Ubytovanie [Telgárt, Šumiac a blízke okolie]

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
BX
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Ubytovanie [Telgárt, Šumiac a blízke okolie]

Príspevok od používateľa BX »

Zdravím vás!
Moja požiadavka bude asi trošku neobvyklá a pravdepodobne bezvýsledná, ale aj tak skúsim :)

9. a 10. Apríla by som chcel zorganizovať turistický weekend pre známych a ich známych atď. Preto, hlavne kvôli zlému počasiu, by som potreboval nejaké ubytovanie v Šumiaci, Telgárte, alebo blízkom okolí. Samozrejme internet som prelúskal a mám vyhliadnuté nejaké objekty, ale ako to už býva veľa ľudí má problém s peniazmi, ktoré proste nie sú :P
Keďže to chcem spraviť prístupné pre (viac-menej) hocikoho, tak to skúšam tu. Nemá tu teda niekto nejakú chatku, starú chalupu, alebo niečo podobné, čo by mi mohlo pomôcť a k tomu je ochotný nejako sa dohodnúť? :)
Samozrejme nemyslím tým zadarmo, ale nemám rád spôsob platenia X evry/lôžko. Ak by sa našiel nejaký lacný objekt, ktorý by sme mohli zaplatiť celý - teda čím viac by nás bolo, tým menej by sme platili. Netreba žiadny prepych - Spacáky a karimatky máme :P

(Veľa si od tohoto nesľubujem, ale musel som to vyskúšať
D_I_C_K
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: Ubytovanie [Telgárt, Šumiac a blízke okolie]

Príspevok od používateľa D_I_C_K »

v telgarte som mal lyžiarsky a boli sme tam v hoteli ubytovaní...neviem sú tam aj nejaké priváty ...ale za lacný peniaz to asi nebude ..tak cca 10€/osoba ako vždy a všade možno keby bola skupinka tak sa dohodnete ...
BX
Addict
Addict

S tým samozrejme počítam. Tu hľadám niekoho na súkromnú dohodu.
D_I_C_K
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D_I_C_K »

no má to jeden háčik tam v tých dedinách má malo kto internet si myslím...to budeš dlhšie hľadať ale neviem aká to je stránka ale sú tam nejaké tie čísla na "privát" v okolí kráľovej hole...keď to zoženiem tak ti to sem hodím viem lebo podobnú akciu organizoval niečo ako tábor ale pre starších a tiež sa zháňalo lacnejšie ubytko ..a zohnalo sa nejaký komplet domček za noc dokopy nejakých 50€..
BX
Addict
Addict

Práveže som dúfal, že tam niekto má nejakú chatku, chalupu, starý schátraný dom, alebo hocičo iné so strechou na vlastnom pozemku.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

BX napísal:Práveže som dúfal, že tam niekto má nejakú chatku, chalupu, starý schátraný dom, alebo hocičo iné so strechou na vlastnom pozemku.
ja mam stary prazdny byt, asi 10km od Sumiacu, len v tom case budem musiet byt v NR :(
na karimatkovanie je uplne idelany, kedze ide o vyse 200 rokov staru obytnu budovu bez elektriny a vody... velmi rad by som pomohol, ale fakt to nepojde... na prespavanie v domoch su Sumiacania veeelmi alergicky a je nebezpecne ak tam "cudzinec" pride do krcmy v nespravnom momente.... Telgart je na toto viac v pohode, predsa len sa tam turisti striadaju po cely rok... Priamo v Telgarte nepoznam nikoho, kto by mal stary dom... ale poznam majitelov jedneho z penzionov, tak ti by ti poradili za kym v dedine ist...
BX
Addict
Addict

jackb: Kde to je NR? Nevedeli by sme sa nejako dohodnúť, aj keď budeš niekde preč?
Samozrejme za ďalšiu pomoc - napríklad s tými majiteľmi penziónov - by som ti bol tiež veľmi vďačný :)

Ja som totiž v prvom príspevku síce písal, že je tam dosť chát, ktoré sa dajú prenajať, ale zistil som, že aj tie najmenšie sú minimálne na dve noci. Ja to chcem na jednu a to teda asi naozaj nezoženiem nejakým "oficiálnym" spôsobom (rozumej rezervovanie, prenájom apod)
Tým pádom bude táto cesta asi jedinou :?
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

BX napísal:jackb: Kde to je NR? Nevedeli by sme sa nejako dohodnúť, aj keď budeš niekde preč?
Samozrejme za ďalšiu pomoc - napríklad s tými majiteľmi penziónov - by som ti bol tiež veľmi vďačný :)

Ja som totiž v prvom príspevku síce písal, že je tam dosť chát, ktoré sa dajú prenajať, ale zistil som, že aj tie najmenšie sú minimálne na dve noci. Ja to chcem na jednu a to teda asi naozaj nezoženiem nejakým "oficiálnym" spôsobom (rozumej rezervovanie, prenájom apod)
Tým pádom bude táto cesta asi jedinou :?
NR je Nitra a vyskytujem sa tam 9 mesiaxov rocne, lebo doma, na Horehorni, ma to nebavi... aaa teda nie som ti poskytnut moju osobnu pomoc kedze 6.4. mam SVOCku a teda v NR byt musim...
http://www.nizketatry.sk/uhanky.html
-toto je spominany penzion, okrem neho maju este jeden dom, ktory je prerobeny stary rodinny a tam to mozno bude stat menej, a ked mas nutkanie ist do drevenice mozno ti vybavia aj tu ;)
Napísať odpoveď