USB Pomozte
-
JohnFrusciante
Star
USB Pomozte
mam USB modem a vzdy ked vypnem PC tak sa vypne aj modem. da sa nejak nastavot aby modem bezal aj ked vypne PC?
-
undertaker35
Expert
pokial viem tak zdroj ma v sebe nejake napatie aj ked je pc vypnute ale ked zdroj bude vypnete spinacom zo zadu alebo odpojite sietovy kabel tak napr ta myska za chvilu prestane svietit takze aj ten modem mozno 1ms po vypnuti pc este ide a potom sa vypne len nechapem naco chces mat zapnuty modem pri vypnutom pc 
-
vladino001
Light Professional
Predpokladám že z vás asi nikto nemeral napätia ktoré idú zo zdroja aj keď je pc vypnuté. Tieto napätia slúžia na to aby na základovke npr svietila ledka ktorá signalizuje že je pc v sieti 230V ale tie napätia slúžia aj na to aby svietila tá myš. Ale určite tam niesu napätia v ktorých je taký výkon aby ti zásoboval modem. Riešenie pre tvoj prípad je kúp si adaptér na usb a môžeš to brať priamo zo zástrčky dnes som videl komplet 2ks na 230V a do auta za 400sk Dúfam že to stačí

Lenže mne sa modem po vypnutí počítača nevypne (stále na ňom svietia LED diódy). Ako som písal, možno ide o nejaké nastavenie v BIOSe (budem sa tam musieť pozrieťvladino001 napísal:Predpokladám že z vás asi nikto nemeral napätia ktoré idú zo zdroja aj keď je pc vypnuté. Tieto napätia slúžia na to aby na základovke npr svietila ledka ktorá signalizuje že je pc v sieti 230V ale tie napätia slúžia aj na to aby svietila tá myš. Ale určite tam niesu napätia v ktorých je taký výkon aby ti zásoboval modem. Riešenie pre tvoj prípad je kúp si adaptér na usb a môžeš to brať priamo zo zástrčky dnes som videl komplet 2ks na 230V a do auta za 400sk Dúfam že to stačí![]()
![]()
-
vladino001
Light Professional
Veď to tam je energia iba na to! Kto vie čo je toto? podrobne! nechcem dohady!!! dikychrono napísal:Lenže mne sa modem po vypnutí počítača nevypne (stále na ňom svietia LED diódy). Ako som písal, možno ide o nejaké nastavenie v BIOSe (budem sa tam musieť pozrieť).
- Prílohy
-
- bez_názvu.jpg (33.01 KiB) 931 zobrazení
Je tam napísané, že UBS hub má vlastné napájanie a pripojeným zariadeniam môže poskytnúť max. 500mA (na každý port), a že je na ten hub pripojená myš podporujúca HID (Human Interface Device) ktorá odoberá max. 100mA a na druhom porte nie je ničvladino001 napísal:Kto vie čo je toto? podrobne! nechcem dohady!!! diky
-
vladino001
Light Professional
-
JohnFrusciante
Star