USA

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
p4ra
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

t0m4s3 napísal:nie, predstav si, ze nemame
Tak si bud slepy alebo si nechces priznat fakt, ze nie sme o nic lepsi, ako oni..
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

p4ra napísal:Tak si bud slepy alebo si nechces priznat fakt, ze nie sme o nic lepsi, ako oni..
A mozes mi ukazat ten fakt, o ktory sa opieras?

http://www.usatoday.com/news/health/200 ... usat_x.htm
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

p4ra napísal:Tak si bud slepy alebo si nechces priznat fakt, ze nie sme o nic lepsi, ako oni..
hmm p4ra nezabudaj ze oni niesu, oni su my. Americania su mix europanov a z ich povodu neostalo skoro nic :/...a navyse su lepsi preto ze vyuzili WWI/WWII a tam sa nabalili? Dostali odrazovy mostik? A do dnes to zneuzivaju? Tym su lepsi? Su tym epsi ze neboli pod rusmi, ako my?
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

t0m4s3 napísal:A mozes mi ukazat ten fakt, o ktory sa opieras?

http://www.usatoday.com/news/health/200 ... usat_x.htm
Tu je to, ale skor, ako mi zacnes oponovat, tak si uvedom jednu vec, ze nas je len 5,5 mil, to je jeden New York a ich je 297,991,281 mil podla stranky U.S. and World Population Clocks.
Obezita je akútnym problémom, ktorý trápi nielen mnohých Slovákov, ale väčšinu ľudí na celom svete. Podľa svetových štatistík trpí nadváhou a obezitou viac ako polovica svetovej populácie. Pre porovnanie, na Slovensku má problémy s nadváhou alebo obezitou viac ako 1,5 milióna ľudí, čo je takmer polovica dospelej populácie.
Zdroj: http://www.primar.sk/Page.aspx?ID=2821
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

uplink napísal:hmm p4ra nezabudaj ze oni niesu, oni su my. Americania su mix europanov a z ich povodu neostalo skoro nic :/...a navyse su lepsi preto ze vyuzili WWI/WWII a tam sa nabalili? Dostali odrazovy mostik? A do dnes to zneuzivaju? Tym su lepsi? Su tym epsi ze neboli pod rusmi, ako my?
Toho som si vedomy, ale zase, chapem, ze my za to nemozeme, ale ani oni, ze sme sprosti Europania, kt. su schopni pozabijat sa za "3 omrvinky z rohliku". Oni za to nemozu, ze sme boli pod Rusmi a podobne. To, ze tazili z 1. aj 2. svetovej vojny, ako to hovoris je zase len ich sikovnost a SAMOZREJME mali stastie, ze su tak daleko, ale my sa na nic z toho vyhovarat nemozeme. Toto vsetko je za nami uz velmi davno. Aj ked to ovplyvnilo cele nase dalsie dianie, bolo dost casu spamatat sa a nieco spravit. Tymto som myslel celu Europu. Pozrime sa na Nemecko - zacali vojnu, Anglicko - Londyn totalne zniceny a obnoveny atd. .. Proste vzdy sa na vsetko vyhovarame a nikdy sa nehlada chyba v nas samotnych..
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

ked povazujes za stastie, strategicky vyhodnu polohu, chrbtovakostless spravanie a 25 tornad, cyklonov a hurikanov na rok za sikovnost tak ok ;)
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

p4ra napísal:To sa spytaj 98% na tomto fore, kt. su najmudrejsi a ani sami nevedia odpovedat preco, len sa ohrnaju nejakymi statistikami a faktami, a nech sa nimi ovplyvnovat.. :wink:
Zase tie tvoje jaloviny- zase nic konkretne. Bodaj by si tie svoje dojmy aspon z polovice dokladal konkretnymi argumentami a statistikami hodnymi vecnej reakcie. Ad. 11:06: Ked uz chces poucovat, NY ma cez 8 mil. obyvatelov, pricom kazdy priemerne inteligentny clovek vie, ze problem obezity je charakteristicky prave pre USA, kde je obezita uz roky najcastejsiu pricinou smrti. Od zaciatku tejto temy tu vsak padli podstatne zavaznejsie fakty, preco povazovat USA za nebezpecnu krajinu- z mojho pohladu najma z hladiska Medzinar. politiky, tak ako aj fakty potvrdzjuce odovodnenost kritickeho postoja voci USA vobec...
kandler
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kandler »

