TV + SAT STB DO CCA 300€
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
TV + SAT STB DO CCA 300€
ahojte, mojej babke sa budu deti skladat na novy televizor nakolo pouziva stare crt sony, kedze ide o starsiu zenu netreba urcite ziadne smart funkcne ani nic podobne, chcu sa zlozit spolu a kupit televizor do sumy 300€, kedze babka pouziva skylink a pri ladeni programov som zistil ze pouziva archaicky openbox x-800 na ktorom postupne odchadzaju stanice, budem musiet zahrnut do vyberu bud stb alebo priamo kartu do televizora, s tym ale skusenost nemam, mate neake typy ? kedze cez skylink idu uz prevazne hd stanice nech to ma pozeratelny obraz, v obyvacke ma obyvackovu stenu, velkostne by to malo byt 32" az 40" max, skor by som ale zacinal od spodnej hranice, viem ze v danej cene su tv skoro totozne, iny ramik okolo rovnakeho displeja, no ak je nejaka vynimka aj v tejto najnizsej kategorii, rad si necham poradit, dakujem za kazdu radu
-
Ryan Giggs
VIP
Re: TV + SAT STB DO CCA 300€
Rozhodne nie je pravda že su tv rovnake.
Začinať netreba od najnižšej uhlopriečky, ale od sledovacej vzdialenosti.
Začinať netreba od najnižšej uhlopriečky, ale od sledovacej vzdialenosti.
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
viac ako 32" nevojde, uhlopriecku riesit nejdem nakolko vacsiu je nemozne pouzit, ide mi skor o to ci v danej cene ma nejaka telka lepsi panel ako ina napr. diky
dodatocne by som sa chcel spytat ci mas skusenost s stb ab AB CryptoBox 700HD, doteraz som sa rozhodoval ci zobrat model 600HD pripadne 650HD no natrafil som na sedmickovu radu, mala by byt nova
dodatocne by som sa chcel spytat ci mas skusenost s stb ab AB CryptoBox 700HD, doteraz som sa rozhodoval ci zobrat model 600HD pripadne 650HD no natrafil som na sedmickovu radu, mala by byt nova
-
Ryan Giggs
VIP
Samozrejme že medzi TV su kvalitativne rozdiely.
Hore spominaš aj 40", teraz že nevojde.
Philips 32PFS4131, ma to aj sat tuner
Hore spominaš aj 40", teraz že nevojde.
Philips 32PFS4131, ma to aj sat tuner
Mozno ak bude pouzivat iba skylink, tak je rozumna volba prave TV so SAT tunerom. Teta teraz nieco take kupila....LG, 32", v NAY cena okolo 250 (+CI modul okolo 30€)... Pre dochodcov viac ako dostacujuce. Inak k Cryptoboxu - volil by som nieco s CI slotom (do buducna)... 700HD nema CI slot, 650HD ano.