upgrade win 8.1 -> Win 10 Lenovo yoga tab 2 10
upgrade win 8.1 -> Win 10 Lenovo yoga tab 2 10
Zdravím dostal som ho na Vianoce a hned som si tam dal Win 10, kedže mi ho samé ponukalo nebol s tým žiadny problém všetko prebehlo hladko a tablet fiči. Čo sa ale chcem spýtať vytvrotilo mi priečinok Windows.old ktory ma cca 9GB. Kedže pamat tabletu je 32 GB dosť mi to zabera miesta a chcem sa spytať či to mozem bezpečne vymazať, či win 10 neberie z tohoho priečinka nejake data ktore by mohli mat za nasledok pad win 10 a tym padom by som musel preinštalovať cely system ?
Ďakujem
Ďakujem
Re: upgrade win 8.1 -> Win 10 Lenovo yoga tab 2 10
Je tam starý win.Kľudne to zmaž.
Ďakujem, ked uz mam zalozenu tuto temu nebudem zakladať dalšiu ked to suvisi s tymto istym tabletom. Neviem prečo ale nechcem mi naň načitať externe disky. Mam redukciu micro usb ale externe disky nenačita ale normalne usb-čka ano, neviete čo s tym moze byt ?
Zrejme potrebuje ten externý disk prídavne napájanie.
3,5 palcovy disk ma externe 12V napajanie. Male 2,5 palcove disky su napajane cez USB 5 voltov, ale asi vyssi prud ako ma usb kluc. Pravdepodobne vystup micro usb nema pozadovanu hodnotu prudu ako je potrebne pre beh disku.
Aj 2,5" externý disk, zvykne mať možnosť externého napájania.
WD, SGT, SAMS, DATA co mi presli rukou, ani jeden nemal externe napajanie, vsetko bolip pwer on usb. Tym ale netvrdim, ze mozno sa najde aj taky 2,5 palcovy disk, ktory treba externe napajat. Bude to ale vynimka a ja som sa s takym diskom este nestretol.
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Na to budes potrebova USB kabel s pridavnym napajanim, mne moj tablet vypisoval ze USB ma nedostatocne napajanie. Tak som vyhrabal ten kabel, zapojil hlavnu cast do tabletu, druhu do externeho napajanie (power banka, zasuvka a pod.) a potom fungoval...
Chlapi dakujem krásne s tymto kablom to funguje. jeden som dal normalne do usb ktore ide do tabletu, druhe do NB a disk okamzite v tablete načitalo
Ďakujem krásne
pekne sviatky prajem 
Niekedy stačí, ako prídavné napájanie rozdvojený kábel s 2 x USB kvôli napájaniu.
Ja zvyknem kúpiť box + disk , tak zrejme preto.
kým som to dopísal , tak už tu je aj obrázok.
Ja zvyknem kúpiť box + disk , tak zrejme preto.
kým som to dopísal , tak už tu je aj obrázok.
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Ale, tiez mas taky kabel doma, len tak sa povoalujuci? Som rad ze to funguje a taktiez prajem Pekne sviatky 
Ja mám kábel aj zdroj 5V.
dostal som taky kabel ku krabičke ktoru som si kupoval kde som len vložil hardisk zo stareho NB ktory sa mi pokazil, tak som to tak využil ze stary NB šiel do šrotu a disk mi ostal ako externy