Ja len k tej druhej svetovej... bez USA sa mohlo celkom dobre stat, ze dnes by sme vsetci hovorili po nemecky a oslavovali fuhrera :lol:
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

kandler napísal:Ja len k tej druhej svetovej... bez USA sa mohlo celkom dobre stat, ze dnes by sme vsetci hovorili po nemecky a oslavovali fuhrera :lol:
jj isto. Lebo rusi a briti nezohrali ziadnu ulohu vobec ze? A chudaci vedci by nemohli vyvyjat dalsie zbrane...to je ale "super" ze sa do toho USA ebalo :evil:

keby neboli vojny, tak amerika nie je tam kde je. A nevjem naco stale vyvijaju nove zbrane...urcite to chcu na pomoc chudobnym krajinam ze?
hubertus
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa hubertus »

co ja viem asi kvoli cine kebyze sa nasackuje na taiwan... 8)
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

Vidíte. Amerika je absolútne nahovno nemôžeš si tam ani pobehať bez trička lebo je to"symbol" necudnosti. A na tomto "zlom" Slovensku? Hocikedy sa môžem vyspať s hocikím a jedinému komu to bude vadiť sú rodičia (samozrejme ked na to prídu). Môžem si kúpiť cigarety aj chlast aj ked nemám ešte 18. Jednoducho je to tu super.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

MS FRANKY: V USA sa nemozes vyspat s hocikym a hocikedy? Tak isto ako aj na Slovensku, tak aj v USA platia zakony ohladom sexu. A ci to bude vadit rodicom tu alebo v USA je uplne jedno, pretoze zalezi na rodicoch a nie na narode.
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

hojko napísal:MS FRANKY: V USA sa nemozes vyspat s hocikym a hocikedy? Tak isto ako aj na Slovensku, tak aj v USA platia zakony ohladom sexu. A ci to bude vadit rodicom tu alebo v USA je uplne jedno, pretoze zalezi na rodicoch a nie na narode.
Ano aj v USA tak môžeš urobiť ale myslím že rozsah trestu v USA je oproti Slovensku väčší.
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

MS FRANKY napísal:Môžem si kúpiť cigarety aj chlast aj ked nemám ešte 18. Jednoducho je to tu super.
No tak toto je naozaj vyhra. Ked niekedy vidim tie 15 rocne spite deti v meste, najradsej by som kopol do zadku toho co im to predal
deblasco
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deblasco »

prave som si pozrel epizodny film v orig. nazve CRASH (2004) hm, je to cca 24-36 hodin kratuckych epizod ktore sa prelinaju, stretavaju a rozchadzaju... hm, HUSTE a vazne dobre...
...aaaa pointa, je to zo zivota v USA, konkretne LA... ODPORUCAM s velkym OOOO!
je tam vsetko o come sme sa tu bavili... zbrane, policajjti, korupcia, nevera, negramotnost, rasizmus, pristahovalectvo zlocin... napriek tomu velmi silny a emotivny film...
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Tomasito napísal:Zase tie tvoje jaloviny- zase nic konkretne. Bodaj by si tie svoje dojmy aspon z polovice dokladal konkretnymi argumentami a statistikami hodnymi vecnej reakcie. Ad. 11:06: Ked uz chces poucovat, NY ma cez 8 mil. obyvatelov, pricom kazdy priemerne inteligentny clovek vie, ze problem obezity je charakteristicky prave pre USA, kde je obezita uz roky najcastejsiu pricinou smrti. Od zaciatku tejto temy tu vsak padli podstatne zavaznejsie fakty, preco povazovat USA za nebezpecnu krajinu- z mojho pohladu najma z hladiska Medzinar. politiky, tak ako aj fakty potvrdzjuce odovodnenost kritickeho postoja voci USA vobec...
Co som zase nepodlozil, co mi to rozpravas, hore som ti uviedol statistiky. A o akej nebezpecnej krajine ty stale basnis? A obezita je problem svetovy, tyka sa USA, tak aj Slovenska, len tebe to vyhovuje na toto sa vyhovarat. Ked nemas co ine dodat okrem obezity, tak radsej bud ticho.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

