UCHYL-dedko
-
qwerty-xyz
UCHYL-dedko
Chcem sa spytat ako riesite, by ste riesili podobne situacie vy, MY, ja a kolega len slusnym odmietnutim.
v strucnosti sa stalo niekolko velmi divnych situacii. Boli sme na kupalisku, ja, kamos a dve holky, rozlozili sme si deky, baby sa sli prezlict a ku nam prisiel snad 70 rocny stary dedko, a zacal sa nas pytat kopec veci, s kamosom, sme chvilu popocuvali a potom sa ho velmi slusne zbavili. Viete, dobre, dobre ujo, jasne, tak sa majte a podobne. Dedko sa pobral vedla a mysleli sme ze je klud.
--Nasledne ku nam prisiel ked sme boli vsetci spolu a zacal mat poznamky typu ze sme ku takym slecnam nevkusne obleceni a ze si mame z neho brati priklad a zacal sa akoze predvadzat v plavkach vajcorezkach aky je borec, --- mne z toho bolo zle lebo dedo vyzeral ako chodiaca mrtvola, jeden z tych typov co ked si nevlezie do rakve sam tak ho treba lopatou capnut po hlave.
Znova sme pokyvali hlavou a znova siel prec, videl ze sme na nho dvaja tak sa zase pobral.
--Nasledne siel kamos prec a dedko dosiel s tym ze dievcata ten vas chlapec (ja) je asi neschopny vas zobrat na tobogany, ale ja s vami slecny isto pojdem, tak dovolite, vas doprovodim, ja som uz kukol na deda pohladom ze dedoooo nebav debila uz zo seba a povedal ze som schopny ich zobrat na tobogany ale ideme az neskor.
--- nasledne sme sa presunuli asi o desat metrov dalej od deda, lebo na nas nesvitilo slnko ale tienili nas stomy tak sme si presunuli veci. Kamos siel na zachod a DEDO znova prisiel s tym ze by sa rad vykupal v bazene tak ktora s nim pojde sa santit do vody, dievcata sa akoze z toho smiali a mali na haku ale mne to pripadalo ako dost uchylne, lebo dedo fakt stary, a obtazuje a obtazuje. Reku som mu povedal ze ked pojdu baby do bazena tak pojdu len s nami a nie s nim, tak reku opvedal ze dobre a siel prec.
-------- SLI SME NA TOBOGANY a ked sme boli hore na vezi videli sme toho deda stareho ako zobral nase veci a ZNOVA ich dotiahol ku sebe blizko, co sme ich povodne mali od seba dalej. Normalne tie dievcenske uteraky bral ako prvotriedny uchyl.
vsetko dal tak ako bolo len to posunul lebo sme ho vola videli ako to cele presuva.
--- kamos povedal ze sme to mali riesit s plavcikom, kazodpadne nas plavcik vtedy nenapadol, ja osobne by som navrhoval takychto ludi umiestnovat do zvastnych policajnych miestnosti kde by som na nich nechat sa vyhrat takych dobrych sest chlapov s obuskami. SLUSNOST kaze riesit taketo blbiny co najzdvorilejsie a slusnejsie aby nebol nikto ohorzeny ale proste cisto magor chlap. Ako ludia tak tiahne mu na 70 ked nemal viac odhadom, a toto bude robit?
v strucnosti sa stalo niekolko velmi divnych situacii. Boli sme na kupalisku, ja, kamos a dve holky, rozlozili sme si deky, baby sa sli prezlict a ku nam prisiel snad 70 rocny stary dedko, a zacal sa nas pytat kopec veci, s kamosom, sme chvilu popocuvali a potom sa ho velmi slusne zbavili. Viete, dobre, dobre ujo, jasne, tak sa majte a podobne. Dedko sa pobral vedla a mysleli sme ze je klud.
--Nasledne ku nam prisiel ked sme boli vsetci spolu a zacal mat poznamky typu ze sme ku takym slecnam nevkusne obleceni a ze si mame z neho brati priklad a zacal sa akoze predvadzat v plavkach vajcorezkach aky je borec, --- mne z toho bolo zle lebo dedo vyzeral ako chodiaca mrtvola, jeden z tych typov co ked si nevlezie do rakve sam tak ho treba lopatou capnut po hlave.
Znova sme pokyvali hlavou a znova siel prec, videl ze sme na nho dvaja tak sa zase pobral.
