UPnP a padanie inetrnetu

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
dekarbon
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

UPnP a padanie inetrnetu

Príspevok od používateľa dekarbon »

prosím vás mal by som otázku..ako je možné že keď sťahujem cez utorrent a mám v routri zapnutu funkciu UPnP a aj v utorrente tak mi po istom čase spadne celý connect,nedá sa dostať cez káblové pripojenie do routru,nenačíta ani webový config,ping ukáže 100 percentnu stratu paketov proste upne ma to vyblokuje a potom je jediná možnosť to sparviť cez wifi toho routru ktoré ešte ide a aj to dakedy vypadáva ked som pripojený cez wifi a vtedy to spadne.V podstate sa to chový tak že ak som bol najskor pripojený cez kábel a spadne to cez wifi to ešte ide..ak to spadne aj cez wifi potom tak musim resetnut router aby to išlo..Mám Zyxel P-335U..a teda sa pýtam čo spôsobuje tieto výpadky..prečo je to stabilné ked mám UPnP vypnuté?Laicky viem že UPnP dokáže otvoriť automaticky potrebný port v routri ale presnu funkciu si musím ešte naštudovať..ďakujem voperd za rady

//autoeditácia príspevku (02 Mar 2010, 14:29)
nikto nič?:/
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Re: UPnP a padanie inetrnetu

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Vytuhava iba ked zapnes torrent a cez upnp si naforwarduje port?
dekarbon
King
King
Kontaktovať používateľa:

praveze nie teraz najnovsie co som odsledoval tak to robi aj pri vypnutom upnp a nezalezi ako je vytazene pásmo ako je to nasatvene v torrente..proste to pada..firmware je v tom routri najnovsi..takze neviem....ak mas nejaky napad tak sem snim:)
Don_Pipino
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Don_Pipino »

Padne ti connect do netu a este aj connect do routra?? Ja by som to videl na spatny router.
dekarbon
King
King
Kontaktovať používateľa:

ja to tiez tak vidim len chcem vediet co to sposobuje..preto som založil tuto temu aby sme sa k tomu nejako dopracovali..alebo ked nie tak nie mno:)
Napísať odpoveď