zdroj bonuswebKontroverzní americký právník Jack Thompson nadělal spoustu povyku pro nic, nejedné herní společnosti pěkně zavařil a nyní se nejspíše již skutečně pomátl. Ostatně, jak jinak si vysvětlit vydání oficiální tiskové zprávy, v níž informuje o spolupráci herního průmyslu s americkým ministerstvem obrany. To údajně využívá herních titulů, aby "přesvědčilo celou generaci dětí o faktu, že válka je okouzlující, cool, žádoucí a bez následků". Pan Thompson by zkrátka měl vážně popřemýšlet o návštěvě psychoterapeuta, než se ve svých bludných představách definitivně ztratí. Tiskovou zprávou hodlá upozornit média na skutečnost, že odhalil tajnou dohodu mezi uvedenými stranami s cílem vychovat více efektivních zabijáků. Nad tím skutečně zůstává rozum stát...
Události: Jack Thompson zešílel!
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Události: Jack Thompson zešílel!
-
Traktorista
Guru
-
hornblower
Light Professional
ale zalezi od cloveka niekto sa ako vrah narodi a vrazdi uplne bez emocii a iny zavrazdi neumyslene..ale je pravda ze u niektorych dementov tie hry napomahaju..som si spomenul jak mi kamarat vravel ze na neho jeho 7 rocny brat vytiahol 20cm noz ze ho zabijehornblower napísal:Suhlasim s pravnikom bohuzial je to tak urcite hry mozu ovlyvnit vyvoj dusevne slabsich/nevyspelych. Od mala su vstiepovane urcite informacie, nazory atd. nepriamo.
Priama spolupraca byt nemusi ale povecme si to takto vlada pred urcitymi titulmi moze privriet oci.
-
LSDr.J.Behm
Light Expert
-
axxis
Addict
Vsak ten chlap bol vzdy mimo. V Leveli som o jeho uzasnych aktivitach cital kopukrat. Jediny komu hry vyslovene skodia su postihnute deti, ktore prepina z GTA a pod. Dufam, ze tu vsetci vedia, ze nikto normalny predsa nemoze brat PC hry tak vazne aby ich zacal praktizovat aj v realite:roll:
A ak ich on berie ako neuveritelnu tragediu, ktora degenurje sucasnu mladez tak je sam kkt, lebo ho nezmyselne prepina z nerealnych veci rovnako a tie deti, na ktore tolko naraza.
A ak ich on berie ako neuveritelnu tragediu, ktora degenurje sucasnu mladez tak je sam kkt, lebo ho nezmyselne prepina z nerealnych veci rovnako a tie deti, na ktore tolko naraza.
-
aquafresh1
Star
wow tak toto ma uz napadlo viac krat a teraz to niekto povedal nahlas? tak isto ma napadlo aj to, ze pomocou hier sa pripravuju buduci vojaci takticky zvladat situacie.. a teraz coraz viac hier sa orientuje na boj s moslimskym svetom, cize podvedome vstepuju nenavist voci tejto skupine ludi.. toto mi fakt uz dlho beha po rozume.
Normalny clovek nie, ale 12-13 rocne dieta ano. Uz to tu bolo pri pokemonoch, ked sa deti snazili lietat...axXis napísal:Dufam, ze tu vsetci vedia, ze nikto normalny predsa nemoze brat PC hry tak vazne aby ich zacal praktizovat aj v realite:roll:
No podla mna vyrobcovia s ministerstvom nie su spojeni, len chcu robit hry s aktualnou tematikou, pretoze druha svetova vojna je uz obohrana. Ale v Amerike je mozne vsetko
-
axxis
Addict
Ale vekove ratingy pri hrach tam tiez niesu len tak od boha. A ked si to fotrovci nevedia ustrazit je to ich problem a nie problem vyrobcu hry. Je to ako keby si chcel obvinovat vyrobcu kuchynskych nozikov za to, ze sa s nimi doreze male dieta.GothaR napísal:Normalny clovek nie, ale 12-13 rocne dieta ano. Uz to tu bolo pri pokemonoch, ked sa deti snazili lietat...
No podla mna vyrobcovia s ministerstvom nie su spojeni, len chcu robit hry s aktualnou tematikou, pretoze druha svetova vojna je uz obohrana. Ale v Amerike je mozne vsetko
Samozrejme, ze to je napisane, ale to je len kvoli pravnej ochrane. Skutocnost moze byt ina.Sheep napísal:to je blbost, nemyslim ze sa vytvaraju hry za ucelom chovania vojenskych navykov v hracoch(v navode od wowka som cital ze by hraci nemali ine aktivity nahradzovat hranim a brali ju len ako zabavu, nie boj) co myslim ze je napisane aj v kazdej inej hre...
axXis: no hej, to mi nenapadlo. No uprimne je mi to jedno, ked si americania chcu bojovat, nech bojuju. Aj tak je pripadna vina hlavne na rodicoch, ktori taku hru vobec kupia.
