Tvorba Webu v PHP

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
hitman
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Tvorba Webu v PHP

Príspevok od používateľa hitman »

Pls vedel by mi niekto odporucit nejake publikacie najlepsie v cz.Strasne rad by som sa chcel naucit php dik
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

interval.cz
jakpsatweb.cz
hotscript.com
Nighter
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Nighter »

Prečo práve v PHP? PHP sa zíde na niektoré úkony. Napríklad prihlasovací formulár a tak... Ale inač v jednoduchých stránkach ho nevyužiješ. Až pri zložitejších.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

HTML dokaze spravit aj cez editory alebo programy ako Dreamweaver, HomeSite a podobne. PHP vsak uz nie.
lammer
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lammer »

preco php? radsej sa nauc nieco co aj funguje ako asp alebo cokolvek je pomaly lepsie ako php :)
"J"
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa "J" »

ehm123
King
King

Príspevok od používateľa ehm123 »

hojko napísal:HTML dokaze spravit aj cez editory alebo programy ako Dreamweaver, HomeSite a podobne. PHP vsak uz nie.
nj vsak cez take sracky sa da spravit vselico...hlavne ze ked to hodis do validatora tak zomres....najlepsie je pisat si to sam vsak html je total jednoduche
zrezo
Novice
Novice

Príspevok od používateľa zrezo »

si pozri toto

Kód: Vybrať všetko

http://www.linuxsoft.cz/php/
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

Nighter napísal:Prečo práve v PHP? PHP sa zíde na niektoré úkony. Napríklad prihlasovací formulár a tak... Ale inač v jednoduchých stránkach ho nevyužiješ. Až pri zložitejších.
php vyuzijes aj pri tej najjednoduchsej stranke 3 podstranky. ako by si bez php (a framov, ved nie sme prasata) spravil, ze sa ti meni len to co ma a menu ostava rovnake a horne logo tiez. dufam, ze vies, co myslim. nebudem robit reklamu na svoje stranky, tak ako priklad uvediem dsl.sk. tez sa meni len cast. da sa napchat do kazdeho suboru to iste, ale pri zmene jednej veci, treba menit vsade ;)
WiZard
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa WiZard »

turtlak69 napísal:php vyuzijes aj pri tej najjednoduchsej stranke 3 podstranky. ako by si bez php (a framov, ved nie sme prasata) spravil, ze sa ti meni len to co ma a menu ostava rovnake a horne logo tiez. dufam, ze vies, co myslim. nebudem robit reklamu na svoje stranky, tak ako priklad uvediem dsl.sk. tez sa meni len cast. da sa napchat do kazdeho suboru to iste, ale pri zmene jednej veci, treba menit vsade ;)
...presne toto by som potreboval, pretoze nexcem robit cez frames... nemohol by si mi nieco take poslat ?
ehm123
King
King

Príspevok od používateľa ehm123 »

namiesto frames pouzijes

<?php
include("menu.html");
?>
Napísať odpoveď