Nemusi, ak poziadas mal by ta uvolnit s prvej ci poslednej bez toho aby bol nejako zodpovedny, proste sa ti tym konci alebo zacina skola. Sam som takto oslobodeny bol cely rok. Ak ta ucitel nebude chciet pustit, isiel by som za triednym alebo vedenim.RainbowSix napísal:no mam taku otazku ohladom telesnej a skoly s triednym ucitelom som sa minule hadal ze ak je ziak oslobodeny z tv a hodina tv je bud prva alebo posledna ziak nemusi na tuto hodinu prist tak chcem vediet ci je to pravda laebo nie ?
TV v skole
-
VanilA.Geno
Amateur
Re: TV v skole
Hmm, tak aj mňa by zaujímali triky na oslobodenie sa od telesnej..máme ju dvakrát v týždni nultú, čo je utrpenie pre mňa stávať o 5.
tak vstavaj o 4 ...
predstav si, ze mame jedneho vyucujuceho u nas na fakulte, ktory KAZDY pracovny den dochadza zo Spisskej Novej Vsi do BA -> cca 5+ hodin tam, 5+ hodin spat
takze ak ti naozaj robi problem vstavat o 5 tak si hod maslu, lebo v zivote sa s tym stretnes velmi casto
tiez nie som z tych, ktori by rano vstavali s usmevom pred 6, ale ...
k teme:
u nas na stednej fungovala na taketo ucely celkom dobre flaska lepsej vodky
predstav si, ze mame jedneho vyucujuceho u nas na fakulte, ktory KAZDY pracovny den dochadza zo Spisskej Novej Vsi do BA -> cca 5+ hodin tam, 5+ hodin spat
takze ak ti naozaj robi problem vstavat o 5 tak si hod maslu, lebo v zivote sa s tym stretnes velmi casto
tiez nie som z tych, ktori by rano vstavali s usmevom pred 6, ale ...
k teme:
u nas na stednej fungovala na taketo ucely celkom dobre flaska lepsej vodky
No ak je to naozaj tak tak to len ukazuje aká flákareň je učiť na vysokej resp. neschopnosť daného učiteľa.Aiden napísal:tak vstavaj o 4 ...
Sorry ale aby som sedel 10 hod z 24 hod dňa neefektívne v buse alebo aute...
K téme: myslím, že ja som to riešil nejakým rodičovským papierikom, proste zákonný zástupca ti musí niečo napísať aby sa škola zbavila zodpovednosti za teba.
Ale to už bolo dávno.