-
Fabo
Hardcore addict
Odsudzovat napr. R* za to, ze si nejaky 12r. americky krpec chcel vyskusat drive-by v reale mi pride utiahnute za vlasy... ked raz je ta hra 18+ tak ma byt 18+.
Nepametam si ze by bol za utoky v emerickych skolach obvinovany napr. Glock ze vyraba zbrane. Tie sa detom tiez nepredaju, u nas je limit na zbrojny pas min. 21r. (bezna 9mm plynova pistol napr. Berreta 92)
Inak neviem o vela hrach ktore by podnecovali nenavist voci arabskym narodom... snad tak BF2 co sa odohrava v tejto oblasti - ale ten prameni z tak nejak reflexie skutocnosti. Kuma WAR - reflektuje skutocny vojnu v Iraku, VBS ma pripravovat vojakov na najroznejsie podmienky, jeho sucastou su arabske oblasti atk isto ako severske...
Nepametam si ze by bol za utoky v emerickych skolach obvinovany napr. Glock ze vyraba zbrane. Tie sa detom tiez nepredaju, u nas je limit na zbrojny pas min. 21r. (bezna 9mm plynova pistol napr. Berreta 92)
Inak neviem o vela hrach ktore by podnecovali nenavist voci arabskym narodom... snad tak BF2 co sa odohrava v tejto oblasti - ale ten prameni z tak nejak reflexie skutocnosti. Kuma WAR - reflektuje skutocny vojnu v Iraku, VBS ma pripravovat vojakov na najroznejsie podmienky, jeho sucastou su arabske oblasti atk isto ako severske...
-
Hotwire
Addict
heh vidim ze niektori tym sprostostiam veria...ja suhlasim s tymi co vravia ze to moze poznacit nejake narusene deti alebo psychicky slabe deti ale nic viac. ja som ako 9 rocny mastil carmageddon a som normalny 
/edit:aj martin m ma pravdu, hry budu normalne o par rokov ked uz na svete bude vacsina generacii co hry aspon vyskusala
/edit:aj martin m ma pravdu, hry budu normalne o par rokov ked uz na svete bude vacsina generacii co hry aspon vyskusala
-
aquafresh1
Star
zvaliť vinu na vývojárov hry, na firmy, na ministesrtvo obrany, na televíziu, ja čokoľvek-je iba ZBABELÝM a POKRYTECKÝM krokom tých, čo zlyhali.
keď nechajú drviť decko SOF s najvyššou brutalitou a ešte ho rozmaznávajú, ked ho nechaju pozerať telku do 12stej v noci keď má 12, ked... tak čia je to vina, že z decka vyrastie bu´d zatrpknutý tlsťoch závislý na všetkom, alebo masový vrah? zvaliť vinu na iného je najjednoduchšie.
JA som napríklad svojmu bratovi nedovolil hrať zatiaľ ani jeden diel GTA, teraz má 14. a ked pozeráme v telke film, som to JA kto musí vyhnať najmladšieho brata. mama sa ešte do mňa obuje, že čo som naňho zlý, ale JA nebudem ten, čo potom bude obviňovať násilné médiá, hry atď...
keď nechajú drviť decko SOF s najvyššou brutalitou a ešte ho rozmaznávajú, ked ho nechaju pozerať telku do 12stej v noci keď má 12, ked... tak čia je to vina, že z decka vyrastie bu´d zatrpknutý tlsťoch závislý na všetkom, alebo masový vrah? zvaliť vinu na iného je najjednoduchšie.
JA som napríklad svojmu bratovi nedovolil hrať zatiaľ ani jeden diel GTA, teraz má 14. a ked pozeráme v telke film, som to JA kto musí vyhnať najmladšieho brata. mama sa ešte do mňa obuje, že čo som naňho zlý, ale JA nebudem ten, čo potom bude obviňovať násilné médiá, hry atď...
-
aquafresh1
Star
ten pravnik nechce podla mna rozoberat problem zlej vychovy; to, ze hry zle vplyvaju na deti. Podla mna sa snazi ukazat na to, ze je vo vela hrach ukryty odkaz o tom, koho maju nenavidiet,ako sa k nemu spravat, a v neposlednom rade byt odhodlany coraz viac byt skutocnym vojakom v rukach americkej armady... tak to chapem ja..