Clanok
Zaujimave.. ktovie ci to ten nestastnik nahodou nechcel sam, akoze sa nafukne a potom si poriadne ehm ulavi..pretoze sa mi zda tak trosku blbe, ze sa nevytrhol..brutal co tych studentov nenapadne..
My s kamaratom sme v skole vymenili klavesy na pisacich strojoch a uz nam chceli dvojky so spravania davat
Ako napad komentovat netreba, ale nemyslim ze islo o nejaku podobu sikany, urcite s tym suhlasil a nebol prinuteny, omg ti rodicia niekedy pozenu hockoho za mreze len aby ich deti ostali nevinne... popripade utlacane...
Retne napísal:Ako napad komentovat netreba, ale nemyslim ze islo o nejaku podobu sikany, urcite s tym suhlasil a nebol prinuteny, omg ti rodicia niekedy pozenu hockoho za mreze len aby ich deti ostali nevinne... popripade utlacane...
suhlasim, urcite to bolo dohodnute ale trochu inak to skoncilo no...aj ked ci uz ten samotny chalan alebo hocikto iny toto vymyslel je retardacia poriadna ako vazne mam pocit ze dnes je uz hodne ludi co nielen za pocitac nepustat ale aj do skoly
Retne napísal:To je podla mna nerealne, ved v prvom okamziku vidis ze ti niekto zautoci na anal tak ho stiahnes a dnu ani von neprenikne ani nabruseny vlas
normalne sa natom dohodli, mozna typkovi ponukli nejaku odmenu...atd...pricin je vela, no nemyslim ze len tak dakto kto isiel okolo mu tu hadicu strcil do prdele a zapol to
//inak tu co je benzinova pumpa pred mojim barakom, tak za komunistov tam tiez dakomu daco podobne spravili pred kompresorom na fukanie pneumatik
Ako velmi je to nechutne, tak velmi som sa na tom musel zasmiat. Co je to za idiotov? Jednoznacne to mali dohodnute podla mna s nedomyslenymi nasledkami.