Holubar napísal:Vraj pasovanie je uz na ukrajinskej hranici minulost, je tam vraj o hodne silnejsia ochrana, kontrola a to vsetko. Brachovi nosi cigy jeden nefajciar,karton mu na tyzden staci, krabicka Boss Lights ho tak vyjde na nejakych 25sk a su to dost dobre cigy, keby som tam byval, asi by som zacal fajcit teraz si musim kupovat camelky za 38sk iba desinky
Bossky sú dosť dobré cigy Už si to fajčil ? Ja teda áno, ale poviem ti že sušené orechové lístie je určite lepšie
ja som pocul ze tam maju dost lacne znackove veci. Teda neviem ci su prave ale Puma botasky -600sk
Adidas halovky-700 sk
Nike kopacky-750sk
Vravel ocov kamarat
canopus napísal:TIETO SOM FAJCIL NA VOJNE,ALE PEKNY GRC,SPOLUZIAK BOL OD MICHALOVIEC,TAK ASI PRETO SU TAM TAKE UZNAVANE,ZA 30SK V POHODE
hehe oni tam nesu uznavane ale ich ukrajinci predavaju na autobuske taze sa daju lahko , lacno a rychlo zohnat ... ja tiez nefajcim ... a k tej ukrajine ... este som tam nebol na nakupy ale spoluziaci boli a doniesli si fakt pekne , zanckove vecia a za lacno ... keby som mal pas tak idem aj ja no viete na skate sa rychlo nici obuv (teda ked si tam nedam silikon, ale potom to vyzera dost blbo )
Holubar napísal:Mal som Boss Lights, su dobre, chutili mi mozno aj viac ako cervene marlbory. Klasicke som nemal,ale tipujem, ze tie su uz moc silne...
k tym boss, kupujem to ked uz nemam penaze na daco normalne, nie su zle ale ked ich vykuris viac tak mam z nich taky divny pocit na zaludku, ako keby sa mi tam daco krutilo .....a este su dost silne nato ze su light sry za spam;)
chystam sa na nakup do uzhorodu. idem tam 1x. ako najdem ten trh alebo co to je? taktiez pocul som o ukrajine veci, ze zmiznes aj s autom a podobne veci. toto by som chcel vediet kedze tam chcem ist na dost drahom aute ci mi nieco nehrozi... kolko sa cakava na hranici, neni 5 hrivny pre colnika malo? vsak ked je kurz cca 6 tak to je okolo 30 sk.
Monako2 napísal:chystam sa na nakup do uzhorodu. idem tam 1x. ako najdem ten trh alebo co to je? taktiez pocul som o ukrajine veci, ze zmiznes aj s autom a podobne veci. toto by som chcel vediet kedze tam chcem ist na dost drahom aute ci mi nieco nehrozi... kolko sa cakava na hranici, neni 5 hrivny pre colnika malo? vsak ked je kurz cca 6 tak to je okolo 30 sk.
Noo ja by som auto na UA nebral .... jednak cesta na trh je hrozna!!!! niektore jamy su autu zivotu nebezpecne .... a 5 hrivien je akurat ,.... pre nas sa to zda smiesna suma ale na ukrajinske pomery je to v pohode ... a tie reci o zmiznutiach su fantasmagorie
Godfather napísal:Noo ja by som auto na UA nebral .... jednak cesta na trh je hrozna!!!! niektore jamy su autu zivotu nebezpecne .... a 5 hrivien je akurat ,.... pre nas sa to zda smiesna suma ale na ukrajinske pomery je to v pohode ... a tie reci o zmiznutiach su fantasmagorie
to auto musim brat inak sa nemam ako dostat z prievidze. autobusom nechcem... auto to nejako vydrzi len aby niekde nezmizlo na ukrajinskom parkovisku. toho sa bojim
Monako2 napísal:to auto musim brat inak sa nemam ako dostat z prievidze. autobusom nechcem... auto to nejako vydrzi len aby niekde nezmizlo na ukrajinskom parkovisku. toho sa bojim
A co takto ho odparkovat este na nasej strane a prejst cez hranicu peso a potom taxik....
Monako2 napísal:problem by bol ako sa dohovorim z ukrajincom. tiez chceme ist viaceri a spravit vacsi nakup (ale v sulade zo zakonom), ide nam skor o oblecenie, obuv.
myslim si ze dohovorit sa neni problem akoze od nas chodi vela ludi na autach .... neviem no pokial nemas naozaj drahe auto ktore by na tom parkovisku kricalo tak s nim chod normalne .. na tych parkoviskach su nejaky ludia co sa staraju o poriadok a vyberaju parkovne takze je tam nejaky clovek.....