--Nasledne siel kamos prec a dedko dosiel s tym ze dievcata ten vas chlapec (ja) je asi neschopny vas zobrat na tobogany, ale ja s vami slecny isto pojdem, tak dovolite, vas doprovodim, ja som uz kukol na deda pohladom ze dedoooo nebav debila uz zo seba a povedal ze som schopny ich zobrat na tobogany ale ideme az neskor.
--- nasledne sme sa presunuli asi o desat metrov dalej od deda, lebo na nas nesvitilo slnko ale tienili nas stomy tak sme si presunuli veci. Kamos siel na zachod a DEDO znova prisiel s tym ze by sa rad vykupal v bazene tak ktora s nim pojde sa santit do vody, dievcata sa akoze z toho smiali a mali na haku ale mne to pripadalo ako dost uchylne, lebo dedo fakt stary, a obtazuje a obtazuje. Reku som mu povedal ze ked pojdu baby do bazena tak pojdu len s nami a nie s nim, tak reku opvedal ze dobre a siel prec.
-------- SLI SME NA TOBOGANY a ked sme boli hore na vezi videli sme toho deda stareho ako zobral nase veci a ZNOVA ich dotiahol ku sebe blizko, co sme ich povodne mali od seba dalej. Normalne tie dievcenske uteraky bral ako prvotriedny uchyl.
vsetko dal tak ako bolo len to posunul lebo sme ho vola videli ako to cele presuva.
--- kamos povedal ze sme to mali riesit s plavcikom, kazodpadne nas plavcik vtedy nenapadol, ja osobne by som navrhoval takychto ludi umiestnovat do zvastnych policajnych miestnosti kde by som na nich nechat sa vyhrat takych dobrych sest chlapov s obuskami. SLUSNOST kaze riesit taketo blbiny co najzdvorilejsie a slusnejsie aby nebol nikto ohorzeny ale proste cisto magor chlap. Ako ludia tak tiahne mu na 70 ked nemal viac odhadom, a toto bude robit?
-
enterprise
Medium Expert
Re: UCHYL-dedko
Na tomto sa da len zasmiat...
Ono celkovo...na henatkych musis len zakricat a potom to uz pochopi 
daj si to ako FB status, ulavi sa ti
btw: ty a s babami? jasneeeeeeeeeeee
btw: ty a s babami? jasneeeeeeeeeeee
-
qwerty-xyz
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
ked ste prisli ku dedovi aspon ste mu nieco povedali ze to ma znamenat?ja by som mal isto nervy
-
Anem
Star
Šesť chlapov s obuškami
. Od samého začiatku ste mali poslať kade ľahšie nech sa stará sám o seba. Ak by neuposlúchol a jeho obťažovanie by pokračovalo nehovoriac o tom že by sa chytal a premiestňoval veci ,ktoré jemu do rúk nepatria tak by som šiel za plavčíkom resp. za oprávneným pracovníkom kúpaliska. Čo potom to už by záležalo od pracovníka a reakcie dedka.
-
qwerty-xyz
no co uz, asi sa mu zapacili tak si chcel trtknut
mal si mu povedat nech si najde svoje maso..dedo musel byt buchac ked si na vas tak dovoloval
teraz nezaspis
mal si mu povedat nech si najde svoje maso..dedo musel byt buchac ked si na vas tak dovoloval
Zavolaj kamaratov zo sidliska a zbavte sa ho naveky vekov.
amenNumline1 napísal:a zbavte sa ho naveky vekov
Ja si myslim ze to bol len zabavny dedo, ktory bol oproti qwertymu level + co sa tyka dievcat a qwertymu nedalo tak nam ho tu vykreslil ako uchylaka pritom chudak len ziarlil. Zase sa nechal a takisto dievcence na pospas ale inak by to riesil 6 chlapmi s OBUSKAMI /na deda/ a sam na neho ani len neskrikol iba tak slusne odbil.
-
audiotrack
VIP
a tebe slnko už nevadí?
ale k téme: nič rozumnejšie ako oznámiť to plavčíkovi mi nenapadne. Ale ako poznám tvoje témy, "dedo" je veľmi prifarbené a možno to bol 30 ročný chlap ktorého ste sa báli, lebo ty ako buchač čo pozná každú zbraň na svete a ktorý je alfa samec by len tak pri dvoch babách v takejto situácii neležal, istotne si mal nejaký paralyzer či teleskop so sebou
//cssco ma predbehol
qwerty-xyz napísal:Takze, za prve. Nenavidim opalovanie sa, nenavidim slnko, vonku chodim v noci, nikdy som sa neopaloval nikdy na slnku moc nesom, som biely ako omietka, a ked sa vystavim na slnku vyhodia sa mi znamienka.
