Uplny koniec,,nevladzem

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
midnight_man
Guru
Guru

Uplny koniec,,nevladzem

Príspevok od používateľa midnight_man »

Cavte vsetcia.. uz nevem co by som mal robit,,ci prosit o radu,,ci sa na to vykaslat,,,si sa zastrelit,,ja uz nevem,, :? Ked nikoho strasne milujete len pre neho zijete..je to to co vass drzi nad vodou,,vas zmysel zivota,,Naraz zacne byt vsetko take pekne stretnete sa..a na druhy den sa dozviete ze je vsetko prec,,cely zivot sa vam zosipe pred ocami.. v jednej sekunde viete ze uz mozete len snivat. koli blbej nahode,,jednemu nedorozumeniu,sa stane to coho ste sa bali denno denne posledne 3 mesiace..Vrati sa k byvalemu,,dozviete sa ze ze den dozadu vam chcela dat sancu.. no prisla jej sms ze uz nevladzem, sms bola zle pochopena :? do toho tam prisiel jej byvali a bolo to jasne...A teraz mozem byt maximalne jej dobry kamarat,,co mam s toho ze nikdy nezabudne? alebo mam na to ja zabudnut? mam bojovat dalej a dufat ze raz mozno to bude ok? poradte vy ktory na to nemate skresleny pohlad,,, co by ste robili? Mozno je to vsetko neprehladne,,no som rad ze este vladzem pisat,, DAKUJEM

// mozno ze som starsi,,a cakam od nej moc,,povedzme ze o 2 roky,nepytajte kto ma kolko nepoviem vam to,,,je tam rozdiel 2 roky..mozno ja nevem mozno cakam moc, od nej
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

takze najprv sa preber v ladovej sprche, potom sa zamysli nad hlupostou co zamyslas...
Ublizovat si koli dievcatam?? to asi mas fakt nejakych 16...
Take este bude a nie raz... rozdiel bude len ten ze dufaj ze vyrasties a ziskas aj ine hodnoty ako je dievca, lebo co ta asi velmi prekvapi TYCH JE VSADE STRASNE VELA :wink:
(a za kazdou pride dalsia co je este lepsia ako bola ta pred nou a az potom si zacnes trieskat hlavu aky si bol idiot.... ale to pochopis az neskor)
ver mi
:D
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

midnight_man: Takže predovšetkým ti chcem napísať, že je mi ľúto toho čo sa ti stalo. Taktiež si uvedomujem, že nech ti tu napíšem čokoľvek, tvoj smútok to nezmierni. Ale aj tak niečo skúsim...
Vieš, viem ako ti je, nie je to tak dávno, čo sa stalo mne takmer to isté. Viem aký to je pocit, keď s dievčaťom, ktoré stále miluješ odchádza polovica tvojho žitia.
Lenže život ide ďalej. Prináša nám krásne chvíle, občas smútok. A vieš prečo sú aj pekné chvíľky? Pre pekné spomienky...
Čím skôr tým lepšie bude, ak sa vyrovnáš s tým, že ťa priteľka opustila. Čím dlhšie sa tým budeš zožierať, tým to bude horšie pre teba.
Nájdi si nových priateľov, novú záľubu, venuj sa škole, prírode...čomukoľvek. Prestaň chodiť na miesta kde ste chodili spolu, kde vám bolo najkrajšie. A to najdôležitejšie- Nestretávaj sa s ňou. Áno, je to kruté, ale je to najlepšie.
Ber to ako holý fakt, nič z tým nerob. Poviem ti prečo. Ak sa na teba vykašlala kvôli bývalému nemáš prečo plakať.
Je lepšie keď ťa nechala teraz. Horšie by to bolo ak by už boli detičky, alebo by si sa na ňu ešte viac naviazal.
Si mladý človek, hlavu hore, dievčat je na svete mnoho. Teraz máš pocit, že nikdy už žiadnu milovať tak ako tú svoju nebudeš.
Mýliš sa. Ono to raz prejde. A ostanú ti krásne spomienky po boku s novou láskou. Uvidíš, možno si spomenieš :wink:
Drž sa bro, zvládneš to. :wink:

