Tvorba webu bez ovládania HTML

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
*Ice-T*
Amateur
Amateur

Tvorba webu bez ovládania HTML

Príspevok od používateľa *Ice-T* »

Poradte mi prosím, hľadám freeware program na tvorbu webu. Taký aby som len napísal text, vložil obrázky a všetko ostatné spraví za mňa, teda napíše zdrojov kód. Je niečo také ?
refr0
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa refr0 »

je ale je to kravina neefektivne a skarede a blbe.. takze nauc sa pisat aspon daco ak chces nieco normalne spravit :P
.:M4jco:.
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa .:M4jco:. »

Microsoft frontpage, NVU, Dreamweaver

Ale naozaj ti odporúčam naučiť sa aspoň trochu základy HTML, pretože týmito editormi to nieje bohviečo :?
tom.tom11
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tom.tom11 »

Alebo mozno by ti mohol pomoct aj daky CMS napriklad Joomla, PhpRS, Drupal atd. Proste nainstalujes a ako tu pises
Taký aby som len napísal text, vložil obrázky a všetko ostatné spraví za mňa, teda napíše zdrojov kód. Je niečo také ?
No ale tu tiez uz nieco musis zvladat...teda vediet si to nastavit....a hlavne ked si chces menit tak musis html a css vediet urcite a php by bodlo tiez....No je tazko robit stranku bez znalosti aspon html. A nie este prosperujucu stranku :roll:
juraj++
Medium Expert
Medium Expert

hh

Príspevok od používateľa juraj++ »

tom.tom11 napísal:Alebo mozno by ti mohol pomoct aj daky CMS napriklad Joomla, PhpRS, Drupal atd. Proste nainstalujes a ako tu pises No ale tu tiez uz nieco musis zvladat...teda vediet si to nastavit....a hlavne ked si chces menit tak musis html a css vediet urcite a php by bodlo tiez....No je tazko robit stranku bez znalosti aspon html. A nie este prosperujucu stranku :roll:
na phprs mu nestaci nevediet nic to, musi poznat html a zaklady php ak chce aby mu to fungovalo, ja mu odporucal wbl.sk tam nemusis vediet vobec a vyzera to celkom dopohody akurat mas len 15MB miesta
Napísať odpoveď