UK Adaptér

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
ehm123
King
King

UK Adaptér

Príspevok od používateľa ehm123 »

Neviete kde sa dá kupíť UK adaptér na slovenskú elektrickú sieť?
2Pacaveli
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

Juicy
King
King

Príspevok od používateľa Juicy »

Kupis to v kazdom poriadnom elektre-ale ceny su casto dost nadhodene kedze teraz je to fajn bizniss. Ja to mam za nejaku tu stovecku na predajni ak by som xel :)
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

na Ostrovoch v kazdom obchode s "primyselnym tovarom" alebo "super-saver" shopoch
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

a davaj si pozor, aby si v nom mal dierku na ten kolik, ktory trci z nasich EU zasuviek...ja som vcera pricestoval do prahy a ten spravny s dierkou som kupil az na treti krat...nechapem, kde chodia na to, ze tam ta dierka nema byt, dokonca v jednom shope v Leeds sa so mnou typek vadil, ze uz 3 roky to predava poliakom a ze sa nik nestazoval...tak som mu povedal, ze poliaci su tupci, alebo maju ine zastrcky..
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

ja som dovezeny z Irska, ale dako sa mi dokuzil a dako v nom nechce chytat kontakt...
to ma bude zabava na Slovensku kupit novy a len jedne nie celu sadu :(
2Pacaveli: keby bol na tej slovenskej stranke aspon obrazok, ze ci je to ono... :(
inflater
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa inflater »

ak sa nejedna o pristroj, ktory ma v jeho sietovej vidlici transformator alebo vselijake vyhladzovace prudu atd., tak staci jednoducho zobrat nasu vidlicu aj so zemniacim kolikom, tu anglicku odstrihnut a spravne zaletovat, kedze u nas tece napatie 230V +/- 10% (v zasuvke som nameral okolo 240) a v UK tece asi 240-250V ;) raz som to tak spravil a fungovalo to :P aspom som usetril tri stovky

ale ak sa jedna o nejaku nabijacku do telefonu alebo nejaka masina co bere zo zasuvky viac ako 10 amperov (ktory moze, v pripade zleho letovania, roztopit cin) tak radsej investujem do toho adaptera hh
Napísať odpoveď