Caute, neviem, ci do hardware, ale dajme tomu. Kupil som si tento ultrabook, ale mam problem s wifi. Na nete som aj cital ze tento problem je, ale ziadne riesenie som sa nedocital. Aktualizoval som software na najnovsi a stale, mam slaby signal a aj male rychlosti nedaleko routra.
Chcem sa spytat ci nahodou niekto nema podobny problem alebo ako by ste to riesili? Myslim, ze aj keby som to reklamoval, tak s tym nemaju co urobit. Ci sa myslim?
Ako riesenie ma napadlo kupit mini wifi adapter do usb. Tam ale neviem aky signal bude mat, kedze je to take male, ci vobec bude mat lepsi ako zabudovana wifi.
Dik za kazdu odpoved.
Ultrabook Lenovo U310 slaba Wifi
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ultrabook Lenovo U310 slaba Wifi
Pokial mas slaby signal v blizkosti routra, tak je mozno umiestnena zle antena v notebooku. Kupou USBcka by si tento problem mal vyriesit.
Dik hojko. A myslis, ze takato mini bude mat dostatocny signal? http://www.alza.sk/connect-it-ci-89-min ... 360484.htm
Za notebook som dal nemale peniaze a neviem si predstavit, ze by som mal mat nieco vacsie v usb pichnute. Hlavne by to na tom ultrabooku bolo otrasne.
Za notebook som dal nemale peniaze a neviem si predstavit, ze by som mal mat nieco vacsie v usb pichnute. Hlavne by to na tom ultrabooku bolo otrasne.
-
hojko
Site Admin
Nechapem, preco si si vybral najlacnejsi kluc na Alza od neznamej znacky.
-
PAuLi3
Darca
no neviem ci mu takyto usb wifi pomoze, ja osobne som mal wifi kluc belkin, cenovo niekde okolo 25€ a na wifi prijem priamo z nb sa nechytal, tam kde notebook mal 5 paliciek, tak kluc ma ledva 3, preto by som skor skusil ked uz usb wifi kluc, tak s externou antenkou, napr. D-link
Hej, ale nedaval som 900e za notebook, aby mi z neho trcala taka blbost. Idem skusit kupit tento maly. http://www.alza.sk/tp-link-tl-wn725n-d341839.htm
Ak to bude zle, tak ho vratim a tak isto aj ultrabook....
Ak to bude zle, tak ho vratim a tak isto aj ultrabook....
-
PAuLi3
Darca
ale potom neplac, ked si kupis hentaky stuplik, ze prijem signalu bude rovnako zly ako na notasi
btw. za reklamaciu nic nedas, ja by som osobne urcite vyskusal