Úprava obočia -> muži
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Úprava obočia -> muži
Idem si dat upravit obocie , preto sa chcem spytat ci je to normalne aby si siel aj muz vytrhat obocie hoci ho nemam "breznevske"
. A existuju nejake "strihy" ako napr si zvyraznit oci a tak ? 
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
lenze by som rad skusil aj nieco extravagantne ale neviem ako ...test napísal:Je to normalne, vsak ked nechces chodit ako Breznev. Stoji to tak 1-2 eura, je to robota na 5-10 minut.
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Ti zas nie .. sam neviem ako kebyze tu niekto posten obrazkytest napísal:Len mi neovedz, ze vyholeny pasik cez pol obocia.
//autoeditácia príspevku ( 11 Nov 2009, 20:15 )
No nohy by som bral len to holit a depilovat by bolo na vekycORP. napísal:to aj mna zabija
takzke hip hop znaky
k teme : je to absolutne normalna vec ,ja si aj nohy upravujem kedze nemam rad ochlpenie ,
-
cORP.
Addict
mal som na mysli holiaci strojcek nie ziletku sak to je vrazdacuteSTYLE69 napísal:No nohy by som bral len to holit a depilovat by bolo na veky
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
dpc tema je ina vymazte niekto SPAM ...cORP. napísal:mal som na mysli holiaci strojcek nie ziletku sak to je vrazdato som raz skusil a uz nikdy viac
// akoze sorry ale nemusis vybuchovat
-
cORP.
Addict
dpc a ty respektuj pravidla fora ako napr. ze nekomentuj posledny prispevok v citacii ale priamo
si dement ohol is obocie a cit sa ako boh aj ked budes vyzerat ako bu*erant ,ak mas chut mat pasik kludne si ho daj ,to ze budes vyzerat ako drbo je jedno kedze tebe to vyhovovat aj tak bude ,forum je diskusne pokial viem a vedie sa diskusia tak sa nerozculuj 
//uplink: lol
//uplink: lol
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
-
zvonenie33
Light Professional
extravagantne? tak si nedavaj chlpy trhat ale lepitcuteSTYLE69 napísal:lenze by som rad skusil aj nieco extravagantne ale neviem ako ...
-
jorg22
Medium Professional
chod ku kozmeticke ona ti to spravi za par eur, trosku ti to zvyrazni oci. pokial nemas zrastene obocie tak velmi tu zmenu nepostrehnes, ak ho mas zrastene tak urcite skus kozmeticku.
Extravagantne veci na oboci by som neskusal na tvojom mieste ak nechces aby na teba vsetci ukazovali, lebo krasa je o niecom inom...
A k tomu holeniu noh
omg sak to ani homosexuali nerobia, urcite ani babam sa to na chalanoch nepaci.
Extravagantne veci na oboci by som neskusal na tvojom mieste ak nechces aby na teba vsetci ukazovali, lebo krasa je o niecom inom...
A k tomu holeniu noh
-
Začiatok Konca
Professional
-
lekoklatik
VIP
Na trhaní obočí nevidím nič zlé. Skôr mi to príde trochu trápne, keď má niekto na miesto obočia čelenku. Či už holiť, trhať, ale aspoň niečo. Avšak určite by som za to nikomu neplatil. Veď buď si to urob sám, alebo požiadaj nejakú kamarátku, priateľku 
K tým nohám je to podľa mňa individuálne. Keďže nejak extra moc nezarastám, na základnej sa mi smiali že si holím nohy : )
Vždy som sa na nich hneval. Postupom času som si začal uvedomovať že je mi úplne jedno či si niekto myslí či si nohy holím alebo nie. Je mi to v podstate jedno. Len nechápem prečo všetci spájajú mužské holenie nôh so športovcami. Síce som to videl zatiaľ len na futbalistoch, ale aj tak mám pocit Že je to škatuľkovanie...
Padol tu názor že upravovanie, staranie sa o seba máme prenechať na ženy. No človeku ktorý si to myslí napíšem len toľko, že držím palce v tvojom vzťahu. Presne kvôli takýmto ľuďom sú muži vždy pre ženy prasce...
K tým nohám je to podľa mňa individuálne. Keďže nejak extra moc nezarastám, na základnej sa mi smiali že si holím nohy : )
Vždy som sa na nich hneval. Postupom času som si začal uvedomovať že je mi úplne jedno či si niekto myslí či si nohy holím alebo nie. Je mi to v podstate jedno. Len nechápem prečo všetci spájajú mužské holenie nôh so športovcami. Síce som to videl zatiaľ len na futbalistoch, ale aj tak mám pocit Že je to škatuľkovanie...
Padol tu názor že upravovanie, staranie sa o seba máme prenechať na ženy. No človeku ktorý si to myslí napíšem len toľko, že držím palce v tvojom vzťahu. Presne kvôli takýmto ľuďom sú muži vždy pre ženy prasce...