Učiteľ dobil žiaka na smrť
-
tomasito13
Star
- Kontaktovať používateľa:
-
DeFeAt
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
urcite je to jeho chyba a tak
ale neverim ze by bol niekto tak "mimo" ze by tak mlatil dieta
urcite to nebolo len take, ze nemas domacu, pod, zabijem ta..
mozno bol drzi, mozno ho provokoval, nikto nevie
najprvp pouzil pravitko, tak ho mlatil do brucha.. je to bulvar, treba to brat s nadhladom..teda, na nasledky prudkeho znizenia tlaku mu zlyhalo srdce atd, mohol mat aj slabe srdce a tak
urcite je to ucitelova chyba, no urcite nechcel kvoli domacej zabit ziaka (to by uz bolo fakt velmi chore, aj ked len to bitie je uz chore)
ale neverim ze by bol niekto tak "mimo" ze by tak mlatil dieta
urcite to nebolo len take, ze nemas domacu, pod, zabijem ta..
mozno bol drzi, mozno ho provokoval, nikto nevie
najprvp pouzil pravitko, tak ho mlatil do brucha.. je to bulvar, treba to brat s nadhladom..teda, na nasledky prudkeho znizenia tlaku mu zlyhalo srdce atd, mohol mat aj slabe srdce a tak
urcite je to ucitelova chyba, no urcite nechcel kvoli domacej zabit ziaka (to by uz bolo fakt velmi chore, aj ked len to bitie je uz chore)
ale učitel je školeny nato aby zvladal taketo situcie a tebe ked žiak povie že si ko*ot a tvoja že je ku**** a že si to rozdala zo všetkymi bezdomovcami tak ty musiš byť kludny ....a riešiť to inak .......................už to neni ako pred 40 rokmi ze ti učitel dal 2 facky 20 lieskou cez koleno a ešte 5 ktomu
no niekedy sa tym ucitelom ani necudujem,sak ta dnesna mlades je tak skazena a drza a neviem aka,ze urcite to nespravil preto lebo nemal ulohu,tomu neverim ked pocujem co sa deje na skolach.zasr*ni su drzy,sikana a podobne,ved len na Slovensku je kolko toho...
no ucitele by som robit nechcel v ziadnom pripade...
no ucitele by som robit nechcel v ziadnom pripade...
-
lekoklatik
VIP
vetšiu blbost som nepočul ................všetcia sa bojite 3svetovej a vždy atomovky.............atomovka je to posledne čoho sa boji už su horšie zbrane ktore vyvraždia celu planetu ale koho nekcu tak nezabiju .......čiže rusi ostanu žiť
..................a žiadna 3.svetova nezačne.........skorej sa zabijeme vvšetci nejakou živelnou pohromou
k teme . ano deti su drzy ale ako som pisal učiťeľ taketo situacie musi zvladať každy učiťel ma povvinne školenie kde sa uči riešiť taketo problemy ...........a ak niekomu rupnu nervy tak je to len a len jeho vyna ........
k teme . ano deti su drzy ale ako som pisal učiťeľ taketo situacie musi zvladať každy učiťel ma povvinne školenie kde sa uči riešiť taketo problemy ...........a ak niekomu rupnu nervy tak je to len a len jeho vyna ........
by si sa divil ako krasne vedia taketo deti nadavat a vôbec nemaju zabrany. uz 6 rocne, nie 11 rocni chlapci.Zaxman napísal:ale učitel je školeny nato aby zvladal taketo situcie
tak to vobec nieje pravda. ucitelia na VŠ nemaju absolútne žiadne semináre ani prednášky o tom, ako zvládať situácie, keď ich žiak provokuje. Učitelia by mali absolvovať každý rok psychologické testy. Dnešná situácia v školách je katastrofálna. Žiaci si robia čo chcú a potom to takto dopadne. Neobhajujem teraz toho učiteľa, ten do školy nepatrí, ale myslím si aj to, že zo žiakovej strany tam bola určitá provokácia keď stratil absolútnu kontrolu nad sebou.
//autoeditácia príspevku ( 30 Oct 2008, 12:26 )