Dobrý deň,
súrne hľadám spoľahlivú firmu zameriavajúcu sa na výškové čistenie a umývanie okien. Som členom právnickej firmy, ktorá sídli vo výškovej, zvonku presklennej budove a naše okná sú už dlhodobo vo veľmi zlom stave. Pokrýva ich nános prachu, špiny, fľakov a mnohého ďalšieho a keďže personál budovy nám nedokáže pomôcť rozhodli sme sa vyhľadať odbornú pomoc a to i prostredníctvom internetu.
Preto veľmi pekne prosíme všetkých ľudí i na tomto fóre, ktorí by mali skúsenosti s využívaním služieb niektorej z firiem zaoberajúcich sa výškovým umývaním okien, či by neboli ochotní poskytnúť nám akúkoľvek stručnú recenziu na firmu, ktorú využili a prípadne odporučiť takú, s ktorou boli spokojní. Veľmi by ste nám tým pomohli.
Vopred ďakujem za každú odpoveď a prajem pekný zvyšok dňa.
Umývanie okien
Re: Umývanie okien
ja si myslím že toto má zabezpečovať firma, u ktorej máte kancelárie v prenájme a nie si hľadať umývačov okien po SK fórach, čo ste to za právnickú firmu?
Kontaktuj správcu budovy.
trosku sa aj obavam toho ci majitel budovy dovoli nejakej cudzej firme behat po streche a po oknach...
Súhlasím s ostatnými, že toto rozhodne treba riešiť so správcom budovy. Ak by ste potom zoháňali firmu tak na internete ich možno nájsť hneď niekoľko - chvíľku som pátral a podľa recenzií táto vyzerá celkom dobre:http:
Môžete ich vyskúšať kontaktovať...
Môžete ich vyskúšať kontaktovať...
-
tacosi
Moderátor
- Kontaktovať používateľa:
Zas pises sam sebe z druheho uctu? Toto je velmi uboha forma reklamy. Niekto je poriadny tragéd.