Upgrade na Windows 10
Upgrade na Windows 10
Ahoj. Pred pár rokmi som kúpil PC zostavu spoločne s Windows 7 , ale stratilo sa DVD s operačným systémom a PC bol preinštalovaný nelegálne takže sa po pár dňoch z toho stala nelegálna kópia a je nedostupná zdarma aktualizácia na Windows 10 , takže by som sa chcel spýtať či je možné po ďalšom preinštalovaní možné aktivovať Windows 10 kým nezačne vyhadzovať že je to nelegálna kópia ?
Re: Upgrade na Windows 10
Nainštaluj si Win7 takú verziu aká tam bola, aktivuj číslom z nálepky a potom prejdi na Win10.
Prepáč , asi som nechápavý ... Moc sa nevyznám. Ako si mám nainštalovať win7 keď som stratil DVD ? A číslo z nálepky je product key ? Ak áno tak sa domnievam že bola v krabičke s DVD operačným systémom , ktorú nemám4040 napísal:Nainštaluj si Win7 takú verziu aká tam bola, aktivuj číslom z nálepky a potom prejdi na Win10.
- stiahnes z netumajlo38 napísal:Ako si mám nainštalovať win7 keď som stratil DVD ? A číslo z nálepky je product key ? Ak áno tak sa domnievam že bola v krabičke s DVD operačným systémom , ktorú nemám
- ano, nalepka = product key