Ulohy zo zemepisneho zosita (9. rocnik)

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
Johny X
Light Star
Light Star

Ulohy zo zemepisneho zosita (9. rocnik)

Príspevok od používateľa Johny X »

Ahojte hladal som na internete ale nic som nenasiel neexistuje nieco take ako vyriesene ulohy zo zemepisne zosita (9.rocnik) potrebujem ich pretoze my mame hrozneho zemepisara ktory ked kontroluje zosity zo zemepisu a nemame urobenu niejaku ulohu aj ked sme ju nevedeli tak nam da poznamku a podobne. Neviete o niecom takomto??? Velmi mi pomohnete aj mojej triede :P
Matej18
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Matej18 »

to je tolko ?? ked begaš po nete a hraš sa somariny o hej ale že by si niečo našil na webe o tom tak to nie prečo by sme ti mali ako mi pomahať ?? a dokonca celej triede ?? to je tolko otvoriť učebnicu a pozreť sa do toho alebo zhruba najsť to na nete ? ale ok klamať sa oplatí naučíš sa nič ok ako chceš dávajte mu sem tie riešenia ja by som mu nedal nič
Deco
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Deco »

matej suhlas

zemepis nieje ako matematika,ze na googli nenajdes vysledky. Hlavne mesta,nazvy statov,pohori a pod. sa nemenia, takze staci zadat do goolu co hladas a vid, vsetko tam najdes
Johny X
Light Star
Light Star

nj to mas pravdu ale v 9 rocniku preberame veci ktore su dost zlozite a este pri takejto povahe akeho mame ucitela :? a s tou triedou som to tak myslel ze keby niejaku ulohu nevedeli tak im s nou pomozem nemyslim to tak ze im dam opisat cely zosit a podobne BTW tema je mimo toho co chcem dosiahnut
Juicy
King
King

Príspevok od používateľa Juicy »

Ved skus tu hodit stranu s tymi ulohami, kolko ma cely zosit? To chces aby sme ti pomohli to nejak vyriesit alebo ako?
DjBass
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DjBass »

Pochybujem, že by niekto dal vypracovaný pracovný zošiť na internet... Sorry, ale zemepis je v deviatom ročníku strašne ľahký a tie úlohy sa dajú vypracovať za pár minút... Keby si náhodou niečo nevedel, tak všetko nájdeš na googli, takže neviem, na čo ti je ten vypracovaný zošiť. To si až taký lenivý, že na začiatku školského roku vymýšľaš, ako sa zbaviť práce na celý rok?
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Johny X napísal:nj to mas pravdu ale v 9 rocniku preberame veci ktore su dost zlozite a este pri takejto povahe akeho mame ucitela :?
Dost zlozita moze byt tak matika, alebo programovanie, napriklad. Ale zemepis? Vsak vsetko najdes v atlase.
Johny X
Light Star
Light Star

no dobre ale nevies jakeho mame zemepisara :D proste minuli rok sme sa ucili na kralovej holi a podobne no vratim sa este ku tomu zositu proste ja este nemam ziadne take zlozite ulohy ale viem ze niekde sa najde aspon keby ste mi pomohli najst niejake zadania z niektorych uloh alebo takto pokial ze najdem neco tak to sem napisem je to na vas :)
adox
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa adox »

Johny X napísal:no dobre ale nevies jakeho mame zemepisara :D proste minuli rok sme sa ucili na kralovej holi a podobne no vratim sa este ku tomu zositu proste ja este nemam ziadne take zlozite ulohy ale viem ze niekde sa najde aspon keby ste mi pomohli najst niejake zadania z niektorych uloh alebo takto pokial ze najdem neco tak to sem napisem je to na vas :)
Zadania ? zadania máš predsa v učebnici nie ?
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Sice trosku ot, ale ved v 9 rocniku sa rozobera znova cely svet, to co si sa ucil v predchadzajucich rokoch. Ked listujem moj zosit tak su tam primitivne temy ako urcovanie mierky, ake pozname rasy, druhy statov, ekologicke problemy Zeme atd. a potom do konca roka sa rozobera svet na urcite casti, co sa v danej krajine robi, pestuje a vyraba. Ved to uz musis vediet zo zivota vediet take veci, ze napr. Dansko je povastne vyrobou piva a syra alebo napr. ze Japonsko sa sklada zo styroch ostrov. To je taka malina. :D
Napísať odpoveď