UPC a ich neoochota
UPC a ich neoochota
Cawte vsetci tak chcem tymto clankom vyjadrit svoju nespokojnost so spolocnostou UPC Direkt a zároveň vás prosím o nejakú radu.Bol som zakaznikom UPC už 7 rokov.No stale dvihali ceny hore a tak som chcel zmluvu ukončit(koncil mi už aj datum uzavretej zmluvy).Tak som zavolal že už nechcem predlžovat zmluvu a chcem ju ukoncit.Oni mi povedali že ak este ostanem 18 mesiacov tak mi daju nejaku zlavu na balik programov + HBO,HBO2 na 12 mesiacov za 99sk.Tak som upravil v banke trvaly prikaz na danu sumu.Ubehlo 17 mesiacov a zrazu mi prisla upomienka(smskou) ze mam voci UPC nedoplatok.Tak som zavolal že co sa deje ved mam trvaly prikaz a oni mi povedali ze za HBO.Myslim si ved doteraz bolo vsetko v poriadku a zrazu?Oni mi povedali ze 12 mesiacov co som mal HBO za 99sk už ubehlo no a teraz mam zaplatit 350za kazdy mesiac (tj za 5 mesiacov).Povedal som im ved v zmluve mam napisane ze HBO na 12 mesiacov a preco ja mam HBO už 17 mesiac a preco mam platit peniaze za nieco co som nechcel???Tak vraj sme si to mali pocitat a v 12 mesiac sme si mali zrusit to HBO.Tak som poziadal o zrusenie HBO a oni že sa to neda.Tak som im povedal nech mi pošlu zmluvne podmienky.Prestudoval som ich a tam pise ze spol.UPC musi mesiac pred ukoncenim platnosti zmluvy informovat zakaznika o zmene platby alebo sa ho opytat ci chce nadalej pokracovat ale mne nic neposlali.Poslali mi sek na 1600 sk (to mal byt ten nedoplatok za HBO po dobu 5 mesiacov) ktory som uhradil.No potom mi prisiel sek na 8000sk ze im mam zaplatit za nedodrzanie zmluvy.Ale ako som zmluvu nedodrzal ked som platil vsetko po dobu 18 mesiacov????ako bolo v zmluve??(hoci som mal HBO platit iba 12 mesiacov)??? vyjadrite sa niekto pls a ked je tu nejaky pravnik ci by mi odborne neporadil 
-
Stenky
Professional
UPC su banda kretenov. Seru mna aj moju mamu uz hodne dlho. Bezne nam chodia upomienky za kablovku a ani nadaju vediet preco. Ked tam mama vola tak "zvysili sa ceny" ale vediet ti nedaju. Peniaze pravidelne chodia trvalym prikazom a zrazu bum, upomienka z cista jasna.....
Nam sa stalo este daco podobne ale s elektrarnami.
Jedneho krasneho dna nas v lete odpojili bez varovania od el. prudu vraj za nezaplatenie faktur (neposlali ani upomienku aby sme zaplatili) navyse faktury boli zaplatene. Mali bordel u nich v agende proste. Odpojili nas a po troche kriku nas zasa zapojili ale trvali na tom aby sme zaplatili 1200SK poplatok za odpojenie a pripojenie!!!! Odrezali nas bez varovania napriek tomu ze vsetko z nasej strany bolo v poriadku a este chceli prachy za hento. Tak po troche dalsieho kriku nam vratili tych 1200,- A to vsetko sa dialo ked boli rodicia na dovolenke v Tunisku. Nastastie som bol doma s bratom, inac by to obsah chladnicky dobre schytal.... Nehovoriac o tom ze matka nebola vobec rada ze cez dovcu musi koli kretenom riesit take veci...
Nam sa stalo este daco podobne ale s elektrarnami.
Jedneho krasneho dna nas v lete odpojili bez varovania od el. prudu vraj za nezaplatenie faktur (neposlali ani upomienku aby sme zaplatili) navyse faktury boli zaplatene. Mali bordel u nich v agende proste. Odpojili nas a po troche kriku nas zasa zapojili ale trvali na tom aby sme zaplatili 1200SK poplatok za odpojenie a pripojenie!!!! Odrezali nas bez varovania napriek tomu ze vsetko z nasej strany bolo v poriadku a este chceli prachy za hento. Tak po troche dalsieho kriku nam vratili tych 1200,- A to vsetko sa dialo ked boli rodicia na dovolenke v Tunisku. Nastastie som bol doma s bratom, inac by to obsah chladnicky dobre schytal.... Nehovoriac o tom ze matka nebola vobec rada ze cez dovcu musi koli kretenom riesit take veci...