// Vidíš? Ja a Dair sme ti nezávisle na sebe napísali skoro to isté.
Ubližovať si? Sakra, utri si slzu, daj si teplý čaj a choď sa vyspať.
Život máš len jeden a je krásny. Takže nerob sprostosti. Nad niečím takým ani neuvažuj.
Rozmýšľaj o tom čo ti ešte život môže dať. Áno aj vziať, ale berie nám všetkým nie len tebe, a už len kvôli tomu si všetci neľaháme pod vlak :!:
Tebe život dal krásne dievča ktoré miluješ. Teraz ti ju vzal. Ver mi, že ti ju vráti späť, len bude mať inú tvár :!:
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Ty vole, nikto zenam nerozumie a dokonca ani oni sami seba nechapu a to by som sa mal koli nim sejmut..... este to.... :twisted:

treba sa spravat k nim pekne a fer, no NIKDY nenechaj so sebou kyvat ak mienis chodit s hrdo vztycenou hlavou... :wink:
POiNTER
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa POiNTER »

No musis si prejst takymito situaciami aby si sa postupne naucil, ze to nemas brat tak vazne... sorry...
.cov
Star
Star

Príspevok od používateľa .cov »

Cesi by na to povedali:
"pro jedno kviti slunce nesviti"
Prelozene do slovenciny:
na svete je tolko bab, ze ked ta jedna necha (alebo naopak), tak urcite sa casom objavi dalsia.
Mozna to nebola ta prava a preto si z toho nic nerob (a nic si neurob)
braino.swk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa braino.swk »

akoze bro, je mi ta strasne luto, neviem sice ako ste boli spolu dlho, kazdopadne vidim ze si to bral celkom vazne, to je dobre, ja to podporujem. viem ze moje slova nic nezavazia a nic ti nepomozu ale aspon kusok sa snaz na to nemyslet, a hlavne vela spi, mne to pomaha ked mam depku... a ak mas daku dobru kamosku zver sa s tym jej, popripade poplac a ona ti pomoze...
sry, :cry:
GeeKoon
Expert
Expert

Príspevok od používateľa GeeKoon »

to chce cas a studenu sprchu...doslovnu...kazdy vecer...ale naco si chces ublizovat??? tyzden budes chodit ako bez duse a potom sa poobzeras okolo seba a zistis, ze...ze vsade dookola zije tolko dobrych dievcat, ktore este nedostali sancu...ja takych poznam zopar...ja to vidim (mozno je to dobre, mozno nie) aj z druhej strany spektra...vidim dievcata, ktore si zoberu zivot kvoli niekomu, koho platonicky milovali, ale vedeli, ze ho nikdy nemozu mat...

...ja viem, ze je to clise, ale nevesaj hlavu a obzri sa okolo seba...
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

vidiet, ze si zaciatocnik, stresovat kvoli zenskym:) to je zakladna chyba, nieco ako v matike sa pomylit v malej nasobilke:)

povedz si nahlas nevadi, nahod usmev a uzivaj si zivota.
ta prava sa najde, neboj.
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

presne tak, každý to zažije- niekto viac krát, iný menej, tiež by som sa tu mohol rozpisovať koľko som sa kvôli babám naplakal a všetko... Ale to má jediný liek- čas.. aj keď sa ti to možno nezdá, zapár dní, možno týždňov to prejde, uvedomíš si kde si možno spravil chybu ty, kde ona a dúfaj že si dáš na to väčší pozor v budúcne. Tiež viem aké to je keď aj chceš myslieť na niečo iné, ale vždy myslíš na ňu- keď si v škole, doma, keď zaspávaš a stále čakáš na nejaký "zázrak" ako z filmov- no ten nepríde. Zdôver sa niekomu, buď so svojimi kamarátmi a zistíš, že akí sú niektorí z nich skvelí a čo pre teba znamenajú, len si o tom nevedel. A hlavne chodievaj do školy, von s kamarátmi a prosím ťa, nezačni chlastať- ešte teraz z toho kamaráta dostávam, keď sa rozišiel pred časom po ôsmyc mesiacoch s priateľkou...
Drž sa, neboj chce to len všetko čas... Držím palce....
A nad tým že si ublížiš ani neuvažuj- veď by si už nikdy nezažil čoeto PRAVÁ láska.....
piss...
Dipset
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Dipset »

