UFO!!!
-
mastermind
VIP
to co myslis pod pojmom UFO je podla mna blud ale nas prezident uz povedal aj ovela neuveritelnejsie veci...P3Bo napísal:Heh a vie si niekto predstavit situaciu ze napriklad sa v telke objavi nas prezident a vyhlasi ze videl UFO nema dokaz ale videl ho ...verili by ste mu ? Ono viac menej ide aj o to ze keby to vyhlasil sam papez tak tomu uverit vsetci nemusia
-
mastermind
VIP
vid "svaty, svaty, svaty, pan boh VSETKYCH SVETOV"P3Bo napísal:Sa mi zda ze v krestanskej viere je uzene ze sme jediny a budu ututlavat aj keby sa dialo neviem co
podla toho co si pamatam, cirkev nevylucuje existenciu inych vyspelych civilizacii.
to aryan: myslim, ze by ti nepovedali ze si odskocil. Argumentovali by zrejme tym, ze boh stvoril cely vesmir. a teda aj pripadny zivot na inej planete.
coze take videli???Tomasito napísal:Letci vyzývajú Busha: Otvor Akty X
-
zvonenie33
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Viacerí z pilotov sa podelili aj so svojimi zážitkami s UFO. "Žiadny tréning ma nemohol pripraviť na to, čo som videl," priniesla agentúra AP vyjadrenie bývalého amerického vojenského pilota Jamesa Pennistona. Ten tvrdí, že keď slúžil na britskej základni Woodbridge, na mimozemskú raketu položil ruku. "Videl som trojuholníkovú loď. V jej vnútri krúžili modré a červené svetlá. Keď som sa jej dotkol, vydávala teplo, ale cítil som kov."Tomasito napísal:Letci vyzývajú Busha: Otvor Akty X
To by som chcel vidiet ako na nu polozil ruku
-
zvonenie33
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
asi ze nie v lufte ale na zemi3r1k napísal:Viacerí z pilotov sa podelili aj so svojimi zážitkami s UFO. "Žiadny tréning ma nemohol pripraviť na to, čo som videl," priniesla agentúra AP vyjadrenie bývalého amerického vojenského pilota Jamesa Pennistona. Ten tvrdí, že keď slúžil na britskej základni Woodbridge, na mimozemskú raketu položil ruku. "Videl som trojuholníkovú loď. V jej vnútri krúžili modré a červené svetlá. Keď som sa jej dotkol, vydávala teplo, ale cítil som kov."
To by som chcel vidiet ako na nu polozil ruku