Ulohy s All ten fingers(ADK)
-
Arthas06
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Ulohy s All ten fingers(ADK)
Ahojte nenajde sa niekto kto ma napisane všetky lekcie myslim tak s tej knihi (Adk). Lebo sa mi to nechce pisať škoda času. Ja mam po 20 lekciu ak by niekto chcel staci povedat ak ma niekto od 20 a viac tak nech da vedet ak by ich mohol poskytnúť. Pomože každá lekcia. Diki moc.
-
NumBer_One
Star
Dufam ze nie som odveci, ale ide o to precvicovanie pisania na klavesnici?? Lebo mam v compe taky program, ktory ma rovnaky nazov (A.T.F.) a mam tam daco okolo 70 lekcii..
Takze v pripade zaujmu je to na lamkach. A ked niesu lamky tak ss funguje
//Ci vy z toho potrebujete len ten text do skoly mat napisany? Noo ak ide o tu istu vec mozno by to z toho dakto vedel vytiahnut..
Takze v pripade zaujmu je to na lamkach. A ked niesu lamky tak ss funguje
//Ci vy z toho potrebujete len ten text do skoly mat napisany? Noo ak ide o tu istu vec mozno by to z toho dakto vedel vytiahnut..
Re: Ulohy s All ten fingers(ADK)
j.mihi : Ak maš všetky lekcie, tak mi prosim napíš text: úloha 5 - vety , a pošli
-
adr0z
Zablokovaný
Myslíš že si po dvoch rokov tuto tému prečíta ??
Ou! Tak to som si nevšimol
(dátum)
Ahoj,sb4 napísal:j.mihi : Ak maš všetky lekcie, tak mi prosim napíš text: úloha 5 - vety , a pošli
ako som napisal, mam len ten pc program.. Su v nom vsetky lekcie, co znamena, ze tie texty v nom niekde musia byt ulozene. Verim ze su tu ludia ktori by to z toho boli schopni vytiahnut, ale ja medzi nich nepatrim, takze Ti asi nepomozem
Inak neviem co vlastne mas za ulohu.. Ak to robis z dakej knihy a mas len prepisovat text, tak by si si mohol pomoct napriklad programom na skenovanie abby fine reader ktory dokaze identifikovat znaky.. Ak to robis tiez cez ten pc program, tak sa da spravit printscreen, ktory mozes dat tiez precitat do abby fine readeru a on ti to prepise napr do wordu.. Ale osobne som si neni isty, ci to nie je jednoduchsie proste prepisat..
Chapeme sa?
-
kimberli666
Novice
Prosím vás má niekto z vás stiahnutý ten program ATF v plenej verzii ?
Dneska ked som si zacal pisat domacu na ADK a vobec ma to nebavilo zacal som hladat na internete uz prepisane ulohy, a aha co som nenasiel komplet prepisana knizka len lekcia 29 tam neni pretoze bol poskodeny rar. dufam ze pomoze 
- Prílohy
-
- ADK.rar
- (360.05 KiB) 688 stiahnutí
-
Michaelo
Hardcore addict
Heh, ja som tiež sťahoval z netu a dalo sa to nájsť. Dokonca nás donútili kúpiť si originál ATF program ktorý som doma zapol pred sprchou, zablokoval som AAAAAAAAAAAA a potom som len prepísal výsledky a vytlačil 
Stále mám doma originál CD. Podľa mňa je to blbosť. Aj tak nevyužívam všetkých 10 prstov a som spokojný. Niekedy to na niektorých klávesniciach ani nejde
A skúste si v ATF napísať anglický text kde je potreba apostrof. Nezoberie vám nech napíšete čo chcete a ani nenapíše čo treba stlačiť.
Čo takto presvedčiť učiteľa/ku ako u nás aby sme mohli písať texty ktoré chceme a nie tie kraviny z knihy? Kž len stačilo ísť na web a skopírovať 3 články a pomixovať ich
Stále mám doma originál CD. Podľa mňa je to blbosť. Aj tak nevyužívam všetkých 10 prstov a som spokojný. Niekedy to na niektorých klávesniciach ani nejde
A skúste si v ATF napísať anglický text kde je potreba apostrof. Nezoberie vám nech napíšete čo chcete a ani nenapíše čo treba stlačiť.
Čo takto presvedčiť učiteľa/ku ako u nás aby sme mohli písať texty ktoré chceme a nie tie kraviny z knihy? Kž len stačilo ísť na web a skopírovať 3 články a pomixovať ich
pre tých čo ovládaju strojopis je to otázka pár minút, ja som to celú strednú písal na stroji, nemohli sme používať počítač, a nemal som najmenší problém, a pre tých čo neovládajú písanie všetkými desiatimi, je to len a len dobrý tréning, ale lenivosť v dnešnej dobe nepozná hraníc...
-
Michaelo
Hardcore addict
My sme v prvom ročníku písali na stoji aj v druhom a pre mňa to bolo utrpenie. Bol som rád že som druhý ročník prešiel 
Od kedy píšeme na PC mám jednotky a dvojky. Mne stačí mojich 210 úderov za minútu pri písaní všetkými desiatimi a pri písaní 7mimi mám podobné výsledky (no tuto sa pozerám na klávesnicu ale viem tak písať aj bez pozerania na ňu. Trochu tréningu a nepotrebuješ ani všetkých 10 aby si nemal problém písať bez pozerania a rýchlo
)
Od kedy píšeme na PC mám jednotky a dvojky. Mne stačí mojich 210 úderov za minútu pri písaní všetkými desiatimi a pri písaní 7mimi mám podobné výsledky (no tuto sa pozerám na klávesnicu ale viem tak písať aj bez pozerania na ňu. Trochu tréningu a nepotrebuješ ani všetkých 10 aby si nemal problém písať bez pozerania a rýchlo