ja by som sa jej spýtal či chce este som mnou chodit a ak nie tak koniec.Musíš na nu prestať mysliet ak ta nekce
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

midnight_man
ja som sa takto popálil 1x, len 1x! Druhý krát som to už dotyčnej nedovolil a teraz z odstupom času to berem ako dobrú skúsenosť a dokonca som tej holke vďačný, za to trápenie čo mi spôsobovala cca 3-4 mesiace , kedy ma neustále presviedčala,že budeme spolu, že chce len pauzu a ja som vedel, že nebudeme a aj to tak bolo. neviem,ale asi neni nič horšie ako živená falošná nádej. A ako som písal, teraz z odstupom času som jej za to vďačný. prečo? lebo ma to zocelilo, teraz sa už do vzťahu nevrhám tak ako predtým, dávam si pozor,nechcem sa popáliť a je to tak lepšie. Držím si odstup.[/b]
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

Te-wei napísal:midnight_man
ja som sa takto popálil 1x, len 1x! Druhý krát som to už dotyčnej nedovolil a teraz z odstupom času to berem ako dobrú skúsenosť a dokonca som tej holke vďačný, za to trápenie čo mi spôsobovala cca 3-4 mesiace , kedy ma neustále presviedčala,že budeme spolu, že chce len pauzu a ja som vedel, že nebudeme a aj to tak bolo. neviem,ale asi neni nič horšie ako živená falošná nádej. A ako som písal, teraz z odstupom času som jej za to vďačný. prečo? lebo ma to zocelilo, teraz sa už do vzťahu nevrhám tak ako predtým, dávam si pozor,nechcem sa popáliť a je to tak lepšie. Držím si odstup.[/b]
preeesne, aj mne sa stáva že sa na nejakú holku veľmi rýchlo a silno namotám a potom to bolo fakt zlé keď sa to skončilo (niekedy asi ani nezačalo)... Teraz sa už snažím ísť na to pomaly a vždy rátať s tým- nech už som zamilovný akokoľvek že ženským jednoducho niekedy strihne (nechcem škatuľkovať, veď aj nám chlapom, nee? :D ) a že zrazu koniec.... A najviac ma asi ničila tá falošná nádej, ak spomínal Tw-Wei, keď mi proste nedokázala povedať že je koniec a stále chodila okolo toho- to je imho najhoršia vec čo môže byť.... Najlepšie je keď ti povie že je proste koniec, že čo sa pokazilo a prečo- vtedy si viem nájsť svoju chybu a pochopiť to....
A Te-Wei- vytrhol si mi z úst moju životnú filozofiu:
Človexa učí (len) na VLASTNÝCH chybách..
Sheep
Addict
Addict

Re: Uplny koniec,,nevladzem

Príspevok od používateľa Sheep »

midnight_man jedine ti poviem ze si zatial podla svojho prispevku skolak ktory nevie co chce a kedze si prisiel aj o caju tak sa tvaris ze uz naozaj nebudes mat co robit, doporucujem sa nato vykaslat a nezabyvat sa tym, najdes si inu a ked si nenajdes tak sa nic nedeje, navyse si v takom veku ze zenu vobec neporebujes... :wink:
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

LOL chlapik je bud dead alebo od nervov rozkopal comp :lol:
btw SHEEP pekna elektricka ;) je nova? (od Matela?) :shock: :D
Playboy
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Playboy »

