Upratovanie
Upratovanie
Mam pre vas otazocku. Ako kazdy znas vie ze musi upratovat, nevyhne sa nik ani vianocnemu upratovaniu. Ale co sa podla vas viac oplati ? tepovat ako blbec kazdy rok koberec (lebo doma mame koberec) alebo kazdy rok kupit novy ten za 50sk/m2. Ked uz tepovanie ktore preferujete ? suche ci mokre. Tento rok , resp. dnes sme tepovali. Suchym ale ten koberec sa mi zda ze sa neezmenil 
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
za 50 za m2 ? to ako vyzera taky koberec ? ... ma to vobec vlas ? ved to je 200-250 sk / bm podla sirky ... to je cca. polovica z normalnej predajnej ceny bytovych kobercov (metráže) ...
... inak vseobecne, pokial nejde o nejakeho draheho perzana, tak tepovanie na mokro je ucinnejsie a pri zaisteni dobreho susenia relativne bezproblemove, pri syntetickych kobercoch uplne bezproblemove
...
... inak k tomu ... s kobercami som robil cele jedno leto, ale keby som si ja mal vybrat tak sa mi pozdava ako bezny bytovy koberec, (nie rozne prelozky a kusove koberce) koberec s kratkym a relativne tvrdym vlasom, ktory sa blizi mozno uz k priemyselnemu ... je navrhnuty na chodenie v obuvi, takze nieco vydrzi a lahka udrzba (( zevraj sa to bezne cisti wapkou
)) ...
... inak vseobecne, pokial nejde o nejakeho draheho perzana, tak tepovanie na mokro je ucinnejsie a pri zaisteni dobreho susenia relativne bezproblemove, pri syntetickych kobercoch uplne bezproblemove
... inak k tomu ... s kobercami som robil cele jedno leto, ale keby som si ja mal vybrat tak sa mi pozdava ako bezny bytovy koberec, (nie rozne prelozky a kusove koberce) koberec s kratkym a relativne tvrdym vlasom, ktory sa blizi mozno uz k priemyselnemu ... je navrhnuty na chodenie v obuvi, takze nieco vydrzi a lahka udrzba (( zevraj sa to bezne cisti wapkou