Umenie a jeho rec

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Umenie a jeho rec

Príspevok od používateľa metthal »

Prosim vas mam na estetiku danu temu "Umenie a jeho rec" hladam uz neviem kolko a som velmy zufaly, neviem najst nikde nieco co by bolo dobre na tuto temu, vsade sa rozoberaju len tie clenenia Umenia ako napriklad malba atd, nemate nieco aspon na par riadkov co by mi pomohlo :cry:
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

No zameraj sa na výrazové prostriedky, ktoré sa využívajú v umení. Táto téma vo mne evokuje interpretáciu umenia a umeleckých diel. Uberal by som sa týmto smerom.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

begbeee napísal:No zameraj sa na výrazové prostriedky, ktoré sa využívajú v umení. Táto téma vo mne evokuje interpretáciu umenia a umeleckých diel. Uberal by som sa týmto smerom.
presne ako spominas...a este, estetika neni az tak dolezity predmet zeby si sa musel ktovieako pretrhnut koli tomu...takze sa nestresuj zbytocne, nieco zbuchaj co bude mat hlavu a patu a mas to :wink: :)
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Ja keby dostanem takúto tému, tak to skôr pochopím ako zmysel umenia, čo sa nám umenie snaží dať, povedať, odkázať alebo niečo také. Ale veď možno o to ide, ako to pochopíš ty. :)
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

sice troska neskoro ale stale som ten referat necital, ja som zbuchal nieco na zmysel co je to umenie, na viac som sa nezmohol :D dufam ze s tym stankova(bolek hadam vie o kom to hovorim :P ) spokojna :)
Napísať odpoveď