Úder po hlave

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
pcsiete
Medium Star
Medium Star

Re: Úder po hlave

Príspevok od používateľa pcsiete »

pinco napísal:Mňa zaujal ten biologik. To je kto? :aasmile27:
To je len človek čo pracuje v nato a dáva velmi ťažké úderi z hora čo spôsobujú nepríjemné rani.
cssco
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Úder po hlave

Príspevok od používateľa cssco »

A sposobuje psychicke bolesti cez haarp
Waagbistritz69
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Waagbistritz69 »

podľa mňa skôr niečo ako biocentrista
$HD_DaDo_Ts
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa $HD_DaDo_Ts »

Omg prosím vás poradte mi čo mám robiť, stále ma to bolí a dnes je tomu presne mesiac.

- Už som bol u doktorky ktorá mi urobila niaké testy hlavy (svietila mi do zreničiek, dvíhala hlavu a dvíhala končatiny) povedala, že sa to braním paralenu zlepší..

nič sa nezlepšilo, bral som paralen presne 5 dní ako povedala, ani kúsok to neustúpilo

týžden nato som išiel do fakultnej nemocnice s tým, že chcem ísť na CT (počítačovú topografiu) tam som behal po nemocnici, nakoniec si ma zobrala doktorka na oddelení, neurologička a urobila mi také isté testy + ešte niaké naviac (zdvíhanie rúk nad oči, presnosť, klopala mi do hlavy atd.) taktiež povedala, že to nič není, a že hlava sa mi maximálne do týždna vyzdraví. Predpísala mi Magnesium 1 tabletu denne.

2 týždne prešli od doby, čo som bol v tej nemocnici, hlava ma stále bolí, úplne rovnakým tempom, ako ma bolela v den incidentu (Celý deň, mierne a na všetkých miestach)

všade som za simulanta, každý tvrdí že to nič není, ale mne to hrozne znepríjmenuje život, už som mal nutkania, že toho čo mi to urobil, tak zbijem že sa už nepostaví na nohy, ale to by som z toho mal potom pekné problémy, čo nechcem.

Všetkým ešte raz Ďakujem za rady, chcem sa toho zbaviť čo najskôr, kedže mi to velmi znepríjemnuje moje dni a ja si chcem život žiť naplno. Díky!
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

tebe ale uz na 99% nic nieje
a ak ti nieco je tak je to imo psychologicke, od zaciatku si si vsugeroval ze ked si dostal po hlave a zacala ta mierne boliet tak v nej mas nieco pokazene, furt nato myslis, furt ta to boli
$HD_DaDo_Ts
Medium Expert
Medium Expert

No áno, bolí ma to. Tak, čo mám urobiť, aby ma to nebolelo?

Jáj na 99% mi nič nieje, vymenme si na 2 dni hlavy, a uvidíme, aký budeš mať názor.
danodrevo
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa danodrevo »

Ak ti každý lekár povie, že ti nič nie je a ani na CTčku sa nič neukáže, tak ti asi nič nebude. Ešte sa skús objednať na magnetickú rezonanciu, alebo potom predpísať nejaké lieky a nie paralen. Ja mám na silné bolesti Quarelin, ale to beriem len keď ozaj príde nejaká silnejšia bolesť hlavy. Mal som tak isto úraz, CTčko nič neukázalo, až na Magnetickej rezonancii som mal nález, ale prešla ma tá bolesť sama asi za 2 týždne.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Tak v prvom, keby mi doktor povedal, že mám žrať 5 dní paralen a ten mi to vylieči, tak by som sa hneď stočil a odišiel a viac by som k takému doktorovi neprišiel. Paralen je len proti bolesti a horúčke. Potláča bolesť, nijak nelieči.

A možno tým chcela vyliečiť tvoju hypochondriu. http://primar.sme.sk/c/4116840/hypochondria.html
$HD_DaDo_Ts
Medium Expert
Medium Expert

Ježiš ale ja nemám žiadnu hypochondriu.

Teraz mi prosím vás nepovedzte že ja, 14 ročný chlapec budem behať po nemocnici, kôli niakému spratkovy, ktorý sa nevie zmestiť do kože, a 3x mi buchne do hlavy, čo majú potom povedať tý, čo mali otras mozgu?

