniť?
dudo02
King
King

Re: TV karta WINFast DTV 2000H a nefunkcne dialkove ovladani

Príspevok od používateľa dudo02 »

4volty napísal:Zdravim
Mam problem s nefunkcnym dialkovym ovladanim pre WinFast DTV 2000H tv kartu pod win XP. Vsetko je korektne naistalovane, IR kablik je zastrceny v karte,v settings mam "enable" remote control, TV karta funguje (analog a aj digital) ale jedine to DO nie a nie fugovat. Nemali ste niekto podobny problem?
dik
Ja som mal ten isty problem..Skusal som vsetko mozne a neslo mi to.Nakoniec som preinstaloval OS a po nainstalovani softu ku TV karte islo hned vsetko pekne na prvy krat :) .
4volty
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 4volty »

To dialkove mi este nikdy neslo. Skusal som to najprv pod Vistou a neslo.Sopm myslel ze ovladace pre vistu nie su v poriadku. Potom som presiel na XP (ked ma vista omrzela :) ) a tiez nic. Menil som baterky ale ani to nepomohlo. Ale asi preinstalujem XPecka a uvidime..Ked nepomoze tak uz neveim...ale ma to aj vyhodu - aspon nezleniviem ked si musim chodit prepinat kanaly manulane :)
Napísať odpoveď