Ulohy zo zemepisneho zosita (9. rocnik)
Ulohy zo zemepisneho zosita (9. rocnik)
Ahojte hladal som na internete ale nic som nenasiel neexistuje nieco take ako vyriesene ulohy zo zemepisne zosita (9.rocnik) potrebujem ich pretoze my mame hrozneho zemepisara ktory ked kontroluje zosity zo zemepisu a nemame urobenu niejaku ulohu aj ked sme ju nevedeli tak nam da poznamku a podobne. Neviete o niecom takomto??? Velmi mi pomohnete aj mojej triede 
to je tolko ?? ked begaš po nete a hraš sa somariny o hej ale že by si niečo našil na webe o tom tak to nie prečo by sme ti mali ako mi pomahať ?? a dokonca celej triede ?? to je tolko otvoriť učebnicu a pozreť sa do toho alebo zhruba najsť to na nete ? ale ok klamať sa oplatí naučíš sa nič ok ako chceš dávajte mu sem tie riešenia ja by som mu nedal nič
-
DjBass
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Pochybujem, že by niekto dal vypracovaný pracovný zošiť na internet... Sorry, ale zemepis je v deviatom ročníku strašne ľahký a tie úlohy sa dajú vypracovať za pár minút... Keby si náhodou niečo nevedel, tak všetko nájdeš na googli, takže neviem, na čo ti je ten vypracovaný zošiť. To si až taký lenivý, že na začiatku školského roku vymýšľaš, ako sa zbaviť práce na celý rok?
-
pryja
Darca
Dost zlozita moze byt tak matika, alebo programovanie, napriklad. Ale zemepis? Vsak vsetko najdes v atlase.Johny X napísal:nj to mas pravdu ale v 9 rocniku preberame veci ktore su dost zlozite a este pri takejto povahe akeho mame ucitela
no dobre ale nevies jakeho mame zemepisara
proste minuli rok sme sa ucili na kralovej holi a podobne no vratim sa este ku tomu zositu proste ja este nemam ziadne take zlozite ulohy ale viem ze niekde sa najde aspon keby ste mi pomohli najst niejake zadania z niektorych uloh alebo takto pokial ze najdem neco tak to sem napisem je to na vas 
-
adox
Light Professional
Zadania ? zadania máš predsa v učebnici nie ?Johny X napísal:no dobre ale nevies jakeho mame zemepisaraproste minuli rok sme sa ucili na kralovej holi a podobne no vratim sa este ku tomu zositu proste ja este nemam ziadne take zlozite ulohy ale viem ze niekde sa najde aspon keby ste mi pomohli najst niejake zadania z niektorych uloh alebo takto pokial ze najdem neco tak to sem napisem je to na vas
Sice trosku ot, ale ved v 9 rocniku sa rozobera znova cely svet, to co si sa ucil v predchadzajucich rokoch. Ked listujem moj zosit tak su tam primitivne temy ako urcovanie mierky, ake pozname rasy, druhy statov, ekologicke problemy Zeme atd. a potom do konca roka sa rozobera svet na urcite casti, co sa v danej krajine robi, pestuje a vyraba. Ved to uz musis vediet zo zivota vediet take veci, ze napr. Dansko je povastne vyrobou piva a syra alebo napr. ze Japonsko sa sklada zo styroch ostrov. To je taka malina.