Unreal Tournament 2004
-
JohnFrusciante
Star
Unreal Tournament 2004
co vy na tuto hru?
podla mna je to pecka. omnoho lepsie ako counter-strike
no ja hravam aj CoD aj CS aj Unreal 2004 podla mna su super vsetky 3. Zalezi kto co chce hrat.
CoD je o taktike aj o rýchlosti.
CS je o taktike, o rychlych pstoch a o poznani zbrani.
UT2004 je hlavne o rychlosti a postrehu.Na presnosti tu az tak nezalezi zbrane maju velky demage.
Hlasoval som za perfektna je to dobre aj na odreagovanie
CoD je o taktike aj o rýchlosti.
CS je o taktike, o rychlych pstoch a o poznani zbrani.
UT2004 je hlavne o rychlosti a postrehu.Na presnosti tu az tak nezalezi zbrane maju velky demage.
Hlasoval som za perfektna je to dobre aj na odreagovanie
-
uNreal_saTch^
Professional
no neviem ako dlho hravas UT 2004, pretoze ide hlavne o presnost..ak nemas dobry aim si bez sance (mozme si skusit zahrat...)mmichall napísal:UT2004 je hlavne o rychlosti a postrehu.Na presnosti tu az tak nezalezi zbrane maju velky demage.
druha vec je poznat perfektne mapu...aby si vedel kde sa super pohybuje...ak poznas mapu, da sa takisto orientovat podla sluchu, pretoze pri zobrani zbrane to vyda urcity zvuk...zvuk sa lisi, pri kazdej zbrani je iny...hram UT odkedy vyslo...
OT ale ak by si chcel niekto zahrat, piste na icq
-
JohnFrusciante
Star
myslim ze za toto sa neurazi nokto. ja tiez velmi nemam rad strielacky. ja davam prednost pretekom. ale tato hra ma dostala. niekedy som hral CS ale ma to preslo. teraz to hrajem len ked sa mi chce. co je malo kedy. a unreal je pecka hra ale urcite nie je najlepsianoldor napísal:mne sa tato hra nelubi, proste ma nechytila. zda sa mi prehnana (tie zbrane). a vobec, mna nejako moc nebavia strielacky. neurazte sa
-
qwerty-xyz
Re: Unreal Tournament 2004
Vzhladom na to,ze mam vsetky ut-cka doma,vsetky som ich presiel a stale donekonecna ich prechadzam,mozem povedat ze tuto hru mam velmi raaad.JohnFrusciante napísal:co vy na tuto hru?
ale napr UT2004 zo vsetkymi mapami a packmi ma u mna 9,2 GB.
to nehovorim o ostatnych.
-
duffman.sk
Light Expert
-
JohnFrusciante
Star
Re: Unreal Tournament 2004
CO??? ach jezis to kolko mas tych map? a mas aj nove zbrane? postavy?qwerty-xyz napísal:Vzhladom na to,ze mam vsetky ut-cka doma,vsetky som ich presiel a stale donekonecna ich prechadzam,mozem povedat ze tuto hru mam velmi raaad.
ale napr UT2004 zo vsetkymi mapami a packmi ma u mna 9,2 GB.
![]()
to nehovorim o ostatnych.
-
uNreal_saTch^
Professional
-
uNreal_saTch^
Professional
Neviete nahodou poradit preco mojho brata stale vyhadzue z hry? Zalozim na ntb server brat sa pripoji z druheho PC (este predtym mu pise, ze nema original cd key) ale aj tak ho napoji, no po case ho vyhodi a zase mu napise, ze zly cd key.... samozrejme nemame original a hra bezi na ut2004-winpatch3369 patchi.