Prepáčte že mám takéto reakcie, ale podla mna to bude tá vsugerácia, predsa 2 doktorky na vysokej úrovni povedali to isté, tak prečo by to nebola pravda? To akože každý kdo dostane mierne silný úder do hlavy bude chodiť na niaké magne...nejnrb ani neviem čo to vlastne znamená vyšetrenia?
pcsiete
Medium Star
Medium Star

Tý čo mali otras mozgu ho určite nemali kôli nejakému spratkovy, to ti povie každý biologik ktorí netrpí na vsugeráciu.
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Ak mas po udere mesiac pretrvavajuce bolesti hlavy, tak by ti mohli spravit aspon RTG. Ak boli tie rany naozaj silne, mozes mat mensiu prasklinu na lebke. A to dobre vidiet na snimku.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

Najhorsie je ze tie vysetrenia si bud #1 uhradis sam (MR by si sa nedoplatil) alebo ti tvoj detsky lekar da ziadanku na MR a vtedy to uhradi poistovna ALE! Lekari neradi posielaju "len tak" na taketo drahe vysetrenia, lebo im to strhava kredity...
pcsiete
Medium Star
Medium Star

Hegy napísal:...lebo im to strhava kredity...
kredity? mám pocit že tie sa zbierajú na školeniach, nie nejakou činnosťou, a už vôbec nie nečinnosťou.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

Myslim ze tie kredity o ktorych hovoris ty, su pre nie-doktorov, pre zdravotnikov, sestry, laborantov atd... Tento pripad je aj moja mamka, ale myslim ze to su dve odlisne veci.
Treba "chápať" aj druhý pohľad, ak by sa "obvodnej" nieco nezdalo tak ti vypise 5 ziadanok na vsetky vysterenia, a kazdy s anginou a chripkou by absolvoval vsetky vysetrenia, 1. obvodna ma pokoj, 2. my by sme platili zdravotne poistenie nie 60€ ale 600€ :D
pcsiete
Medium Star
Medium Star

Hegy napísal:Myslim ze tie kredity o ktorych hovoris ty, su pre nie-doktorov, pre zdravotnikov, sestry, laborantov atd... Tento pripad je aj moja mamka, ale myslim ze to su dve odlisne veci.
Myslím že aj doktori majú kredity rovankého druhu. Organizácia ktorá ma nastarosti lekára (asociácia/komora/zväz, aj keď lekár nie je jej členom) nich vyžaduje kredity každých niekoľko rokov, a ona určuje koľko kreditov uzná za ktorú prednášku, pričom niektoré vôbec nemusí uznať. "Za to" zase dáva členské zľavy na školenia atď.
Hegy napísal: Treba "chápať" aj druhý pohľad, ak by sa "obvodnej" nieco nezdalo tak ti vypise 5 ziadanok na vsetky vysterenia, a kazdy s anginou a chripkou by absolvoval vsetky vysetrenia, 1. obvodna ma pokoj, 2. my by sme platili zdravotne poistenie nie 60€ ale 600€ :D
Lekári majú limity na oddelenie/obvod (neviem presne ako) od jednotlivých poisťovní, pričom tie "vypočítavajú" od regiónu, špecializácie a pod. a môžu ich meniť. Lenže každý pacient navyše (ktorý podľa zákona musí byť ošetrený, inak ich môže žalovať) ide na ich účet. Veci ako "je ošetrenie potrebné" by mal preverovať človek v nemocnici (ktorá chce mať dobré meno u poisťovní) a potom človek v poisťovni, lenže limity to čiastočne zaškatuľkovali a tak je to teraz v tomto stave.
$HD_DaDo_Ts
Medium Expert
Medium Expert

pryja napísal:Ak mas po udere mesiac pretrvavajuce bolesti hlavy, tak by ti mohli spravit aspon RTG. Ak boli tie rany naozaj silne, mozes mat mensiu prasklinu na lebke. A to dobre vidiet na snimku.
Tak, RTG ti hlavu nepozre.

Prasklinu na lebke nemôžem mať, aspoň to mi vylúčila neurologička ked som u nej bol, skrátka žiadnu prasklinu tam nenašla, ani tymi jej "vyšetreniami" sa k nej nedopátrala.

Neviem čím to je, možno to je tým, ale poslednou dobou ma rôzne svrbí hlava na rôznych miestach, ked si to poškrabem, tak je to v pohode, ale je to pre mna také "príjemné" svrbenie, a ked si to poškrabem, cítim pocit takej úľavy. Neviete čo to môže byť? Či to s tým má vôbec niečo spoločné? Je dosť možné, že sú to lupiny..:D

Na CT idem v Piatok ráno, v respektíve sa o to aspoň pokúsim ak ma to neprestane boleť, lebo neviem či doktorka zas nebude hovoriť niaké blbosti, a v Sobotu vám tu ked tak napíšem, čo CT zistilo. :)

Inak díky chlapci za všetky vaše rady, vidieť že sú tu aj ochotný ľudia. :)
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

A závet si si už napísal?

Inak pryja je sestrička, takže vie o čom píše.
$HD_DaDo_Ts
Medium Expert
Medium Expert

Závet?

Čo to je?
dasti555
Professional
Professional

Príspevok od používateľa dasti555 »

$HD_DaDo_Ts
Medium Expert
Medium Expert

No ved samozrejme, k doktorovi predtým pôjdem, že idem na CT a potrebujem papier.
Napísať odpoveď