Úrazy z detstva

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Pascalwb
Addict
Addict

Re: Úrazy z detstva

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Arkaz: Lol to co si hladal v miesacke.

Ja som dal nohu do kolese na bicykli, mama ma viezla, taka sedačka tam bola a nejak som tam pichol nohu. Zlomene to nebolo, len vyvrtnuté alebo čo.

Kúpalisko, pred bazénom boli take zlaby na umytie nôh alebo co, tam som skocil, nohy sa mi smykli a rozbil som si hlavu.

Potom som si nejak na bicykli odral koleno, neviem ako sa mi to podarilo, ale pekne dlho sami nechcela ani chrasta spravit, tak rozondene to bolo.

Potom uz len take mensie, chytil som sa zehlicky atd.
Arkaz
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Arkaz »

No veru to si uz nepamatam co ma tam lakalo kazdopadne stacilo mi :D
Cross
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Cross »

V prvej triede na základnej škole sme sa naťahovali so spolužiakmi. Jeden ma drgol a ja som spadol na zem. Ako som padal tak som zachytil uchom háčiky na uteráky, ktoré boli na stene. Roztrhlo mi vrchnú časť ucha, takže všade bola krv a išlo sa na šitie :lol: :lol: A potom som celý deň chodil s čelenkou po škole :roll:
Salamka
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Salamka »

fuha tych bolo vela.. ale take najhorsie sa vzdy stali v pritomnosti mojich dvoch starsich bratov. napr. ked som mala asi 6 rokov, tak ma brat krutil v izbe v malom byte za nohy a akosi sa mu uz nechcelo tak ma pustil, takze som letela a hlava mi tresla skrina-zem, krasny otras mozgu :D
Napísať odpoveď