UPC TV na Android boxe vo FullHD

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Brahmin
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

UPC TV na Android boxe vo FullHD

Príspevok od používateľa Brahmin »

caute,nieje to uplne mobilne zariadenie, ale prislo mi toto vlakno najlepsie na moju otazku :) takze pre upc tv mam nepodporovany android box, takze mi stream nejde vo fullhd, nema niekto fix alebo metodu ako toto obist? resp. ako by som vedel zistit co appka kontroluje? skusal som spoofnut zariadenie cez nejaky magisk plugin ako NVIDIA Shield, ktory je podporovany, ale nic
pripadne ked dakto pozna nejake cz/sk forum kde sa primarne riesi android a vsetko okolo neho mohli by ste mi poslat link sem pripadne do SS
dik
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: UPC TV na Android boxe vo FullHD

Príspevok od používateľa aacid »

a to neni to proste DRM ako u netflixu? pokial to zariadenie nema licencovany cip tak mas smolu, softwarovo to neoklames.
Brahmin
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

predpokladam ze to nieje ako u netflixu kedze mam aj xiaomi tv a ked som ju kupoval tak som bral bez certifikatu pre netflix atd. kedze bola lacnejsia a myslim ze rozdiel bol aj v dialkovom ovladaci, kazdopadne tam UPC ide vo fullhd

Autoeditácia príspevku po 2 dni 20 hod 33 min 17 sek:
tak pozrel som cez DRM Info a ta xiaomi tv ma widevine L1, kym moj box ma len L3
da sa nejak zistit ci vobec ta UPC appka checkuje widevine? resp. je to take dostupne ze to moze mat v podstate akakolvek appka?
Brahmin
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

ahojte, nechcem zakladat dalsiu temu kedze tato by mohla byt podobna
znamy ma 2 rovnake boxy A95X F4, na oboch je fw slimbox 11.40 (https://slimboxtv.ru/a95x-f4/) z oboch som odstranil magisk a odrootoval a aplikacia UPC TV na jednom ide bez problemov a na druhom nejde spustit, ostava na obrazovke s lotosovym kvetom, sprava sa tak akokeby detegovala appka root, kde moze byt chyba?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Co tak skusit ten druhy resetnut do povodnych nastaveni a skusit to opat??? Nic rozumnejsie ma v tomto smere nenapada. Pripadne este skusit opat hodit firmware+root.
Napísať odpoveď