Tvorba videa...
-
GIGABYTE
King
- Kontaktovať používateľa:
Tvorba videa...
Zdravím, prosim Vás , existuje neaký software cez ktorý sa dajú robiť videa ale tak jednoducho napríklad napíšem neaký text a pridám cez soft neaký efekt a napríklad sa to bude hýbať, skúšal som aj sony vegas ale neviem s tým robiť už som skušal aj tutoriali ale nič 
-
GIGABYTE
King
prosím vás vytvorl som si vo vešgase jeden text a chcem sa spýtať či by tu niekto dokázal spohybniť tú žiaru za tým ?
- Prílohy
-
- Neoznačený.rar
- (2.09 KiB) 29 stiahnutí
-
Šu-Do
Redeemer
skus toto
robil som to narychlo.. a zle mi to ide.. ta videoukazka mi seka.. mam slabe CPU... ale ked to zrenderujes tak to bude ciste... samozrejme daj aspon 3000kbps.. aby to bolo pekne... a rozlisenie daj nejake wide..
inak aby si mal pohybujuce sa pozadie potrebujes bud.. video ktore sa pohybuje.. alebo prelozit cez seba obrazky.. to je uz narocnejsie
//alebo priloha 2
robil som to narychlo.. a zle mi to ide.. ta videoukazka mi seka.. mam slabe CPU... ale ked to zrenderujes tak to bude ciste... samozrejme daj aspon 3000kbps.. aby to bolo pekne... a rozlisenie daj nejake wide..
inak aby si mal pohybujuce sa pozadie potrebujes bud.. video ktore sa pohybuje.. alebo prelozit cez seba obrazky.. to je uz narocnejsie
//alebo priloha 2
- Prílohy
-
- Neoznačený.rar
- (2.24 KiB) 25 stiahnutí
-
- Neoznačený.rar
- (2.27 KiB) 23 stiahnutí