Vyskytol mensi problem s tymto hostingom. Pri vytvarani hostingu som mu zaplatil za pol rok hostingu 750sk a za domenu .NET 360 sk. Teraz ked chcem prejst na iny hosting mi hovori ze mu mam zaplatit niake penale (8500sk) aby mi dal domenu ... prosim vas poradte mi co stym mam robit vdaka
Predpokladam, ze si suhlasil s nejakou zmluvou, takze si precitaj ci tam nieco o penaloch je. Ak ano - mas smolika, ak nie, riesil by som to podnetom na SOI. (slovenska obchodna inspekcia)
no so zmluvou je to tak ze mi ziadnu nedal... a ani on ju nemoze mat s nicim som nesuhlasil vsetko bolo vecou dohody a on ma takto podrazil. Vyhovara sa nato ze vsetko mi posielal na mail ktory som mu nikdy nedaval a nikdy nebol ani vytvoreny.
Ak nema nikde nic podpisane ani odsuhlasene, tak naco sa tym vobec zaoberas? To ako keby som ja chcel po tebe penale, pretoze .... pretoze! Druha vec je, ak si platil polroka dopredu a polrok este neuplynul, tak ti prachy zrejme nevrati. No a domenu si moze nechat pre seba, ak je to hajzel.
hmm no vyzera to tak ze tu domenu si chce nehat a odomna pyta peniaze zato aby mi ju dal, takz na to sa mu mozem vykakat radsej si vyberiem inu domenu co uz, vdaka za informacie
veľmi zlý prístup, keď budú všetci taký že sa na to vyserú a nebudú nič riešiť tak takýto hajzly si budú robiť čo sa im zachce.
Napísať mu, že nakoľko nie si spokojný zo službami jeho spoločnosti a nakoľko nebola medzi Vami uzatvorená žiadna zmluva, podpísaná oboma zúčasnenými stranami žiadaš o uvolnenie registrovanej domény, v opačnom prípade celú záležitosť postúpiš SOI.