kandler napísal:Ja len k tej druhej svetovej... bez USA sa mohlo celkom dobre stat, ze dnes by sme vsetci hovorili po nemecky a oslavovali fuhrera :lol:
Vdaka Bohu, ze aspon jeden nieco pochopil.
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

p4ra napísal:Co som zase nepodlozil, co mi to rozpravas, hore som ti uviedol statistiky. A o akej nebezpecnej krajine ty stale basnis? A obezita je problem svetovy, tyka sa USA, tak aj Slovenska, len tebe to vyhovuje na toto sa vyhovarat. Ked nemas co ine dodat okrem obezity, tak radsej bud ticho.
Tak ja jasne napisem, ze od zaciatku temy tu v suvislosti s USA padli podstatne zavaznejsie fakty ako obezita a ty mi tu ides tvrdit, ze nemam nic okrem obezity?! Reagoval som pritom na tvoj prispevok, ktory bagatelizuje fakt, ze nikde na svete nie je problem obezity tak vazny, ako prave v USA! Obezita je v USA najcastejsiu pricinou smrti a tuto skutocnost ty ides davat na rovnaku uroven so Slovenskom?! A preco povazujem USA za nebezpecne? Napriek tomu, ze sme tu o tom diskutovali uz niekolko krat, je to napr. ignorovanie Medzinar. prava, juristikcie Medzinar. sudneho dvora, OSN atd. Kto beztrestne ignoruje pravidla platne pre cele medzinar. spolocenstvo sa pre ostatny svet stava nebezpecnym. Nemienim tu specialne kvoli tebe rozoberat nieco, co tu odznelo uz niekolko krat a to len preto, ze sa ti nechce citat, event. ignorujes skutocnosti o ktorych sa tu doteraz pisalo. Ak s niecim nesuhlasit, konkretne napis s cim a preco (napr. tak ako som reagoval ja na tvoje bagatelizovanie vaznosti problemu obezity v USA). Na zaciatok vsak uplne postaci, ked zacnes pozorne citat slova, ktore su ti adresovane...

PS: ... a prestanes mi odporucat vtipy, aby som bol radsej ticho :roll:
kandler
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kandler »

p4ra napísal:Vdaka Bohu, ze aspon jeden nieco pochopil.
no hej, vsetci su tu nejako ostro zamerani voci USA, ako keby nam teplu kasu ukradli :lol:
Falcoxxx
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Falcoxxx »

kandler napísal:no hej, vsetci su tu nejako ostro zamerani voci USA, ako keby nam teplu kasu ukradli :lol:
Pokial viem tym ze sa staraju do ostatnych krajin vratane nasej ukradli viac ako teplu kasu. Ked sme boli pri tej 2 sv. vojne tak pokial viem usa ukradli najviac nemeckych raketovych projektov na ktorych pracovali nemecky vedcovia a vyhlasili ich za svoje. Pokial ide o ich pristatie na mesiaci aj to bol podvod tak preco im verit??? A stale nechapem odkial beru pravo na to aby dohliadali nad svetovym poriadkom a rozhodovali kto bude kde a kedy mat kolko jadrovych zbrani. Ked ostatne krajiny za to je*u tak preco aj oni neodstrania svoje????
Napísať odpoveď