planujem si zariadit balik Entry (http://www.upc.sk/baliky/televizia-inte ... lik-entry/) od UPC, zahrnuje TV + telefon + internet. momentalne mam podobny balik, Magio od Telekomu, no oni v mojej lokalite neposkytuju optiku, takze musim zmenit cely balik.
Hlavne ma zaujimaju vase nazory a skusenosti na tento net od UPC, ci je stabilny, aka je podpora, ci su nejake problemy so stahovanim vacsim mnozstvom dat a pod. Dalej by som chcel vediet, ako prebieha to privedenie optiky priamo do domu. Mali by to vsetko zariadit a nainstalovat za 10EUR oni, ale netreba si k tomu nieco predpripravit? Vykopat nejake diery do zeme, pripadne do steny alebo tak
Ako to je s telefonym cislom pevnej linky? Nebude ho potrebne zmenit?
K tomu zakladnemu baliku Entry si chcem dokupit doplnkovu sluzbu "Viac TV stanic" za zvyhodnenu cenu 4.90EUR. Ono to znamena vlastne iba to, ze tu TV z balicku Entry vymenia za TV z vyssieho balicku Basic, teda aspon tak som to ja pochopil, lebo po rozkliknuti tej sluzby ma to hned hodi na stranku tej TV Basic. No cize tu nastava otazka, ci ta cena 4.90EUR ( plna cena: 20.17EUR) sa k tej cene samotneho balicku (zvyhodnena cena: 19,90 €, plna cena: 35,12 €) iba pripocita alebo sa aj zaroven z ceny toho balicku odpocita cena tej TV, ktora je v balicku defaultna? Proste ide o to, ze keby som si tu sluzbu nedokupil, platil by som za cely balik mesacne 19,90EUR a v tom je zakomponovana aj cena TV, cize ked tu defaultnu TV nahradim s TV z ineho balicku, teoreticky by sa ta cena nemala pripocitat k celkovej cene toho baliku, ale iba nahradit cenu tej defaultnej TV. No ale co som si skusal vyplnovat objednavku, nie je tomu tak, ta cena sa proste pripocitavala, cize platim v podstate za 2 TV - balik (Entry TV, Entry TEL, Entry NET) + Basic TV. Ono by to nebol az taky problem, keby to stalo 4.90EUR večne, lenze po uplynuti 2 rocnej viazanosti za samotnu TV budem platit 20.17EUR a za celkovy balik, ktory stale obsahuje aj zakladnu TV, budem platit 35.12EUR. Samotna TV zo zakladneho balicku stoji po uplynuti viazanosti 12EUR, co by sa podla mna malo odpocitat. Neriesili ste nahodou podobny problem niekto