Kto helpne s mojím avatarom?
Iné ako skicár tu nemám a vždy sa mi pozadie rozpixeluje. Keď som chcel dať pozadie priehľadné, tak to malo viac ako 8Kb.
//S tým čo mám teraz
//2 Odmena za dve lopaty K+
Gepid napísal:Kto helpne s mojím avatarom?
Iné ako skicár tu nemám a vždy sa mi pozadie rozpixeluje. Keď som chcel dať pozadie priehľadné, tak to malo viac ako 8Kb.
//S tým čo mám teraz
//2 Odmena za dve lopaty K+
skôr by som povedal že chcel biele vnútro panáčika a iba pozadie odstrániť, takto nejak. No napríklad mne to trošku divno uložilo, ale iba som chcel ukázať
Chcel by som velmi pekne poprosit niekoho kto ma a vie robit s ImageReady, aby mi animaciu v linku dole zmensil na 105x105px (cize aj zo sirsich stran troska orezat, nech to je sumerne), pridat trocha kontrast a v neposlednom rade zmensit na tych 8kB pri akom-takom zachovani kvality. Ja viem, ciastocne nemozne, ale komu sa bude chciet, nech prosim skusi.
pokúšal som sa o to moosha aspoň hodinu, ale neviem prísť na to ako to spojazdniť tak, aby to nebolo čiernobiele alebo nviem aké. Som zvedaví ako na to.
Cau, chcem sa Vas opytat a hlavne Leka ako a cez co vyrezavate objekty napr. fotku ktoru mam aj ja v avatare ?? aby proste tam nebola ziadna farba len ten objekt..
Orezes si cast obrazku, ktoru chces "ponechat" a ostatok vygumujes. Aby si ale zachoval tu priesvitnost, musis to ulozit napr. vo formate GIF (nie JPG, lebo inak to nahradi bielou).
No pravdaze len ked otvoris obr. vo Photoshope tak mas vrstvu zamknutu a po trebars vybrani cez kouzelnu hul ti nepojde ta vybrana cast zmazat z gumou.
Treba po otvoreni napravo dole kliknes na vrstvu pravym tlacitkom a vyberies duplikovat vrstvu das nazov a hotovo. Tu zamknutu mozes zmazat.
otvoris si ten obrazok, v zozname vrstiev kliknes na tu vrstvu pravym, das duplicate layer. zamknutu vrstvu vymazes.
zoberies si tool lasso tool alebo magic wand tool alebo podobny nastroj, vyberies si cast ktoru chces transparentnu a stlacis delete, ta cast potom zostane taka kockovana, sachovnicova..obrazok potom ulozis do png alebo gif a mas to transparentne.
Innocence: dik za snahu - nakoniec som si to laicky spravil sam, ale ten napad dat to sepiovo sa mi zapacil, k tomu font na 99% rovnaky ako v traileri a je ale k+ leti