Mam taký problém, mam 16GB USB, v pracovnom NB (Win7 Pro) ide všetko ako má, teda po pripojení sa otvori a je možné s ním pracovať. Ale ak ho pripojím na iné počítače (zatiaľ som skúšal jeden WinXP SP3, druhý Win7 Ultimate) tak sa sprava zvláštne. Myslím tým to, že kľúč je detekovaný, zaznie znelka vloženého kľúča, v systray je ikona na odstránenie zariadenia ale kľúč sa neobjaví v správcovi diskov (vôbec tam nie je), v "Tento počítač" sa objavil ale neukazuje žiadnu veľkosť ani žiadne informácie a nedá sa s nim pracovať a v Total commandery pri pokuse o otvorenie píše ze "jednotka sa nenasla (H)". A k tomu kľúč stále bliká ako keby sa z neho čítalo...
Nestretol sa niekto s takým niečím? Nemáte nápady ako to riešiť?
Ďakujem
USB kluc nie je v správci diskov
-
--==[ RA ]==--
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
dobi235
Light Professional
Re: USB kluc nie je v správci diskov
ine usb kluce to nerobia na tych pocitacoch co si skusal?
-
--==[ RA ]==--
Light Professional
Nie, toto je prvý kľúč čo to robí, zvláštne je že niekedy sa rozbehne, teda chvíľu bliká a potom ho normálne načíta... Fak nemám tušenie čo s ním... Už sa mi stalo aj to ze sa v správcovi diskov objavil ale bol označený ako nečitateľný. Nevidel som ani jeho partíciu vtedy, bol zobrazený podobne ako DVD mechaniky pod ním.
skus ho na tom NB naformatovat
-
--==[ RA ]==--
Light Professional
Skúšal som FAT32 aj NTFS a stále to isté... teraz som skúsil to, že som odinštaloval všetky USB drivre, reštartol PC aby si ich zase nainštaloval a skúsil kľúč pripojiť postupne do všetkých USB portov. Na jednom sa zdá zatiaľ, že ide, je to úplne prvý USB port vzadu... Je to možné? Sú niektoré porty nadradené alebo v niečom iné ako ostatné?