Kamarat, viem uplne presne ako sa citis. Mna nechala pre 2 mesiacmi bez dovodu holka. Chodili sme spolu 6,5 roka, byvali sme spolu 2 roky a bum. Bezdovodu, bez rozumneho vysvetlenia som sa musel vystahovat. Bolo mi rovnako. Bez nalady, bez chuti na zivot. Poviem uprimne... vyplac sa kolko to raci a hlavu hore. Urobil som to rovnako a vsetko je OK. Spomienky zostanu naveky, ale uz to neboli. Navyse mam teraz pri sebe konecne zenu (ja 26 rokov a moja nova laska 27 rokov). Urcite starej laske nevolaj, nekontaktuj ju... o lasku sa nesmie zobrat. Prestal by si si vazit sam seba. Je to tazke, ale ver mi bude to OK. Aj mne padol svet 3.9. 2006 ale teraz 22.11. 2006 si budujem novy, krajsi a lepsi...
POiNTER
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa POiNTER »

Playboy napísal:... Mna nechala pre 2 mesiacmi bez dovodu holka...
Sorry ze ti do toho kecam, ale neverim ze to bolo bez dovodu... to ze ti ho neudala, neznamena ze nebol... nic sa nedeje bez dovodu... z ostatnym ale suhlasim.
Playboy
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Playboy »

Jasne, ze dovod mala, ale ked mi ho nepovedala, tak je to pre mna osobne bez dovodu.
Scelestus
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Scelestus »

kokso aspon viem ze niesom sam komu sa take nieco prihodilo :cry: je to mrte hnusny pocit.. uplne viem ako sa citis. ja som tiez tak stratil svoju byvaluu.a teraz sme kamarati..ona by aj mozno chcela spet mna ale nevie sa odputat od svojho byvaleho.to bude asi nejaky psychopat. podla mna to skus a neprestat az pokial ty SAM nebudes citit ze to nema zmysel. chod zanou. neboj sa, mozes len ziskat urcite nie stratit. tot moja rada :?
midnight_man
Guru
Guru

CHalani dakujem vsetkym

Príspevok od používateľa midnight_man »

Chalani dakujem vam za prispevky,,, V niektorych som fakt nasiel vselico mudre,, A vyriesil som to tak ako to tu pisal posledny alebo uz nevem kolky,,, Uz som nemal co stratit,,,iba ziskat,,,a zistil som ze to nema cenu,,Je s byvalim,,a tot vse,a tak ja tu nebudem sam seba nicit,,,stacilo,, A tak vam poviem KEd niekdo niekoho po 2 rokoch podvedie,,myslite si ze ked sa daju potom dokopy tak ten chalan to uz neurobi? no mam dojem ze to spravi este raz,,a aj 2x..s odstupom casu.....ale to ja uz budem uplne niekde inde,,nebudem tu pre nu,,,I ked jej nic s tohoto neprajem,,ale myslim si ze to bude mat takyto daky scenar!!!! Tak este raz diky za vyjadrenie nazoru,,a moja rada vsetkym co maju takyto problemik?--CHvilku pockajte 2-3-4 dni..potom sa normalne porozpravajte ci to ma zmysel,,a sami budete vidiet ci vam baba uhyba pohladom,,vykruca sa meni temu a tak,,,potom viete ze vam nechce povedat ze to uz nema zmysel,,,a tak sa postavte!!!! zdvihnite hlavu!!! a podme dalej!!!! Ja viem ze prve dni to nepomaha,,ani mne to nepomahalo,,ale vzdy mame dakych kamaratov ktori nas podrzia chodte par krat vonka na pivko,,a tak,,a bude to vsetko ok,,za tyzden to uz nebude take strasne ako to vyzeralo vsetko,,,Vsetko sa spravi ,,,zivot zijeme iba raZ!!!!!...TAK CAWTEEEEEEEEE
Napísať odpoveď