tv s iptv set-top boxom?

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
caky
Novice
Novice

tv s iptv set-top boxom?

Príspevok od používateľa caky »

Zdravim, potreboval by som poradit. Mam IPTV od Slovanetu a pozeram TV na PC cez vlc. Nadisiel cas na kupu TV, a nechem kupit dajaky brak. Po zhliadnuti par for, mi je jasne, ze to bude plazma. Finta je v tom, ze ak by som nemusel, tak by som nechcel kupovat set-top box od Slovanetu (100e), ale aby to mala uz TV zabudovane. Videl som na viacerych TV, ze maju internetovy(ethernetovy) konektor(RJ-45), ale ked som kontaktoval Slovanet, tak mi povedali, ze ked chcem kukat IPTV na TV, tak potrebujem set-top box. Moc sa mi tomu nechce verit. Ked TV zvladne surfovat, tak preco, by nezvladol SAP(IPTV). Ma niekto skusenosti s niecim takym? Alebo bude lepsie zaplatit aj Slovanetu aj za lacnejsiu TV?
Ryan Giggs
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: tv s iptv set-top boxom?

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

IPTV na ziadnom televizore nerozchodis. Potrebujes STB.
caky
Novice
Novice

Ryan, dik fest za rychlu odpoved. Mas nejaky tip na plazmu od Panasonicu abo Sony?(Samsungu a LG moc neverim..) ~600 eur?
Ryan Giggs
VIP
VIP

Sony plazmy nerobi.

Napr. Panasonic P42UT50E.
caky
Novice
Novice

Ty kokso .. tak klobuk dole. Ine reakcie mas ;) .. Zase dik. Posledna otazocka .. nevyznam sa moc do tych panelov, ale jedna vec sa mi velmi nepaci: farby obrazu su akoby malovane .. to je len pri LCD, ci aj pri plazme? Chapes ma co myslim?
Ryan Giggs
VIP
VIP

To zalezi hlavne na nastaveni. Pokial to posudzujes podla toho ako to vidiet na predajni tak tam su tv nastavene absolutne nevhodne. Doma si to nastavis ako chces. Je ale pravda, ze plazmy maju farby prirodzenejsie.
caky
Novice
Novice

ok, dik .. mas moj respekt ;)

//autoeditácia príspevku (10 Aug 2012, 14:27)
Ak by ta TV nebola byt s 3D? Tak v tej cenovej hladine by mala byt o cosi lepsia 2D TV, ci nie? ;) Ale to len tak podrypujem.. Mas tip? ;)
laforez
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa laforez »

Ono teraz do kvalitnejsich panelov davaju uz aj 3d, je to taka nutnost ku lepsim panelom.
jojinkho
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa jojinkho »

To máš tak: keď kupuješ drahší model tak máš 3D, keby si chcel kúpiť predminuloročné modely(ak ešte nie sú vypredané) bez 3D tak nekúpiš s takým dobrým obrazom, pretože tá technológia kráča dopredu.
Ryan Giggs
VIP
VIP

Ked chces kvalitny tv, 3D sa nevyhnes. Je to presne naopak ako si myslis. Na to aby tv zvladol 3D potrebujes lepsi panel a elektroniku. A to sa premieta aj do vyssej kvality 2D obrazu.
A ak chces 42" full hd plazmu tak inu ako 3D uz aj tak z tohtorocnych nekupis. Panak uz take (full HD bez 3D) vobec nerobi. Jedine ze by si zobral nejaku 50" od LG alebo Samsungu.
laforez
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa laforez »

A vies ako sa vravi, najlepsia 42" plazma je 50" :D sam by si videl uz po tyzdni, ze 42 nie je bohvie ako vela...
caky
Novice
Novice

Dik vsetkym za komenty .. myslim, ze admin moze toto vlakno fora zavriet .. dik ;)
Napísať odpoveď