USA - Work and Travel
Re: USA Work and Travel 2012-2013
platnost ESTY je 2 roky, cesta nemoze trvat viac ako 90 dni
Nejak som nenašiel akúsi všeobecnú tému o USA, tak to napíšem sem. Na American Studies nás učí Američanka a kedže sme už prebrali všetko posledné učivo, tak sa na posledných hodinách sa bavíme o viacmenej nepodstatných veciach ako americké jedlo, sviatky atd (proste dozvedame sa celkom zaujímavé veci z "prvej ruky" ) ... Dala nám možnosť do štvrtka si pripraviť 2 akékoľvek otázky ohľadom USA, no mna nenapada nič co by som sa jej mohol spýtať, dnes som sa jej spýtal na Public service annoucement (co je akási forma prevencie v USA, v určitý čas v TV a rádiu dávajú upozornenia, aby ľudia používali v aute bezpečnostné pasy, aby si zamykali domy, co robit pri styku s grizzly atd .. Proste vec o ktorej som len počul že funguje a celkom ma zaujala ... ) ..
Co by ste sa jej spytali ? Povedala že môžme hocičo, niečo co sme videli vo filmoch a zaujalo nás to, či to vlastne funguje a existuje atd ..
Co by ste sa jej spytali ? Povedala že môžme hocičo, niečo co sme videli vo filmoch a zaujalo nás to, či to vlastne funguje a existuje atd ..
"Is it true that Afro-Americans can call themselves 'niggaz' with no harm but it's considered racist if a white guy does it?"
Ako seriózna otázka. Či sa za to fakt černosi urážajú. Vo filmoch to vidíš stále...
Napr. tu, ale ešte v starej podobe 'negro' -
Napr. tu, ale ešte v starej podobe 'negro' -
Ok, to sa jej spýtam ... ešte niečo?
Ahoj, ja sa chystam do USA, pravdepodobne na program camp, nakolko nepotrebujes ani zdaleka tolko penazi ako na wat. Letenku hradi agentura a ubytovanie a stravu tam mas
Po odchode dostanes peniaze a potom mas mesiac na cestovanie. Ale mozno by som sa nechala ukecat aj na wat.
Idem do toho, este v prvej polke februara sa pojdem registrovat a rozbehnut to ak by sa niekto chcel pridat tak nech pise !
Idem do toho, este v prvej polke februara sa pojdem registrovat a rozbehnut to ak by sa niekto chcel pridat tak nech pise !
Ahojte..neviem či sa to už niekto pytal..ale viete niekto ake približne otazky byvaju na tom osobnom pohovore? alebo ak niekto už bol čo sa ho pytali
dakujeeem 
nechysta sa niekto toto leto do zabavneho parku Valleyfair ?
Vierkaa: How are you? How did you came here? What are you studying? Why you wanna go to US? Do you want to travel? What do you consider to do in your job position? .... konkretne zavisi od pozicie na ktoru sa do US hlasis...
-
Franquearse
Novice
USA Work and Travel 2013
Ahojte, je tu niekto, kto sa chystá na WORK AND TRAVEL USA 2013 ? Ja to už mám vybavené, len hľadám nejakých parťákov
Ak by sa niekto chcel pridať môžete mi napísať na mail [email protected]
Nechcem vam do toho moc kecat, ale naco si hladate tych partakov? Vsak tam chodte sami, ovela viac si tak zdokonalite anglictinu, spoznate viac novych ludi a stanete sa samostatnejsimi.
Suhlasim, ale pocitajte s tym, ze aj tak budete pracovat s rusmi/ukrajincami/moldavcami
Takze sa naucite aj rustinu!
-
andrea2121
Novice
ahojte, tiez som sa prihlasila do wat usa selfplacement...mala som uz par pohovorov, ale nevyzera to nejako ruzovo...ak by sa chcel niekt podelit o skusenosti s hladanim prace tak by som uvitala akekolvek rady a odporucania...pripadne ak niekto vie o konktretnej praci (co by som asi chcela vela ale pre istotu sa pytam) tak budem len rada...ale budem vdacna za kazdu informaciu 
pod na pohovor v BB 23.2. ... vid www.jobinusa.sk 
zdravím, či už toto leto, alebo to ďalšie, aj ja by som sa chcel vybrať do Ameriky za prácou. Som študent VŠ, no nechcem to riešiť prostredníctvom školy, ale nejakej cestovky. Počul som už o viacerých CK ako Student Agency, CKM, CCUSA atď. len tie referencie sa líšia. Zaujímal by ma program Independent - tj že prácu by sme si prostredníctvom CK vybavili sami. Napríklad v CCUSA nás odkázali na J1Jobs, no podľa tunajších skúseností viac neodpisujú ako odpisujú. Máte nejaké skúsenosti/rady, boli ste cez niekoho/poznáte známych ktorí si cez INDEPENDENT našli prácu a boli spokojní? Rád by som si tam našiel prácu, bez akéhokoľvek následného poznávania krajiny, tj aby som aj niečo zarobil. Viac menej mi ide iba o to + menšie jazykové skills. Viem aký je kurz doláru, no aj tak si myslím že dačo sa doniesť domov dá. Ide mi hlavne o referencie, predch. skúsenosti, prípadne štáty kde sa dá nájsť niečo fajn.
Inak ak clovek ide sam, budu tam s nim nejaky z toho programu work and travel? Nechcelo by sa mi ist potom po robote na tu cestu samemu
.
Ahojte, je tu niekto, kto má skúsenosti s agentúrou CCUSA, hlavne teda s prácou v dorney parku? S kamarátkou by sme mali ísť cez job fair do dorney parku.. tak ak tam niekto z vás už bol, alebo ide, budem rada za nejaké info 
-
americandream
Novice
Ahojte 
Toto leto sa s kamoškami zúčastníme programu Work and Travel s cestovnou agentúrou CKM. Už máme zakúpenú aj letenku do NY, už len prácu by sme si chceli nájsť. Vedel by nám niekto pomôcť, kto bol blízko NY ( napr. v Atlantic city, Ocean city a pod.) a poprípade by nám vedel poskytnúť kontakty?
Vopred ďakujeme.
[email protected]
Toto leto sa s kamoškami zúčastníme programu Work and Travel s cestovnou agentúrou CKM. Už máme zakúpenú aj letenku do NY, už len prácu by sme si chceli nájsť. Vedel by nám niekto pomôcť, kto bol blízko NY ( napr. v Atlantic city, Ocean city a pod.) a poprípade by nám vedel poskytnúť kontakty?
[email protected]
Ahojtee chcela by som sa opýtať:)..akou spoločnostou ste leteli do USA..alebo odkial z akeho mesta ste prestupovali a podobne..dakujem:)
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Geez, a to uz je k comu dobre vediet? Do USA lieta z Europy jak sa hovori everybody&their mother (teda okrem CSA, heh). Ked ti ide o to najst lacne spojenie - matrix.itasoftware.com. Tam to najdes, a potom si bud prides s itinerarom do cestovky ze toto chcem a tad ti to za poplatok vystavia, alebo si to najdes u predajcu na nete (expedia, kayak, orbitz) a kupis cez nich.
-
damarcus87
Novice
Zdravim, s kamosom ideme cez CCUSA do Jenkinsonu, NJ. Mohol by mi napisat spravu niekto kto tam uz pracoval, mal by som par otazok 
Diky.
Diky.