ale k téme: nič rozumnejšie ako oznámiť to plavčíkovi mi nenapadne. Ale ako poznám tvoje témy, "dedo" je veľmi prifarbené a možno to bol 30 ročný chlap ktorého ste sa báli, lebo ty ako buchač čo pozná každú zbraň na svete a ktorý je alfa samec by len tak pri dvoch babách v takejto situácii neležal, istotne si mal nejaký paralyzer či teleskop so sebou
//cssco ma predbehol
-
xH4wK
Ja stale nechapem preco vobec reagujete na tieto troll temy a preco uz nema ban ...
teleskop a dalsich 6 obuskov v gatiach
"som biely ako omietka" toto ma dostalo
twilight
"som biely ako omietka" toto ma dostalo
-
qwerty-xyz
AUDIO
vadi vadi, ja som obleceny na kupalisku. mam plavky a tricko alebo vestu. a nohy ruky mam 50 tkou natrete, ved prvotne sa ku tienu slo len kvoli mne, osusky a deky sa sice presunuli na slnko ale ja osm si okrajovo sedel v tieni tak ci onak, aaa kazodpadne dedo nam ich zase ponul nazad do tiena. triko som nemal akurat ked som siel na ten tobogan ale to som sa mazal kremom tak ze som mal chrbat a plecia biele, ani som ho moc neorzotieral.
--- nechapem audio preco sa navazas do takychto veci ktore ti potom musim dodadotcne vysvetlovat, si naozaj blb? alebo to len takto presvedcivo hras?
vadi vadi, ja som obleceny na kupalisku. mam plavky a tricko alebo vestu. a nohy ruky mam 50 tkou natrete, ved prvotne sa ku tienu slo len kvoli mne, osusky a deky sa sice presunuli na slnko ale ja osm si okrajovo sedel v tieni tak ci onak, aaa kazodpadne dedo nam ich zase ponul nazad do tiena. triko som nemal akurat ked som siel na ten tobogan ale to som sa mazal kremom tak ze som mal chrbat a plecia biele, ani som ho moc neorzotieral.
--- nechapem audio preco sa navazas do takychto veci ktore ti potom musim dodadotcne vysvetlovat, si naozaj blb? alebo to len takto presvedcivo hras?
-
enterprise
Medium Expert
Audio trafil rozhodne do cierneho 
-
qwerty-xyz
audio nikdy netrafi do cierneho, audio vie ako vyzera kupalisko a zena len z obrazkov na pocitaci. . . . . uplink toto iste. A este ked sa tito dvaja stretnu v teme kde maju pomoct babe s ecapelle, na cele s adminom fora hojkom, tak facepalm ako vysity. To su ludia co poskladaju pocitac do 5 minut, a phpbb maju v malicku, ale v ostatnych veciach nula bodov. presne ten tip ludi co ked sa naozaj nieco poserie, tak s krikom tehotnej zenskej a vyrazom tvare hollywoodskej herecky v B ckovom horore utecu prec, a najdeme ich v pivnici bez svetla oblizovat kalkulacku.
preto ked audio nieco napise na moju osobu, tak fakt prevraciam ocami, lebo to je proste bieda.
/// a viem ocom pisem, ja vidim prepinaky FRI ckarov na internate.
trafil do bieleho, ved pise, ze sa natrel kremom 50-kou a ani ho velmi neroztieral!enterprise napísal:Audio trafil rozhodne do cierneho
-
qwerty-xyz
naco ho budem rozotierat, cim viac ho rozotriem tym menej ma chrani a tak ci onak pri zleteni do vody ho zmyje, cize ked vyjdem prve co osuska a znova natriet.
Zaujimavy sposob ako napisat "som skoro ako ty, len bez akehokolvek talentu".qwerty-xyz napísal:audio nikdy netrafi do cierneho, audio vie ako vyzera kupalisko a zena len z obrazkov na pocitaci. . . . . uplink toto iste. A este ked sa tito dvaja stretnu v teme kde maju pomoct babe s ecapelle, na cele s adminom fora hojkom, tak facepalm ako vysity. To su ludia co poskladaju pocitac do 5 minut, a phpbb maju v malicku, ale v ostatnych veciach nula bodov. presne ten tip ludi co ked sa naozaj nieco poserie, tak s krikom tehotnej zenskej a vyrazom tvare hollywoodskej herecky v B ckovom horore utecu prec, a najdeme ich v pivnici bez svetla oblizovat kalkulacku.preto ked audio nieco napise na moju osobu, tak fakt prevraciam ocami, lebo to je proste bieda.