Účet bol dočasne zakázaný - GMAIL
Účet bol dočasne zakázaný - GMAIL
Dnes som sa logol na gmail a vypisalo mi ze Účet bol dočasne zakázaný, ze mozem sa ho pokusit odblokovat prostrednictvom mobilu, zadat tel. cislo, oni poslu SMS s nejakym kodom, lenze ked som to vyplnil ziadna SMS mi nedosla.
Mam tam dolezite veci na tom maily ... nemate s tymto niekto skusenosti ?
Mam tam dolezite veci na tom maily ... nemate s tymto niekto skusenosti ?
Re: Účet bol dočasne zakázaný - GMAIL
No mam pocit, ze som sa s tym stretol. Moze to byt nejaka verifikacia uctu Google alebo nieco podobne. Skus sa prihlasit este viackrat, pripadne najlepsie pockat 24 hod. Inak nevypisuje ti skor nieco v zmysle, ze ucet je zakmnuty? Je mozne, ze Google zaznamenal nejake podozrive prihlasovania, aktivity a ma to v podmienkach, ze v takom pripade moze ucet docasne zablokovat. Takze skus pockat tych 24 hod.
pockal som 24 hofin a nic, konkretne tam pisu toto:
Kód: Vybrať všetko
Účet bol dočasne zakázaný
Ak chcete prístup k svojmu účtu obnoviť ihneď, zadajte nižšie číslo svojho mobilného telefónu. Pošleme vám textovú správu s verifikačným kódom.
Možnosti overenia
Textová správa
Spoločnosť Google pošle na váš mobilný telefón textovú správu s verifikačným kódom.
Hlasový hovor
Spoločnosť Google vám zavolá a prostredníctvom automatizovaného hovoru poskytne verifikačný kód.
Krajina
Mobilný operátor
Číslo mobilného telefónu
Telefónne číslo
Ak máte ťažkosti s overením účtu, nahláste nám svoj problém.
Ak svoj účet nemôžete obnoviť pomocou mobilného telefónu, môžete tiež kontaktovať tím podpory a požiadať o ďalšiu pomoc.
Ospravedlňujeme sa za vzniknuté nepríjemnosti. Účty môžu byť zablokované kvôli zistenému porušeniu Zmluvných podmienok Google alebo zmluvných podmienok určitého produktu. Viac informáciíRe: Účet bol dočasne zakázaný - GMAIL
Tak kontaktuj tim podpory, robia tam v pohode ludia, pokial si nic neporusil, tak urcite pomozu...
napisal som im uz vcera ale nic neodpisali zatial
No maju toho vzdy viac, urcite sa ozvu.
Toto iste sa stalo aj mne skusal som aj smsky a nedosli tak som skusil cez telefonicky hovor a hned mi zazvonil mobil nadiktovali mi odblokovaci kod ten som tam zadal a ked som sa konecne dostal do mailu tak som zistil ze v histori prihlaseni mam nejaku americku ipcku a vsetkym mojim kontaktom niekto rozoslal reklamny mail na nejaku rusku stranku s viagrou vid tema http://www.hojko.com/gmail-hack-t142250.html tak skus ten hovor ale musis tam zadat cislo bez prvej nuly
vdaka mike146, zavolali mi a nadiktovali tne kod ... mozno aj SMSka by dosla, keby som bez tej prvej nuly zadaval cislo
mne sa niečo podobne stalo vcera, tiez mi google blokol ucet a prihlasenie som tam mal ze MOBIL-MEXIKO ... nechapem